Şimdi Ara

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
15
Favori
132.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekran kırılmış gibi beyaz ve mor renkli ince dikey çatlaklar oluşmaya başlıyor ekranı açmak istediğimde yavaş yavaş artarak. Tekrar tuşa basıp kapatıp açınca düzeldi. Acaba kalıcı olur mu diye bi tırsıntı başladı hafiften. Garantiye bozulana kadar göndermek istemiyorum daha beter olmasın diye :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ButWhoHan B kullanıcısına yanıt
    Birkaç mesaj önce bahsedildi yazılımsal bir durum android 9 güncellemesinden kaynaklı yalnız ben hiç yaşamadım ve orjinal şarj aletini kullanmıyorum ona bağladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 27 Mart 2019; 12:8:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynisi benimde basima geldi 2 kez 3.olmaz umarim

• Ben telefona alışamadım sanki yâni alışamadım derken hat dahi takmadım içine S7 den geçmek pek gözüm kesmedi sanırım kullanmadan satacağım telefonu

• Ampere uygulamasından tüketime baktığımda uçak modu etkin wifi kapalı ve parlaklık manuel %50 de iken –400ma gözüküyor fazla yani sizde durum nasıl?

• Bir arkadaşın ekranı çizgi çizgi olmuştu Bende de bir kere oldu geçti bu benim ekran değil başka bir sitede başka bir arkadaşın başına gelmiş herhalde bu yazılımsal
    Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu

• Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu
  • Arkadaşlar son güncellemeden sonra GPS sorunu yaşıyorum. Google haritalar da sinyal bulamiyor. Bu sorunu yaşayan var mıdır ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler benimki niye yüksek çözemedim uygulamaları gözden geçirmem lazım.

• mtyg kullanıcısına yanıt
    Gps de sorunum yok güncellemeden sonra telefonu sıfırlamanızı öneririm mi forumda gps sorunu yaşayan biri sıfırlayınca düzelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtyg

Arkadaşlar son güncellemeden sonra GPS sorunu yaşıyorum. Google haritalar da sinyal bulamiyor. Bu sorunu yaşayan var mıdır ?
    Sürekli harita kullanırım ama güncelleme sonrası hiç gps sorunu yaşamadım
  • Merhaba arkadaşlar.
    Max3 almayı düşünüyorum ama bu fiyatlardan alınır mı?

Beklemeli miyim ?
    Bildiğiniz sıcak fırsat var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mimar_sinan

Merhaba arkadaşlar.
    Max3 almayı düşünüyorum ama bu fiyatlardan alınır mı?

Beklemeli miyim ?
    Bildiğiniz sıcak fırsat var mı?
    2600 den çıktığı gün aldım birkaç ay sonra 2300 e indi ama telefonun sunduklarına bakınca aradaki 300de fazla koymadı yani öyle diyim çok memnunum ben.
    Fiyatlar yakın zamanda yükseldi diye biliyorum xiaomi fiyatların artacağını söylemişti düşeceğini sanmıyorum bir süre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 3 Nisan 2019; 0:35:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtyg

Arkadaşlar son güncellemeden sonra GPS sorunu yaşıyorum. Google haritalar da sinyal bulamiyor. Bu sorunu yaşayan var mıdır ?
    Sıfırlamayı denedinizmi sorun düzeldimi?
  • V10. 2.1.0 kararlı güncelleme Android 9 mu oluyor. Yada bu güncelleme nedir yüklemelimiyim. Şuan kinden memnunum sıkıntısı yok ama bankacılık işlemlerinde en güncel kullanmak daha iyi sanırım ama bu sürümdeki halinii de seviyorum.. Yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ledi -- 3 Nisan 2019; 13:51:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Sıfırlamayı denedinizmi sorun düzeldimi?

Alıntıları Göster
    Sorun kılıftaymış sinyali engelliyormuş. Kılıfı değiştirdim.

• Hearthstone için güncelleme ile ekran sorunu düzelmiş, hs severlere duyurulur 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arada bir telefonun ekran kararıp ışık yanık kalıyordu son yüklediğim uygulamaları kaldırmakda aradım çözümü ama bulamadım en son temayı varsayılana çevirince düzeldi böyle hataya sebep olan temalar varmış demekki bilginize.

Hocam kesinlikle yazılımsal. Aynısı bende de oldu. Yazılımsal olmasından dolayı garantilik bir durum da yok.

Her hafta geliştirilen Mi Max 3 romları var ama Global Rom'dan ayrılmanız gerekiyor. Kesin bu problem çözülmüştür.

Bence dert edecek bir sorun değil. Benim de başıma 2 kere geldi. Güç açma kapama tuşuna basınca düzeldi.

Iphone 8 Plus kullanıyordum, o bile takılıyor bazen yani. Dert etmeyiniz.
  • ledi L kullanıcısına yanıt
    Hocam Pie ile telefona arayüz konusunda çok fazla bir ekleme yapılmadı. Ben memnunum. Bazen Wi-fi algılamıyor, Wi-fi kapatıp yeniden açmak gerekiyor. Onun dışında oldukça stabil ve hızı yerinde.
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.