Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (752. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.153
Cevap
619
Favori
1.215.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 750751752753754
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HDMi ile bağlı hocam. TV kumanyası MiBoxu kontrol etmiyor. Sadece MiBox kumandası ile tvyi açabiliyorum ve sesi yönetebiliyorum.

Vestel marka akıllı olmayan tv ve vestel tv de CEC ayarları yok bendeki modelde.

• islamzeki kullanıcısına yanıt
    CEC ayarları zaten Mi Box menüsünde var, TV 'de yok. TV 'lerde farklı isimlerle olabiliyor bu teknoloji.

Başka bir HDMI girişini deneyin diyeceğim. Aklıma başka birşey gelmiyor ama Mi Box'tan CEC kapatılınca TV 'yi kontrol etmemesi gerekiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi Mi box 2.Nesil var. Ayarlarda renk formatı var burada hangi ayar durması gerekiyor hangisini ayarlayalım.

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu •

• dahool kullanıcısına yanıt

RGB

• Merhaba

Xiaomi tv box da Udemy uygulamasını çalıştırma şansımız var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080p hareketli görüntülerde yatay çizgiler, kareleşmeler olmaya başladı, neden olabilir?

• Sorunum çözüldü. Daha önce Adana Genpa servise gönderdim cihazda böyle bir arıza ile karşılaşmadıklarını normal şekilde çalıştığını belirtip geri gönderdiler. Tekrar Xiaomi Türkiye yardım hattıyla irtibata geçtim. Bana Ankara Evofone Servisinin bilgilerini verdiler. Problemin videosunu çekerek cihaz ellerine ulaştıktan sonra onlara ulaştırdı. Cihazın değişim onayını verdiler. Yaklaşık 15-20 günlük Üretici onayınıda bekledikten sonra. Yeni cihazımı bana ulaştırdılar. Şuan sorunsuz olarak kullanıyorum. Ayrıca diğer gönderdiğim cihazdan da hızlı çalışıyor. İlgilenenler için sorunun videosunu da foruma ekliyorum. Belki bu sorunu yaşayanlar varsa verdiğim bilgiler sorununuzu çözebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcilve -- 7 Eylül 2024; 15:56:4 >

• blu tv yi hala mı box 1. nesilde izleyemiyorum

• Herkese Merhaba,

Samsung 55NU8000 model Televizyonumda 2.Nesil Mi Box S kullanmaya çalışıyorum.

Yaklaşık 30 saniyede bir 1-2 saniyeliğine görüntü ve ses gidiyor ekran kararıyor sonra yeniden geri geliyor. Bazı Youtube videolarında da seste bozulmalar ve takılmalar yaşıyorum.

Daha önce bu sorunlarla karşılaşan ve çözümünü bilen varsa yardımını bekliyorum.

Teşekkür ederim.

• SemihGorgec kullanıcısına yanıt
    Mümkünse hdmi kablosunu değiştirip deneyin. Yine aynı ise farklı bir hdmi girişi kullanıp deneyin

• Selamlar,

Mi Stick kullanıcısıydım yakın zamana kadar. Xiaomi Tv Box S 2nd Gen cihazına geçiş yaptım. Google Tv’ye geçilmiş. Sorunum şu, kurulum yaptıktan sonra Amazon Prime uygulaması Ana Ekranda “Uygulamalarım” satırının üstünde çıkıyor. En Üstte Uygulamalarım satırı olsun,altında diğer uygulamalarım görünsün istiyorum. Netflix yada Youtube Uygulamalarım satırının altında görünüyor. Ancak Amazon Prime’ı ne yaptıysam alta alamadım. Eski versiyonlar da istediğimiz uygulamanın üstüne gelip satırı yön tuşlarıyla soka çekince sıralama okları çıkıyordu. Ancak şu anda o oklar da çıkmadığından aşağı taşıyamıyorum. Konuyla alakalı yardımlarınızı rica ediyorum.

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu •

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niskaji -- 6 Eylül 2024; 11:23:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• niskaji kullanıcısına yanıt
    Hiç uğraşma. Zaten istediğin gibi yapamazsın. Bunun için projectvy launcher diye bir launcher yapıldı onu kur. Ayarlarını iyi yaparsan devamlı bu launcher ile açılır. İstediğin düzenlemeyi yaparsın.

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Aslında amacım tam olarak istediğim gibi şekillendireyim değildi. Diğer Uygulamalar olması gerektiği yerde görünürken Amazon Prime neden Uygulamalarım Genel Satırının üstünde çıkıyor onu

çözemedim.Ana Ekranda en üstte Amazon Prime ne alaka :) Launcher kullanımıyla alakalı bazı videolar izledim çok aklıma yatmadı açıkçası. Çözemezsem denerim. Teşekkür ederim. Başka yolu varsa

veya fikir verecek arkadaşlar var mı bakalım:)

• niskaji kullanıcısına yanıt
    Ben videoda belirtilen uygulama ile komple sildim kurtuldum hocam.
    Sinetechyoutube
    MI BOX'TA GEREKSİZ HER ŞEYİ SİLİN! 🫵 PATCHWALL, XIAOMI TV +, HATTA NETFLIX, AMAZON ✅ ADB CONTROL ✊
    https://www.youtube.com/watch?si=M496h1vp2j5s5Lzs&v=cYqA5zBWEak&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 6 Eylül 2024; 11:33:45 >

• Mi box 1. nesil blu tv videolar halen açılmıyor.

• kelcevat1976 K kullanıcısına yanıt
    Kel cevat Tivimate kurun, 1 m3u ücretsiz yükleyebilirsiniz. Tabi tam kapasite her özelliğini aktif olmasada yeterli.İp smates pro free veya pro versiyonuda var. OTT player, Ss İPTV bunlarıda kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 6 Eylül 2024; 12:35:9 >
  • Arkadaşlar mi box s2'yi projeksiyon cihazımla kullanıyorum ve bluetooth bir hoparlör kullanıyorum. Xiaomi kumandadan ses açma kapama tuşu çalışmıyor. Ancak ses açma tuşu ile yön tuşlarına vs. basınca ses açıp kapıyor. Bunu düzeltemez miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 8 Eylül 2024; 2:35:47 >
  • Mi box s 2 için önereceğiniz tarayıcı varmı acaba, cihazı yeni aldım, daha önce box tv kullanmadığım için çok bilgi sahibi değilim şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Browsehere, en güzeli bence. Ama chrome, opera ve Firefox air kumanda alırsanız çok daha kullanışlı.

• tekst79 T kullanıcısına yanıt
    Browsehere

• 
Sayfa: önceki 750751752753754
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.