Şimdi Ara

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
15
Favori
132.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    parlaklık ortalama % 75 lerde kullandım

3 saate yakın oyun oynadım

csk.r.madrid maçını naklen izledim :)

25 dk tlf görüşmesi

eposta senkronize saatte 1

WhatsApp YouTube Instagram

bol bol resim çektim 100 tane falan

bir de bu form da gezdim 1 saat falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmasadaolur2016 O kullanıcısına yanıt
    5500luk bataryadan bu beklenir zaten..peki gun ışığında ekran nasıl görünüyor? yetersiz geldigi oluyor mu parlaklığın?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    ben max serisinin tamamını kullandım.

max 2 de sorun yoktu bunda hiç yok daha da iyi olmuş.

kamera gece çekiminde diğer maxlere göre resmen çağ atlamış

yüz tanıma olayı da iyi fakat karanlıkta tanımıyor

Güneş altında ekran net görülebiliyor mu?redmi5 plus var bende ama az geliyor parlaklığı..max 3 te 450 den 520nit e cikarilmis parlaklık..fark ediyor mu?

• sub182 S kullanıcısına yanıt
    evet güneş altında net görülüyor ekran

parlaklıktan yana sıkıntı yok

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: olmasadaolur2016

parlaklık ortalama % 75 lerde kullandım

3 saate yakın oyun oynadım

csk.r.madrid maçını naklen izledim :)

25 dk tlf görüşmesi

eposta senkronize saatte 1

WhatsApp YouTube Instagram

bol bol resim çektim 100 tane falan

bir de bu form da gezdim 1 saat falan
    Bence çok iyi, pil 3-5 şarjdan sonra daha da oturacaktır. Daha önce mi max 1 ve mi max 2 kullanan biri olarak bu telefona geçmeliyim dedim zaten incelemek için elime aldığımda :)
  • Arkadaşlar, değerli paylaşımlarınız için teşekkürler. WhatsApp grubu fikri güzel ama bütün bu paylaşımların, sorun ve çözümlerin, teknik bilgilerin forumda bizler yazdıkça arşivleniyor olması bence daha önemli, bir şey oldu mu ileride girip bakıp bulma imkanımız var ama WhatsApp grubunda yazılan teknik bir çözümü 6 ay ya da bir yıl sonra ara ki bulasın :) bunu bugün sadece bu cihaz için düşünmeyin, her efsane gibi bu cihaz da ister istemez bir gün eskiyecek ve gerek aile akraba arasında gerek 2.elde başkalarının kullanımına geçecek işte o zaman romdu, ayardı, bootloaderdı derken yine temel bilgiler lazım olacak... Evet, kurulacaksa bir WhatsApp grubu kurulsun herkes haberleşsin konuşsun ama yine bütün paylaşımlarımızı bilgi ve tecrübelerimizi burada yazmaya devam edelim bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONALTIKIRKALTI -- 4 Ekim 2018; 1:34:53 >
  • ONALTIKIRKALTI O kullanıcısına yanıt
    gene burda yazmaya devam edilir. ama bir sorun.olduğunda anında muhatap bulabiliyorsun whatsapp grubunda.

Merhaba. Güç tasarrufu açıkken antutu testi yapıp sonuçları paylaşabilir misiniz? Bende Mi max 3 siparişi verdim. Yurtdışından gelecek. Batarayamın şimdi kullandığım mi max 2 den aşağı düşmemesini istiyorum.

Telefon gelirse güç tasarufunda kullanacağım.
  • İyi gunler hayirli cumalar

Tr de resmi olarak.nezman satisa cikicaktir bu cihaz acaba bilgisi olan varmidir

• Xiaomi mi max 3 için xiaomi tr nin açıklatacağı fiyat 3500 tl falan olacak gibime geliyor.Tabi bu telefonu getirmeye karar verirlerse.Belki de fiyat daha yüksek de olabilir doların değerine göre Türkiye gerçeginde.
  • Bugün migros ta inceledim cihazı elde tutmasi zor ama alisilmayacak gibi değil. Fiyatta 100 TL daha indirim yapmışlar 2600 olmuş. Kayıtsız 2200-2300 e alana kadar buradan almak daha mantıklı. Bankanın kişiye özel puan vs daha uyguna gelebilir. Kayıt için imei atma işi çözülmezse pasaportlu birini bulma derdi ve kayıt ücreti aradaki farkı vermediğine pişman edebilir insanı.

Vergili, kayıtlı ve faturalı cihaz 2600 TL ama kayıtsız, vergisiz cihazları 2200-2300 e satıyorlar. Xiaomi popüler olunca bu kaçak satıcılar kar oranlarını acayip arttırdılar. 240-260 dolar arası olan cihaza 2300 istemek nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 5 Ekim 2018; 23:1:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende katılıyorum, yurt dışı cihazlar bile kayıtsız 2000-2300 civarı. Global versiyon değil ama kendimiz eğer rom atıp brick etmezsek üstündeki romla kullanılabilir cihazlar. Global versiyon gelecek mi gelmeyecek mi belli değil gelirse ne kadardan gelecek? 2500 altinda gelmez zaten şu an hiç sanmıyorum ama Çin versiyon cihaz almak şu an ne kadar doğru olur bilemedim. Mi 8 brick edip çözemeyen bir sürü kişi var ama mi max 3 te şu an brick etseler bile çözüyorlar araştırdıgim kadarıyla. Bende çok ikilemde kaldım şu an bekliyorum ama 1-2 hafta daha global versiyon bulamazsam kipadan alcam sanırım. İstanbulda olsam çoktan bulmuştum ama Izmirde yok maalesef global versiyon getirip satan.

• Sonunda global versiyon bir cihaz buldum yurt dışı ve aldım :) P.tesi günü imei kaydı yaptırcam arkadaşın pasaportla. Bir kaç gün içinde deneyim ve detayları paylaşırım arkadaşlar.
  • Hayırlı olsun, güle güle kullan. İzmir'de mi buldun? Kaça aldın ? Kutuda global versiyon etiketi mi var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Arkadaşım ben de telefonu kullanıyorumglobal versiyon MIUI 9 bunda yüz tanıma varmı Ya ben bulamadım bir yardımcı olur musun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esenboğa 5 -- 7 Ekim 2018; 10:21:44 >
  • Kendim sorunu çözdüm Daha doğrusu bir arkadaşım sayesinde cihaz bölge Hong Kong yapınca o özellik geldi

• ksph K kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam, evet İzmir'de buldum aşağıdaki satıcıdan kapalı kutu jelatinli ama elinde başka global versiyon yok şu an.
    Etiket var resimde ekledim, hatta 7" tabletle yan yana da çektim :) 2250 ye aldım kayıtsız aslında çok ama napalım yok piyasada.

• Hayırlı olsun iyi etmişsin.Telefon super ama ben hiçbir garantisi olmayan cihaza 2000 ve üstü paralar vermeye cesaret edemiyorum.Ama gene de sen telefonu kırmadığın sürece pek bir sorun çıkacağını sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan212 -- 8 Ekim 2018; 1:42:30 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.