Şimdi Ara

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
15
Favori
132.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güle güle kullan.. ayarlarda cihaz hakkında ne görünüyor ekran görüntüsü koyabilir misin?rom versiyonu nedir?stabil çalışıyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erkan212 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Açıkçası bende edemiyordum ama garantinin pek bir esprisi yok kullanıcı hatası deyip geçiyorlar o yüzden riski göze aldım. İlk defa yurt dışı cihaz aldım zaten. Genelde cihazda fabrikasyon çıkışlı donanım sorunu yoksa pek sorun çıkmıyor, yazılımsal sorunlar bir şekilde çözülüyor.
  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam yine sabredemedim kaşıntı tuttu :) Cihazı kullanmaya başlayamadım ki hem kılıf yok yüzeyi kaygan çünkü bu büyüklükteki cihaz kılıfsız kullanılmaz valla hemde hafta sonu misafir vs derken kenarda yattı cihaz kuramadım bile. Nasipse kılıf alcam bugün akşam kurup kullanmaya başlarım o zaman atayım ekran görüntüsünü. Zaten Mate 10'u satmadan önce ikisiyle kamera karşılaştırmalarını da atarım alacak arkadaşlara da kamera konusunda fikir verir. Stabilite ve hız konusunuda bir kaç gün kullandıktan sonra söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A3289BF -- 8 Ekim 2018; 11:11:10 >
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Ben de bu gidişle migros'tan eu-rom'lu alacağım gibi... 10 Ekim'de katalog değişiyormuş, fiyatın pahalanacağını düşünüyorum... rom kurma vs işleri ile ilgilenmiyorum, normal güncellemeleri yaparak kullanırsak sorun yaşar mıyız?
  • arzu_atalay A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Açıkçası bulamasaydım bende Kipa ya da Migrosyan alacaktım, ama kipa'dan alın bence onlarda Miui 10 Global beta yüklü daha iyi. Bu arada ben yanlış gördüm galiba Migrosta geçen baktığımda onda da Miui 10 Global beta vardı, siz tekrar kontrol edersiniz. İlerde sorun olursa ya da başka ROM'a geçmek isterseniz bu işten anlayan uzman birinden destek alarak ROM değiştirebilirsiniz. Çünkü cihazlar ROM değiştirirken yapılan hatalı işlem sonrası brick oluyor onun dışında sorun olacağını sanmıyorum. Normal güncellemelerde de sıkıntı olmaz bence çünkü BL kiliti zaten açık güncellemeyle kapanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A3289BF -- 8 Ekim 2018; 12:10:50 >
  • 4/64 lüklerin global versiyonları çıktı ama 6/128 ve mavi renk için yabancı forumlarda sadece çinde olacağı yazılmış ne kadar doğru 6/128 model globalde satışa çıkacak mı ?
    Tabiki buyrun.

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu

• Cihazda ana ekrandayken, ekranı sağa çekince yeni bir ekran açılıyor. benim Redmi Note 5 AI'de adımsayar var. Fakat bugün yine vadi İstanbul'daki mi shop'a gittim, Max 3'e baktım, adımsayar fonksiyonunu göremedim. Hatta oradaki diğer Redmi Note 5'leri de inceledim, onlarda da göremedim adımsayarı. Senin cihazda durum nedir? Var mı adımsayar? Benim için önemli bir özellik, gerçi ayrıca akıllı bileklik de kullanıyorum ama telefonda da olsa iyi olur. Bu adımsayar donanımsal bir özellik, adım sensörü eklemiş sanırım Xiaomi. CPU-Z ile bakınca gösteriyor sensörler arasında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler..Cihaz üzerindeki ekran jelatinindeki yazilar İngilizce miydi çince miydi? Ayrica pm attim kilif ve ekran koruyucu hakkında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 8 Ekim 2018; 23:13:46 >
    Yazılar İngilizce, ne cihazda ne kutuda Çince hiçbir ibare yok. Bakacağım şimdi mesaja :)
  • Hadi gözün aydın o zaman..iyi yapmissin almakla..kullandikca paylas fikirlerini..yakinda bizler de aliriz globaller gelince..

Teşekkür ederim :) İnşallah denk gelirde uygun fiyattan alırsınız şu an için izlenimlerim olumlu ama detaylar için bir kaç gün sonra yazacağım. BL kilitini açmak için başvurdum ne olur ne olmaz lazım olur :)
  • ksph K kullanıcısına yanıt
    Evet o ekranda adimsayar çıkmıyor hatta cpu ile baktığımda da o sensörlerin kısmı boş, ekran görüntüsü ekledim bakın isterseniz. Yok sanırım.

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu

• Boomcu kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla emin olmamakla birlikte 6/128 lik cihazlar sadece Çin de satılacak.

• Cihazda adım sayar var mı? Kutu içinden çıkan şarj cihazı Avrupa tipi mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksph K kullanıcısına yanıt
    Adım sayar için 2 mesaj üstte yazdım aynı anda yazdık sanırım ondan görmediniz :) Şarj cihazı bizim prizlere uygun, dönüştürücü gerekmiyor.
  • A2 lite kullanıyorum 2-2.5 gün kullanıyorum max 3 ü alınca 4-5 gün gider heralde :). Kipadaki telefonda da sizin fotoğraftaki global rom mevcut ama kutusuna baktım Çince yazıyor Avrupa uyumlu şarj yok kutuda global versiyon etiketi bulunmuyor sanırım sonradan global roma çevirmişler inceleme ürününü kutudan çıkan Çin sürümü büyük ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laurin Klement L kullanıcısına yanıt
    Evet Kipa ve Migrostakiler Çin versiyon bende bakmıştım :) Global versiyon etiketi yok, yazılar Çince, şarj aleti avrupa uyumlu değil, üstündeki rom da Miui 10 global beta. Şarjını şu an bilemiyorum ilk dolum yeni taktım daha doluyor :)
  • Almaya niyetliyim globalin gelmesini bekliyorum. Globalin beta olmayan versiyonu sanırım kararlı oluyor pek bilgim yok bu konularda kod numarası ne oluyor birde global versiyon ile global rom farklı şeyler sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laurin Klement L kullanıcısına yanıt
    Yani şöyle evet beta olmayan sürüm kararlı oluyor, beta test sürümü ama kararlı gibi çalışır yinede. Global versiyon cihazın versiyonu, içerisinde bütün dilleri barındıran versiyon ve kararlı global rom yüklü gelir, global rom'da içerisinde bütün dilleri barındıran işletim sistemi yazılımı mesela siz cihazınıza xiaomi eu.rom, custon rom, beta rom yükleyebilirsiniz bunlar işletim sistemi ama versiyon olayı farklı dediğim gibi. Xiaomi Çin versiyon cihazlara global rom yüklenmesini istemiyor mesela sadece Çin romu olsun diyor o yüzden bizim uyanık ithalatçı satıcılar bootloader kilidini açıp içerisine global beta rom yüklemişler ama bootloader kilidini kapatmadıkaları için sorun olmuyor cihaz o romu çalıştırıyor, kilitleselerdi cihaz brick olacaktı :)

Karışık mı oldu biraz :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.