< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (761. sayfa)
-
-
Modemde 5Ghz kullanın, varsa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mi Box S Gen 1 kullanıyorum. 1080i destekli bir Pioneer plazma TV'ye bağlı. Box'ta Android 9 varken 1080i çözünürlü alıyordum ama Android 12'ye yükseltince en fazla 720P alıyorum. Sanıyorum TV'de 1080p desteği bulamayınca 1080i'yi pas geçip 720p olarak çıkış veriyor. Bir çaresi var mıdır?
-
Çok iyi cihaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srknayhn96 -- 24 Ocak 2025; 15:22:40 > -
Bencede şimdiye kadar hiç bir anormalligini görmedim.
Merhaba,
Samsung QE55QN90 model Tizen OS li televizyonum var. İşletim sistemi illallah ettirdi beni. Asistanı bixby de cabası.
Benzer durumda olup bu kutuyu alan var mı aranızda, önerir misiniz? Apk yükleyebilir miyim bu kutuyu alınca? İnternette kimileri evet kimileri hayır demiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Neye evet neye hayır demişler?
Herseyi yüklersin eğer box geliştirici seçeneklerini aktif edersen . Tv box hdmi girişi olan her tv de çalışır. Eğer alacak isen ikinci Nesil olanını alın.
Apk yüklemeye. Youtube yorumları genellikle incelemeleri izledim 😊
Çok teşekkür ettim yorumunuz için.😊 Bir de sitesinde bu cihazın stick versiyonu var. O daha mı verimsiz olur bu kutuya göre bilginiz var mı?
Aslında onunda ikinci nesili güzel ama almışken box modelin ikinci Nesil ini alın.
O konuda şöyle bir çözüm buldum belki işinize yarar. Mi box s gen 2 de maalesef ekran ayarlarında "Dynamic Range & Color Format" kısmında ayar always hdr seçili oluyor ve başka seçenek sunmuyor. Fakat cihazı dolby vision destekli bir cihaza takarsanız ek seçenek çıkıyor ve match content seçebiliyorsunuz. Daha sonra kendi cihazınıza taktığınızda ayar kayıtlı kalıyor ve sorun çözülmüş oluyor.
Yani kısaca çözünürlük otomatik olarak ayarlayın ve dediğim renk ayarınk match content yapın
Dolby Vision destekli tv de bu şekilde seçenek çıkıyor.
Dolby Vision olmayan sadece hdr desteği olan cihazda da bu şekilde görünüyor. Sağ tarafta match content seçeneği görülmesede işaretli görüldüğü üzere match content seçili oluyor. Bu sayade de hdr, sdr içeriğe göre otomatik çalışıyor.
Uzun zamandır da güncelleme gelmedi belki güncelleme ile bu sorunu çözerler aksi durumda çevresinde cihazı dolby vision destekli kişi yoksa bunu yapması zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koboy_901 -- 1 Şubat 2025; 14:27:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X