Şimdi Ara

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
15
Favori
132.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bendede yüzde 10 gibi düşme oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonun 4k video kaydını çok iyi buluyorum hatta fotoğraf çekiminden daha iyi.

• Arkadaşlar çok kararsız kaldım.. Sizce mi max 3 mü yoksa honor note 10 mu almalıyım.. Videolar karşılaştırmalar izliyorum hep farklı.. Batarya testi mesela Birinde max 3 öndeyken başka bir testte note 10 önde..

Bana bataryası uzun gitmesi lazım.. Şu an elimde honor play var.. O da muazzam cihaz fakat ekranı büyük istiyorum... Kesintisiz 8 saat oyun müzik video izliyorum anca şarj yüzde 20 lere düşüyor..

Sizin fikriniz nedir mi max 3 tavsiye edermisiniz.. Almadan önce sizler de mutlaka araştırma yapmışssınızdır.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.. Mi max 4 çıkacağı da söyleniyor sizce beklemelimiyim..?

• asus1981 kullanıcısına yanıt
    Onda 4g band 20 yoktu 4g de çekim sıkıntısı olur.

• Arkadaşlar size bir hata düzeltme güncellemesi geldi mi?

• Esenboğa 5 E kullanıcısına yanıt
    Şimdi kontrol ettim de gelmemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: asus1981

Arkadaşlar çok kararsız kaldım.. Sizce mi max 3 mü yoksa honor note 10 mu almalıyım.. Videolar karşılaştırmalar izliyorum hep farklı.. Batarya testi mesela Birinde max 3 öndeyken başka bir testte note 10 önde..

Bana bataryası uzun gitmesi lazım.. Şu an elimde honor play var.. O da muazzam cihaz fakat ekranı büyük istiyorum... Kesintisiz 8 saat oyun müzik video izliyorum anca şarj yüzde 20 lere düşüyor..

Sizin fikriniz nedir mi max 3 tavsiye edermisiniz.. Almadan önce sizler de mutlaka araştırma yapmışssınızdır.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.. Mi max 4 çıkacağı da söyleniyor sizce beklemelimiyim..?
    Yok mu yardımcı olacak?

Kesinlikle tavsiye ediyorum ben. Sizi üzmeyecek bir telefon ayrıca fiyatını sonuna kadar hak ediyor.

• telefonumun şarj seviyesi %20 altına düşünce arama yapamıyorum ve bir türlü çözemedim sorunu.. böyle bir durum ile karşılaşan oldumu acaba ?
    Arkadaşım bu telefon alırsam 8'de kal dokuza sakın güncelleme çok hata var Onun dışında Harika bir telefon tavsiye ediyorum bu hatalar da birkaç güncelleme sonra düzelir

Ne gibi hatalarla karşılaşıyorsunuz? Ben kullanıyorum ve hiç bir sıkıntı yok

• Arkadaşlar telefonumun ekraninda asagidaki gibi cizgiler cikti.
    Ekrani actigimda bu goruntu geldi sonra ekrani kilitleyip tekrar actim duzeldi. İki kez oldu bu sorun dün olmustu bugünde oldu. Yani gun icinde hic olmadi. Yazılımsal olma ihtimali var mi
    Donanimsal olarak sorun olsa bu cizgiler ciktiginda hic gitmemesi lazim degil mi? Benzer sorun yasayan oldu mu ?

Resim temsilidir.
    Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu

• sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    Android 9 lu kullanıyorsunuz Eğer Android 9 kullanıyorsanız Bende de bir kere oldu bence yazılımsal bir problem Ama resim görünmüyor hakkınızı resim benim de ekran çizgi çizgi oldu daha önce hiçbir sorun yoktu Android 9A güncelledikten sonra bu sorunlar ortaya çıktı

Aynen hocam 9 kullanıyorum 8 de hic olmamisti.
    Gun icinde belki 100 kez kapat ac yapıyorum hic olmadi.
    Mesaj sonrasi actim ikisinde de ayni sekilde ekran cizgi cizgi oldu kilitleyip tekrar acinca duzeldi. İnşallah yazılımsaldir.

• sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    Mi forumundada başına gelenler olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 25 Mart 2019; 13:59:40 >
  • reklamlar geliyo tele ve reklam sırasında pie yüklüyken aynısı oldu...

• quote:

Arkadaşlar çok kararsız kaldım.. Sizce mi max 3 mü yoksa honor note 10 mu almalıyım.. Videolar karşılaştırmalar izliyorum hep farklı.. Batarya testi mesela Birinde max 3 öndeyken başka bir testte note 10 önde..

max 3 ile fiyat farkı ne kadar. kamerası ve işlemcisi bu farka değecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: uraltay85

max 3 ile fiyat farkı ne kadar. kamerası ve işlemcisi bu farka değecek mi?

Alıntıları Göster
    Hocam max 3 ün kvk garantilisi 2250 iken honor note 10 un garantisiz olanı 3000 lira....Honoru tercih edersem Yani 750 fazla verip üstelik garanti dışı bir tel almış olacağım... Honorun tasarım çok güzel 6 gb ram 128 gb hafıza var üstelik kirin 970 işlemcisi var.. Ama benim iöin öncelik ekran boyutu ve batarya... Batarya hangisinin iyi bilemiyorum, o kadar video izledim ya max önde ya honor... Kesinlikle birisi önde diyemiyorum batarya konusunda.... Ben de honor play var şu an kullanıyorum müthiş cihaz ama inanın oyun yok piyasada... Belli başlı oyunlar var zaten onları max 3 de açıyor.honor playi eşime vercem . Performans olarak çok beklentim olmaz asla... Kararsızım açıkçası... Honoru kullandığım kalitesini bildiğim için kararsızım aslında.. Yoksa max 3 ün namını çok duydum.. Çok övülen bir telefon... Honordada aklıma takılan yurtdışı cihaza 3000 lira verilir mi? İşte bütün mesele bu aslında...

• quote:

Hocam max 3 ün kvk garantilisi 2250 iken honor note 10 un garantisiz olanı 3000 lira....Honoru tercih edersem Yani 750 fazla verip üstelik garanti dışı bir tel almış olacağım... Honorun tasarım çok güzel 6 gb ram 128 gb hafıza var üstelik kirin 970 işlemcisi var.. Ama benim iöin öncelik ekran boyutu ve batarya... Batarya hangisinin iyi bilemiyorum, o kadar video izledim ya max önde ya honor... Kesinlikle birisi önde diyemiyorum batarya konusunda.... Ben de honor play var şu an kullanıyorum müthiş cihaz ama inanın oyun yok piyasada... Belli başlı oyunlar var zaten onları max 3 de açıyor.honor playi eşime vercem . Performans olarak çok beklentim olmaz asla... Kararsızım açıkçası... Honoru kullandığım kalitesini bildiğim için kararsızım aslında.. Yoksa max 3 ün namını çok duydum.. Çok övülen bir telefon... Honordada aklıma takılan yurtdışı cihaza 3000 lira verilir mi? İşte bütün mesele bu aslında...

Alıntıları Göster
    teknoloji sürekli gelişmekte şaomi de p/f olarak şu an popüler nokia zamanlarını düşünün daha yüksek özellikte olan siemenslerin yüzüne bakılmıyordu takasa bile almıyorlardı. max 3 deneyimleyip daha sonra 2019 un büyük ekran batarya modellerinden birini tercih de edebilirsininiz elden rahat çıkarabilirsiniz ve cebinizde de 750tl niz kalır. satışı çok olan cihazların yedek parçalarını da bulmak ve uyguna temin etmek, satışı az cihazlara göre daha yüksek ihtimalli. 2 cihazda 2018 ürünü. piyasa şartlarına göre 2019ları gelecektir. max3 veya note 10 deneyimleyip 2019modellerine de geçilebilir. fakat honor türkiye getirseydi note 10 tartışmasız tercih sebebi olurdu. band 20de yok sanırım. band 20nin olmadığı 5x ile band 20nin olduğu max 3 arasında evren farkı var singal çekiş gücü olarak. (kapalı ortamlarda)

• quote:

Orijinalden alıntı: uraltay85

teknoloji sürekli gelişmekte şaomi de p/f olarak şu an popüler nokia zamanlarını düşünün daha yüksek özellikte olan siemenslerin yüzüne bakılmıyordu takasa bile almıyorlardı. max 3 deneyimleyip daha sonra 2019 un büyük ekran batarya modellerinden birini tercih de edebilirsininiz elden rahat çıkarabilirsiniz ve cebinizde de 750tl niz kalır. satışı çok olan cihazların yedek parçalarını da bulmak ve uyguna temin etmek, satışı az cihazlara göre daha yüksek ihtimalli. 2 cihazda 2018 ürünü. piyasa şartlarına göre 2019ları gelecektir. max3 veya note 10 deneyimleyip 2019modellerine de geçilebilir. fakat honor türkiye getirseydi note 10 tartışmasız tercih sebebi olurdu. band 20de yok sanırım. band 20nin olmadığı 5x ile band 20nin olduğu max 3 arasında evren farkı var singal çekiş gücü olarak. (kapalı ortamlarda)

Alıntıları Göster
    Bilgiler için teşekkürler sanırım xaomi alacağım
    . Hayırlısı olsun

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.