Şimdi Ara

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
15
Favori
132.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pubg oynamak için uygunmu arkadaşlar ekrani büyük diye almayi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NomedTR kullanıcısına yanıt
    Hayır daha iyi işlemcili cihazlara bakın minumum Snapdragon 660 olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arzu_atalay

Merhaba, güncelleştirmeyi yüklerken %75 e geldiğinde elim yanlışlıkla power tuşuna takıldı, kapandı ve ana açılış ekranında uzunca süre kaldı, sonra renoot-wipe data- bilgisayara bağla yazan bir ekran çıktı. Reboot yaptım olmadı, bilgisayara bağladım bilgisayar görmedi, ne yapmam lazım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    Wipe data dedim, kendisini sildi, tekrar yükledi, ikinay önce mi cloud'a Back-Up almıştım, oradan yükledim, şu an sorunsuz. Güncelleştirme öncesi Back-Up almak ve güncelleştirme sırasında kesinlikle dokunmamak çok önemliymiş 😊

• selam arkadaslar,cihazım global versiyon, rootlu ve twrp yüklü..su anda da eu beta rom kullanıyorum ama artık global roma gecmek istiyorum..hem fastboot romu hem de recovery romu indirdim..nasıl yuklemeliyim,twrp ya da cihaz goncellestırme ayarlarındakı menu ile direkt zip flashlayarak mı yoksa pc den fastboot ile mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 25 Nisan 2019; 12:11:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomedTR

Pubg oynamak için uygunmu arkadaşlar ekrani büyük diye almayi düşünüyorum.
    HD ayarda sorunsuz oynanıyor.

• Bazı uygulamaların sesi çıkmıyor. Telefonun hoparlörü çalışır durumda ama bir oyunda reklamların sesi çıkıyor, oyunun kendisinin sesi yok. Diğerinde oyunun müziği çalıyor ama konuşmaların sesi yok. Nasıl düzeltebilirim?
  • pronefroz kullanıcısına yanıt
    Hangi oyun yazarsanız deneyim.

• adventure communist ile murder in the alps. Önceden normal çalışıyorlardı.
    2sinide denedim muder in the alps i oynadım baya ses normaldi sizde sesle alakalı kurulu bir program etkiliyor olmasın.

• yeni yüklediğim tek şey kaspersky
  • Bu cihazin fiyati yine neden böyle uçtu, 2500 liranin üstüne çıkmış. Oysa yurtdışı fiyatı düşüyor, neredeyse yakinda Mi max 4 tanıtılacak.
    Ok, döviz arttı, ÖTV de yüzde 50'ye yükseldi ama eski stoktaki ürünleri bile fahiş fiyatlarla satmak istiyorlar bazı fırsatçı satıcılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksph -- 8 Mayıs 2019; 19:45:37 >
  • ksph K kullanıcısına yanıt
    Hocam ÖTV insan gibi artmadı ki. %25 iken %50 oldu. 250tl zam normal açıkçası. 2019'a girerken millet 1900'lere aldı bu güzel aleti
    Hiç böyle bir soruna denk gelmedim. Tamam, hoparlör ses konusunda başarılı değil ama sesin çıkmaması ilginç. Eğer Oyun optimizasyonu için ek bir uygulama kullanıyorsanız kontrol edin.
  • Android 9 Pie stabil olarak geldi mi ? Güncelleme yaptiniz mi ?

• ksph K kullanıcısına yanıt
    Pie 9 geleli en az 3 ay oldu hocam.
    Üstüne Mart yamasını da verdiler.
    2 ayda bir güncelleme veriyorlar.
    Açıkçası Haziran'da bir güncelleme daha bekliyorum.

Telefon Miui 11 de alacak.
  • Ben iş seyahati dönüşü teli yurtdışından getirmiştim, bootlader, efs dosyaları, Arb falan derken hard brick ettim, doğru dürüst kullanamadim da ustelik. Evofone burada parasiyla bile tamir etmedi. Çin'e gittim, orada da parayla yaptıramadım. Ben de aldigim ülkeye geri gonderdim bir arkadaşla. Garantiden bakılacak. Bakalim yapılırsa hic kurcalamadan kullanacağım en az bir 8 ay. Uzerinde 9.7 miui global ile çıkmıştı kutudan. Onun üzerine çok update geldi ama yapmadim. Uçak modunda bile günde yuzde 20 pil tüketiyordu, yazilimda bir sorun vardı. Şimdi tamir ederlerse bakalim update edip mi gonderirler yoksa ilk hali gibi mi gelecek? Telefon kayit yaptirmaya vakit olmamıştı, o arada 175'lik kayit önce 500, sonra 650 oldu, hatta 1000 olacakmış diyorlar. Update yapmama sebebim arb level 4-5 devreye girmesin. Belki 8 aya kadar imei tamiri için bir yöntem çıkar. Cikmazsa da ya kayitlayip kullanirim, ya da mi max 4'e geçerim, o zamanki şartlara gore bakacam. Bir yandan da honor 8x max ve honor note 10 da aklımı kurcalamaya devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

Pie 9 geleli en az 3 ay oldu hocam.
    Üstüne Mart yamasını da verdiler.
    2 ayda bir güncelleme veriyorlar.
    Açıkçası Haziran'da bir güncelleme daha bekliyorum.

Telefon Miui 11 de alacak.
    Arb level kaç oldu? İlk başta pie'da sorun var dendi, duzelttiler mi ?
    Ekran suresi yine 14 saat geliyor mu ?

• arkadaşlar merhaba 5 aylık telefon dün %10 civarı sarja takmayı unuttum sessize aldım uyudum sabah sarja taktığımda telefon sarj almıyor gibi gözüküyor bütün gün sarjda kaldı bu sürede 3 4 kez açılmaya çalıştı mi yazısı geldi sarj ekranı gördüm 1 seferde komple açıldı ama hemen ardından direk kapantı telefon kapanma animasyonu olmadan tak diye siyah ekran verdi varmı fikri olan
  • Bazı temalarda ekran kararması bug ı var varsayılan temadamıydınız?

• varsayılan hangisi ilk sayfadaki ise hayır yıldızlar olan temayı kullanıyordum
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.