Şimdi Ara

Xiaomi Mi Capsule

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Farklı bi dizaynı var

f/p ürünü diyebilirim , ama ses kumandaları bazı telefonlarda çalışmıyor .
    HepsiBurada 90 TL
    www.hepsiburada.com
    En Ucuz Kulaklık Seti Modelleri hepsiburada.com'da
    http://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-piston-air-kapsul-kulakici-kulaklik-siyah-p-TELKLKXIAOMIKAPSUL

GearBest 12$
    http://www.gearbest.com/earbud-headphones/pp_362337.html?vip=290567

Xiaomi

Mi Piston Air Capsule Earphones
    3.5mm kulaklık girişi
    Frekans Aralığı : 20-20000Hz
    Kulak İçi
    Kablo Uzunluğu : 125 cm
    5mW
    Empedans : 32Ω

Xiaomi Mi Capsule
     Xiaomi Mi Capsule

• Aldım gearbestten umarım pişman olmam
  • Umut K. kullanıcısına yanıt
    hocam kullanınca cevap yazar mısınız bende almayı düşünüyorum
  • Tabiki gelsin bilgilendirme yaparım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj bulunsun fiyatı çok uygun duruyor
  • Bugün elime ulastı pek bi numarası yok. 45 tlnin karşılığı işte. Sesi yüksek evet ama bi boğukluk var gibi

• Umut K. kullanıcısına yanıt
    Gerçeği görmenize sevindim :)

35 liraya Rock Zircon yada aşağıda incelemelerini okuyacağınız hepsi 50 lira civarına sürüyle daha iyi kulaklık varken bunun iyi bir tercih olmadığını gördünüz.
    http://www.kulaklik.web.tr/fp/
  • Mair kullanıcısına yanıt
    Doğrudur pek bilgili değilim bu konuda

Arkadaslar kulaklık hakkında biraz bilgi vereyim sizlere

Öncelikle sağlam bir eq ayarı istiyor sesi çok yüksek ama basslar baya sorun, direk çatlatıyor basları

Kulakta duruşu baya rahat rahatsızlık vermiyor

Mic deneme sansım olmadı ama tuşları iş görüyor

Denediğim cihaz htc one m7 ve basslı şarkılarda bası direk çatlatıyor.

• Merhaba, Kulaklık ergonomik olarak çok güzel. Kullanmaktayım. Ses kalitesi konusunda yaşadığım deneyim ise su şekilde;
    Kulaklık, deyenimime göre Kendi markası olan Mi ürünlerinde süper bir uyumla çalışmakta. Arkadaşımızın dediği gibi bass ı çatlatması diğer telefonlarda var. Ancak Mi nin telefonunda çıkartığı tüm kulaklıkların menüsü var. Seçtiğinizde ciddi anlamda kaliteli bir ses vermekte. Hatta otomatik tanıdığı bazı modeller var. Mi marka telefon kullanıyorsanız almanızı tercih ederim ancak kullanmıyorsanız kalitesi sizi tatmin etmeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MekanikMumya

Merhaba, Kulaklık ergonomik olarak çok güzel. Kullanmaktayım. Ses kalitesi konusunda yaşadığım deneyim ise su şekilde;
    Kulaklık, deyenimime göre Kendi markası olan Mi ürünlerinde süper bir uyumla çalışmakta. Arkadaşımızın dediği gibi bass ı çatlatması diğer telefonlarda var. Ancak Mi nin telefonunda çıkartığı tüm kulaklıkların menüsü var. Seçtiğinizde ciddi anlamda kaliteli bir ses vermekte. Hatta otomatik tanıdığı bazı modeller var. Mi marka telefon kullanıyorsanız almanızı tercih ederim ancak kullanmıyorsanız kalitesi sizi tatmin etmeyecektir.
    +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018de bozulmuştu şimdi çekmecede buldum üstüne ne kulaklıklar kullandım ama o yılların verdiği güzel anılar mı desem nedendir bilinmez kendisi gibi güzel gelmedi hiçbir kulaklık. Sırf nostalji olması açısından gidip yaptırmayı düşünüyorum 2017 playlistim eşliğinde uzun bir yolculuğa çıkmak istiyorum kendisiyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.