Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi Max 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.158
Cevap
49
Favori
183.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mi 5 im ile takas yapmak istiyorum. Düşünen arkadaş varsa yazabilir üstünü konuşuruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elifednah

Mi 5 im ile takas yapmak istiyorum. Düşünen arkadaş varsa yazabilir üstünü konuşuruz

Bayana gore baya buyuk ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizci535 -- 19 Kasım 2017; 15:24:55 >
  • denizci535 kullanıcısına yanıt
    Bayanlar daha avantajlı çantalarında taşıyabilirler.

Genelde çantada oluyor telefon. Çok büyük gelirse satarım başka bir şey alırım

• quote:

Genelde çantada oluyor telefon. Çok büyük gelirse satarım başka bir şey alırım

Sizi baya eskilerden taniyorum sony xperia z den. Bence axon 7 ye bakin derim. Belki istanbullarda rahat bulursunuz. Tam multimedya telefonu dunyanin en iyi kulaklik sesi ve dis hoparlor sesi ile dizayn edildi suanda en iyisi o..

Mi max 2 sizi tatmin asla etmez. Ya da meizu pro 7plus ve ya numbia z17 lere bakin derim. İstanbul kadikoyden rahatca bulur alirsiniz.

Artık telefonda o kadar oyun ya da yüksek işlemci gerektiren işler yapmıyorum. Müzik de dinlemem çok fazla. Önemli olan bataryası uzun gitsin. Sosyal medya ve dizi izlenimi sırasında kasmasın. O yüzden Max 2 yi tercih ettim

• ★ Xiaomi Mi Max 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

Telefonunda işaretlediğim yeri çalışmayan var mı? Parmağımı sürüklediğimde veya o bölgeye tıkladığımda maalesef seçim yapmıyor, O harfinden aşağıya böyle, dokunmatik telefon sıkıntı yok test yaptım. Sürüm miui.9

• quote:

Artık telefonda o kadar oyun ya da yüksek işlemci gerektiren işler yapmıyorum. Müzik de dinlemem çok fazla. Önemli olan bataryası uzun gitsin. Sosyal medya ve dizi izlenimi sırasında kasmasın. O yüzden Max 2 yi tercih ettim

Bu saydiklarimla en az 5saat ekran alirlar. O da en az. Hatta soyle diyeyim 24 saat kullanimda o da. Normal olarak diyorum 7 saat alirsin. Sabah 07.00 aksam 19.00 arasi 7saat olmali.

Eger flim diziyse axon 7 muthis bir cihaz yok boyle bi muldimedya. Dis sesi bile muazzam guzel.

Ama buyuk ekran istersen mi max2 en idealleri. Arkadaslarim da mi max var 1 yil oldu batarya sikintilari var.

• Bir problem yok bende. Bu arada son beta güncellemesi çok iyi çıktı. 2 gün oldu 6 saat ekran sürem var ve pil %48 4g ve wifi sürekli aktif.
  • MIUI9 Kararlıdan 8 e nasıl downgrade yapıyoruz detaylı bir anlatım var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadın Mühendisi

MIUI9 Kararlıdan 8 e nasıl downgrade yapıyoruz detaylı bir anlatım var mı ?

Hocam neden downgrade yapmak istiyorsunuz miui 9 çok akıcı ve seri miui 8 hantal gelmeyecek mi size?

• Merhaba arkadaşlar Mİ6 mı alsam bunu mu karar veremedim. Mi6'nın ekran boyutu düşük olduğu için kararsız kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgasubasi

quote:

MIUI9 Kararlıdan 8 e nasıl downgrade yapıyoruz detaylı bir anlatım var mı ?

Hocam neden downgrade yapmak istiyorsunuz miui 9 çok akıcı ve seri miui 8 hantal gelmeyecek mi size?

Hocam sanki maksimum hoparlör sesi azaltılmış gibi hissettim, o sebeple yoksa gayet seri cihaz.

• kulaklık çıkışının sesi çok az, yükseltmenin bir yolu var mı ?
  • quote:

kulaklık çıkışının sesi çok az, yükseltmenin bir yolu var mı ?

dream player indir, ekolayzırdan solo yu seç klasör mantığını en iyi kullanan çalıcıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: didici

quote:

dream player indir, ekolayzırdan solo yu seç klasör mantığını en iyi kullanan çalıcıdır

Spotify kullanıyorum hocam, başka yol var mı?

• merhaba, ürün Migrosta 1400 tl sanırım. Neden Hepsiburada yada diğer mağazalardan biraz daha ucuza almadınız?

Açıkta ürün var mıydı? Boyutu hakkında endişelerim var.

Birde şarj aletiniz Avrupa versiyon mu? Yoksa dönüştürücü mü çıktı içinden?

• nihayet iyi bir T9 klavye buldum

• 128 GB'lığı da hepsiburada'da...

Meraklısına...

http://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-max-2-128-gb-ithalatci-garantili-p-HBV000006ICR4

1699 TL
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: didici

quote:

Spotify kullanıyorum hocam, başka yol var mı?

LG hifi plus dac modülü alın,

Şu anda 400tl lik ses kartı v20'nin yanında hediye verildiğinden millet 100tl ye falan satılıyor, sahibinden de var.

32bit 192khz çözünürlük var ses kartında, ses mı max 2 nin sesini 10'a katlar, hem kalite hemde ses yüksekliği olarak.

Ben çok memnunum.

Tavsiye ederim.

Type-c kablo ile bağlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solideo -- 22 Kasım 2017; 21:16:10 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.