Şimdi Ara

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
15
Favori
132.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam tuş ayarladım ama ben sesli olarak "OKAY GOOGLE" demek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

Hocam tuş ayarladım ama ben sesli olarak "OKAY GOOGLE" demek istiyorum
    Son güncellemeyi yükledim, bende hala çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel bir ayar yaptınız mı? Hiç fabrika ayarlarına dönmedim. 6 aydır kullanıyorum. OTA'dan gelen güncellemeleri yüklüyorum.
  • Boştayken pil tüketiminde iyileşme oldu son romdan sonra uçak modunda -150ma ya kadar düşüyor.

• Kaliteli güzel kılıf önerisi bekliyorum arkadaşlar cihazı yeni aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

Özel bir ayar yaptınız mı? Hiç fabrika ayarlarına dönmedim. 6 aydır kullanıyorum. OTA'dan gelen güncellemeleri yüklüyorum.
    Ben de sadece ota güncellemelerini yapıp kullanıyorum ve fabrika ayarlarına dönmedim. Hiç bir özel ayar da yapmadım.

Yanlış anlamıyorum değil mi, asistan açılıyor ama "ok google" komutunu algılamıyor, asistanı "ok google" komutuyla açmaktan bahsediyorsanız, o "kesintisiz diyalog diye geçiyor ve henüz Türkiyede yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 15 Nisan 2019; 8:59:18 >
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Bir kaç gün deneyimlediniz sanırım. Android 8 den iyi mi pil ömrü son güncellemenin?

• quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

Kaliteli güzel kılıf önerisi bekliyorum arkadaşlar cihazı yeni aldım
    Çinden bir kılıf daha bekliyorum istediğim gibi çıkarsa paylaşıcam sizin almayı düşündüğünüz bir kılıf varsa link atın kullanan yorum yapsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 18 Nisan 2019; 0:46:30 >
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    10 saatten aşağı inmedim hocam. İlk çıktığı günden beri kullanıyorum. Telefonda bir hızlanma da var. Ben bir sıkıntı göremedim.
    Ama soruma cevap alamadım ben

• yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Android 8'de de 10 saat ekran süresi alıyordum, bu da aynı hocam. Uykuda saat başı pil harcaması %0.7 civarında oluyor. Benim Otomatik başlatma emri verdiğim 122 tane uygulamam var Dolayısıyla, Android 9 nazarında bir pil performansında düşme göremedim.

Adaptif batarya'yı devre dışı bıraktım. GPS - Bluetooth 7/24 açık
    Teşekkürler

• Merhaba, güncelleştirmeyi yüklerken %75 e geldiğinde elim yanlışlıkla power tuşuna takıldı, kapandı ve ana açılış ekranında uzunca süre kaldı, sonra renoot-wipe data- bilgisayara bağla yazan bir ekran çıktı. Reboot yaptım olmadı, bilgisayara bağladım bilgisayar görmedi, ne yapmam lazım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• arzu_atalay A kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim bu cihaza pc den yazılım yüklemek için kilidinin açılması lazım ozamanda garanti sıkıntı olur servise verin derim.

• Youtube video izleme ve yaklaşık 30dk kamera kaydı sonucu pil tüketimi.
    Acaba telefonu kullansam mı satsam mı kararsızım gerçekten

• Arkadaşlar Bu Telefonda Sanal tuş Var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duzguner42

Arkadaşlar Bu Telefonda Sanal tuş Var mı?
    Ön tarafta fiziksel tuş veya kapasitif tuş yok, hatta ben sanal tuş da kullanmıyorum, tam ekran görünümle parmak hareketleriyle kullanıyorum,
    Telefonunuz Brick (Tuğla) olmuş. İyi bir telefoncu çözebilir.
  • Üstte pil simgesini değiştiren bildirim çubuğunundaki tuşları değiştiren güzel bir tema varmı kullandığınız ben 1 tane buldum tam istediğim gibi ama siyah ekran ve resete sebep oluyor adı android locked 3 sizde deneyin isterseniz.

Cihaz garantili ise servise yollayın hallederler garantisiz ise fastboot üzerinden rom yüklemeyi deneyin. Olmazsa xda da brick olan cihaza rom atma yöntemini. İngilizceniz varsa halledersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 20 Nisan 2019; 20:43:3 >
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.