Şimdi Ara

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
15
Favori
132.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temalara girince tema seçme bölümünde 2 tema var telefona birlikte gelen üstünde yazar varsayılan ve klasik.
  • valla varolan temalardan birisi sanırım ana tema idi ama telefona erişemiyorum açma tuşuna bastığımda tepki vermiyor
  • Bu telefonları asla bu yüzde on beşten aşağıya düşünmemek lazım normalde yüzde yirmi açılmama problemleri olabiliyor bu markanın bütün modelleri böyle bazen bu sorunla karşılaşanlar var zaten cihaz uyarıyor yüzde yirmi ye geldiğinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı şarj aleti denedinizmi.
    Evet bu devirde artık hiçbir telefonu %15 altına düşürmemek lazım xiaomilerde böyle çok düşürünce açılmama durumumu var bilmiyorum ben.
    Zaten hızlı şarj pillerin ölümü demek pille ilgili sıkıntı yaşıyorsanız tek şüpheli hızlı şarjdır, ben aldığımdan beri 5v 2a normal bir şarj aleti kullanıyorum max3 ün orjinal şarj aletini powerbankda kullanıyorum trafo gibi alet 3a yı geçiyordu telefonu şarj ederken.

• Sadece bir kereye mahsus kendi şarj aletini kullandım yoksa benim Samsung tabletin 5 volt 2 amper şarj aletini kullanıyorum Her zaman o yüzden Hızlı şarj zararlı normal şarj kullanmakta fayda var

• Android Pie güncellemesinden sonra telefonumda sorunlar olmuştu işte wifi yi açınca telefon kendine reset falan atıyordu ne yaptıysam olmadı en son BT geçtim 9.14 güncellemesi ile 1.8 GB bir güncelleme geldi ve düzeldi Harika oldu Telefon yine eski günlerine döndü süper ekran süreler alıyorum su an 12 saat

• pasaport kaydı yapacak var mı. pasaport buldum. ortak olmak isteyen var mı. 8861 ile basliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valume -- 25 Mayıs 2019; 19:57:9 >
  • başka bir aletle denedim olmadı hiç tepki vermiyor bakalım deltaya verdik cihazı inş. sağlam teslim ederler
  • Bu cihaz nasıl Beyler sırf batarya için almayı düşünüyorum

• Güncelleme gelmiş.

• cihaz elime ulaşmadı ama deltanın sitesinde güncelleme yapılmıştır yazıyor benimde aklımda öyle geçiyordu internet wifi deydi şarj %10 daydı güncellemeyi yaparken kapandı cihaz daha da açılmadı bakalım yarın elime geçicek inş. bi darbe cizik almamıştır cihaz internette çok kötü yorumlar dolaşıyordu delta hakkında
  • Ülkedeki bütün teknik servisler bataklık gibi hepsi aşağılık haram yiyen insan müsveddeleri dolu umarım sorunsuz ulaşır telefonunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Ülkedeki bütün teknik servisler bataklık gibi hepsi aşağılık haram yiyen insan müsveddeleri dolu umarım sorunsuz ulaşır telefonunuz.
    cihazda tek cizik olmaması lazım daha telefon gelmeden kılıf ve ekran camı daha önceden almış bir insanım. gelir gelmez cihazın kurulum dahi yapmadan kılıf ve ekran camını takmıştım ilk aldığımda çok titizim o konuda da bakalım kılcal çizikleri göz ardı edicem kenarlarda darbe soyulma tarzı şeyler yapmamalarını umuyorum
  • Esenboğa 5 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba Bu bt nedir

• Arkadaşlar konuşmalarda gelen ses düşük , benle aynı problemi yaşayan var mı acaba ? Yani sürekli de olmuyor bazı aramalarda düşük bazılarında normal
  • Bu sefer neyini güncellemişler acaba?

Edit: Bunlarmış;
    Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMirror -- 28 Mayıs 2019; 23:38:19 >
  • Merhaba arkadaşlar bu telefon halen alınırmı ? Güncel olarak kullananlar yorumda bulunabilir mi acaba ?
  • Fırtınam.. F kullanıcısına yanıt
    Alınır her yönden memnunum ben ekran pil mikrofonlar ve 4k video kaydını çok beğeniyorum video kaydındaki görüntü titremesi ois özelliği olan eski telefonum note 4 den iyi max 3 de ois yok dijital sabitleme var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Alınır her yönden memnunum ben ekran pil mikrofonlar ve 4k video kaydını çok beğeniyorum video kaydındaki görüntü titremesi ois özelliği olan eski telefonum note 4 den iyi max 3 de ois yok dijital sabitleme var.
    Sağolun hocam mevcut olarak iphone 8 plus kullanıyorum. Telefondan aşırı memnunum ama işim gereği şarjı sıkıntı olmaya başladı gün içinde iki kere şarja taktığım oluyor bununda telefona zarar verdiğini düşünüyorum. O yüzden eğer satabilirsem max 3 almayı düşünüyorum.
  • Beyler telefonu ön kamerası wp de ve messenger da başlatılamıyor.Ön kamera fotoğraf çekerken sorun yok.Bunu nasıl düzeltebiliriz ?

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.