Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (755. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.153
Cevap
619
Favori
1.215.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Modem ayarlarından kanalı 13 ,11 vb dene değiştir. Kapatıp açtığında bağlanyı kokuyorsa statik ip ile bağla internete.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Stremio kullananlara soruyorum. Tv box daki stremio da bir bildirim seçeneği var ( enable notification) diye. Bunun işlevini bilen var mı? Yani takip ettiğimiz bir dizinin yeni bölümü çıkınca bildirim mi geliyor? Ben bildirime rastlamadım şimdiye kadar

• Merhaba,

Xiaomi TV Box S - 2nd Gen cihazın "Dolby Audio® ve DTS-HD" ses desteği olduğu yazıyor tanıtımında.

Ben cihazın HDMI çıkışını ONKYO receiver'a bağladım. Tv Box'ta ne oynattı isem bir türlü Dolby ses alınmıyor. Onkyo'dan sadece Dolby Surround ses veriyor.

Tv Box'un usb girişine en basitinden Ac3 - Dolby Digital ses codeci olan bir film oynattım. Yine ses alıcım Dolby Surround olarar görüyor.

Bunun çözümü nedir ?

• imtr kullanıcısına yanıt
    Dolby surround dediginiz zaten ac3 5.1 codecli dosyalar değil mi? Eğer boxtan ayarlarınız dogru ise tv hiç dokunmadan tum sesleri passsthrough yapabiliyorsa receiverda bir ayar vardır demektir

• DexterFringe D kullanıcısına yanıt
    Hocam benim kumandanın da aşağı ve yukarı tuşları bozuldu. Evde 2 tane mi stick olduğu için diğerini tanıtıp onu kullanmaya başladım.

• kelebekxax K kullanıcısına yanıt

neden durup dururken kumanda bozulur asla anlamıyorum , siz bozuk olan kumandayı diğer cihazınızda denediniz mi orada da çalışmıyorsa bende başka cihazda denemek için uğraşmadan yeni kumanda alıp geçeceğim.

bu arada orjinal kumanda nerden bulabiliriz nettekilerin baktığım neredeyse tamamı çakma diyor cihaz için orjinal tuşları çalışmıyormuş bir çoğunda (netflix prime asistan vs...)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EsEs_FaN kullanıcısına yanıt

mouse ile kullanımdaki kontrol hissiyatını asla vermez air mouse, kullanımına alışan seven vardır ama ben 5 dk bile katlanamadım o alete bana göre değil asla

• Merhaba herkese. Mi box s 2.nesil cihazım var. 4k hdr filmleri izlemeyi tercih ediyorum. Vlc playerda izlerken altyazılarda videolarda anlık donmalar oluyor. Akıcı bir şekilde izlemem için bir yol gösterebilir misiniz. Teşekkür ediyorum şimdiden.

• bu mi tv box ın kumandası ile browser üzerinde bir yazıyı nasıl kopyalayabiliyoruz ?

• KDRORS kullanıcısına yanıt
    Yapamazsınız

• barisg B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• KDRORS kullanıcısına yanıt
    Mi box'a fare bağlayarak yapabilirsiniz

• Merhaba,
    Mi box s 2.nesil android tv cihazım var. Geforcenow kurdum. Logitech marka hem klavye hem mouse için tek usb alıcılı model aldım ve mi boxtaki tek usb portuna taktım. Mouse düzgün çalışıyor gibi ama klavye arada gidiyor sebebi ne bulamadım. Hiç bir şekilde geri getiremiyorum kafasına göre ya hiç algılamıyor yada örneğin esc tuşuna basmışım 15 saniye sonra falan komutu uyguluyor. Klavye düzgün çalışmayınca oyun da oynanmıyorki. Önceden oyundan şüphelendim . Başka oyunda da olunca klavyeyi algılamayla ilgili genel bir sorun olduğunu düşünüyorum. Var mı tahmininiz?

• blanco B kullanıcısına yanıt
    Mi box üzerindeki tek USB portuna takılacak şekilde bir USB çoklayıcı alın ve klavye ile fare'nin Bluetooth bağlantı aparatını aldığınız USB çoklayıcının portlarından birine takmayı deneyin.

• barisg B kullanıcısına yanıt

Bu çözüm olmuyor denedim başka klavyem de var usbsi

ayrı olan. çoklayıcıyla bağladım başta iyi gibiydi ama sonradan yine sapıttı kesin çözüm olmadı yani. Denediğim iki klavye de logitech markayla mı ilgisi var bilemiyorum artık. Ben böyle geforce now ayarlarından falan klavyeyle ilgili özel bir ayar vs. Var mı diye merak ettim açıkçası.

• Ses gecikmesi sorununu kimse mi anlamıyor? Yabanci forumlarda o kadar konusulmus hâlbuki. Buradakiler ses senkronizasyonuna pek dikkat etmiyor sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    5 yıldır kullanıyorum. xiaomi mi tv stick 1080 pixel ile başladım sonra mı tv stick 4k ya geçtim. Şimdi xiaomi box s 4k 2 gen kullanıyorum. Şimdiye kadar böyle bir soruna hiç bir programda rastlamadım.

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Mi box uzerindeki 3.5 mm cikisina hoparlör baglayin.

Youtube uygulamasindan bir seyler açın.

Sesi hem tv hoparlöründen hem de harici hoparlorden aynı anda dinleyin. Gecikme yüzünden yankı olacaktır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Hiç denemedim öyle şeyleri. Direkt hdmi üzerinden tv den izliyorum. Gerek duymadım yani :)

• Ethernet ile internet almak istiyorum en uygun yollu ne önerirsiniz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.