< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (753. sayfa)
-
-
Apk mı hocam markette varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Markette var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba, bende mi box s 4K son çıkandan önceki versiyon olan cihaz var. Android 9 dan sonra güncelleme almadı benim cihazda mı bir sorun var yoksa yenisini çıkardıkları için eskiyi güncellemeyi bıraktılar mı ? Bilginiz olduğunu tahmin ettiğim için size sorayım dedim
-
Su an android 12 yüklü bende
Güncellemeleri denetle dediğimde sisteminiz güncel diyor iki yıldır falan hiç güncelleme almadım. neden olduğu hakkında bir fikriniz var mı ?
-
Bir ara güncelleme verildi. Daha sonra hatalı olduğu için geri çekildi. Güncelleme beklemeyin. Gelse bile hemen güncellemeyi yapmayın. Kullanıcı yorumlarını okuyup sorun yoksa güncelleyin
teşekkürler, bu aralarda kendi kendine reset atmaya falan başladı da acaba güncelleme sorunumu diye düşünüyordum, fazla kurcalamayayım o zaman
-
Yok onla ilgisi yok. Ya çok uygulama kurdunuz yada başka bir uygulama yapıyor bu sorunu
tivimate var son olarak kurulmuş olan onun dışında da öyle oyun falan oynayan biri değilim bir de internet hızı için çok önceden kurduğum analiti var
-
Tivimate den olmaz. Ama o analitiyi silin. Ondan da olmayabilir ama analiti cihazları çok kasıyor.
hemen siliyorum, onun yerine hız ölçümü için öneriniz var mı ? bu turknetle başım belada da sık sık kontrol ediyordum analitiden
-
Yani hız testi yazın ilk çıkanı kurun fark etmez. Ben analiti den restart kesin oluyordur demedim yanlış anlamayın. Cihazı kasıyor ondan olabilir dedim. Bir deneyin bakalım
-
hiz testi için uygulama mı kullanmanız gerekiyor.
Tarayıcı yeterli olmaz mi
mi box kumandası ile tarayıcı çok da işlevsel olmuyor ve ben air mouse, klavye vb fazladan donanım sevmiyorum
-
Aynen katılıyorum. Bu iş için yapılmış uygulamalar varken gerek yok
Tek çare fabrika ayarlarına dönmek gibi görünüyor.
analiti yi kaldırdım tivimate in performansı epey farketti. Gerçekten çok kasıyormuş teşekkürler.
-
İkinci nesil kullanıcısıyım.
Cihazin 3.5mm ses çıkışına hoparlör bağlayınca ses geç geliyor. Yarım saniye kadar bir gecikmeden bahsediyorum, ev halkı farketmiyor bile.
Hem hoparlör hem de tv den ses alınca gecikme yüzünden yankıyı andıran bir ses meydana geliyor. Ancak o zaman ikna edebildim insanları
Çözümü varmıdır?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X