Şimdi Ara

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
15
Favori
132.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar cihazı yeni aldım huaweide uygulamalar ve indirilenler oyun obb dosyaları hafıza kartına kuruluyordu ancak bu cihazda bunu yapamadım bana yol gösterir misiniz böyle bi özellik var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevilen25

Merhabalar cihazı yeni aldım huaweide uygulamalar ve indirilenler oyun obb dosyaları hafıza kartına kuruluyordu ancak bu cihazda bunu yapamadım bana yol gösterir misiniz böyle bi özellik var mı acaba
    Bi yardımcı olsanız müteşekkir olurum

• sevilen25 S kullanıcısına yanıt
    Araştırdım biraz bemde miui da yeniyim ama root yapmadan yada pc ye bağlayıp adb üzerinden kod yazıp birkaç işlem yapmadan olması mümkün değil gördüğüm kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Araştırdım biraz bemde miui da yeniyim ama root yapmadan yada pc ye bağlayıp adb üzerinden kod yazıp birkaç işlem yapmadan olması mümkün değil gördüğüm kadarıyla.
    Teşekkür ederim çok saçma ama huawei de dahili olarak görürdü hayırlısı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: SHARKY

mi max serisi bitti galiba umarım dogru degildir:(https://www.teknoburada.net/2019/06/19/xiaomi-mi-max-4-tanitiaxiaomi-mi-max-4-tanitilacak-mi-ya-da-gerek-var-milacak-mi/
    Tam tersine max ve note ailesini genişletecekler, daha çok max modeli çıkacak.

• Selamlar,

Mi Max3 modeli alınır mı hâla? Arkadaşımda gördüm ve çok hoşuma gitti açıkcası. Telefonda öyle ağır oyunlar oynayan birisi değilim benim için ekranı ve kamerası iyi olmalı. Pilinin bir gün dayandığını biliyoruz zaten o yüzden hiç o konuya girmiyorum bile.

Max3 mü yoksa max4 mü almalıyım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

Selamlar,

Mi Max3 modeli alınır mı hâla? Arkadaşımda gördüm ve çok hoşuma gitti açıkcası. Telefonda öyle ağır oyunlar oynayan birisi değilim benim için ekranı ve kamerası iyi olmalı. Pilinin bir gün dayandığını biliyoruz zaten o yüzden hiç o konuya girmiyorum bile.

Max3 mü yoksa max4 mü almalıyım?
    Max 4 olup olmayacağı henuz belli değil ama kesin olan birşey varsa, 2019 yılı içerisinde yeni bir Mi Max veya Mi Note modeli çıkmayacak. Firmanin CEO'su Lei Jun bu şekilde açıklama yaptı

• AirSupport kullanıcısına yanıt
    Max 3 alın max 3 çıktıktan 3-4 ay sonra ülkemize geldi max 4 de benzer durumda olur hem çıkmasını bekleyeceksiniz hemde gelmesini.

• Hadi geçmiş olsun, Mi Max 3 piyasadan kalktı.

Hiç bir sitede satışı yok.

Kalan son bir kaç adet telefonda 3500 TL den satılıyor.
  • Yasal yollardan gelen Max 3lerin fiyatı satıcıların insafına kalmış... Ötv, bandrol, vergi, gümrük, kdv, +kâr, vs derken dandik telefonlar bile 1500tl iken max 3ü 2000 civarında satmaları imkânsız. Fiyat artınca da millet aynı özelliklere yakın samsung ve honor gibi markaları tercih eder diye telefonu getirmezler... Piyasadaki Max 3'lerin sayısı azaldıkça fiyatı da artar haliyle ve en sonunda satıştan kalkar... Benzer telefonların belli bir istikrarla satışta olmasının tek sebebi ise yazılımla imei atılıp kullanılır hale getirilebilmesidir. Paralel ithalat ve distribütörler aracılığıyla getirilen telefonlarda imei atılamasa onların durumu da aynı olurdu.... Çoğu telefonu Vergisiz kaçak yoldan getirip imei atıp yurtdışı fiyatının üzerine biraz kâr koyup satıyorlar, yoksa bu fiyatlar ve modeller tamamen hayal olurdu... Ben Max 3'ten çok memnunum, şu anda 3bin tl verseler satmam çünkü o paraya yerine alacağım telefonda en küçük bir sorun çıksa pişman olurum...

• ksph K kullanıcısına yanıt
    Max serisi bitti gibi. Zaten benzer özellikli xiaomi modellerine göre gereksiz pahalıydı max serisi. Daha düşük donanıma rağmen sırf büyük ekran ve bataryaya fazla para istenmesi bir çok kullanıcıya mantıksız gelmiş olabilir. Max 3 pahalı bir telefon demiyorum. Ama diğer xiaomi serilerine göre 1 tık pahalı.

Umarım max 4 ile seri devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 4 Temmuz 2019; 22:42:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Max serisi bitti gibi. Zaten benzer özellikli xiaomi modellerine göre gereksiz pahalıydı max serisi. Daha düşük donanıma rağmen sırf büyük ekran ve bataryaya fazla para istenmesi bir çok kullanıcıya mantıksız gelmiş olabilir. Max 3 pahalı bir telefon demiyorum. Ama diğer xiaomi serilerine göre 1 tık pahalı.

Umarım max 4 ile seri devam eder.
    Zaten bu telefonun en büyük özelliği o, büyük ekran ve bitmeyen pil... Bence diğer Xiaomi modellerinden farklı bir telefon, donanımı da gayet yeterli... Max modelleri isim değiştirip yeni seri olarak hayatına devam edecek, bundan sonra ekranı max3ten daha küçük olan bir telefon kullanmayı düşünemiyorum... Şu anda telefonumu piyasadaki hiçbir telefona değişmem...

• ONALTIKIRKALTI O kullanıcısına yanıt
    Bende mi Max 3 kullanıyorum(çok memnunum) , huwai 20 X var Max 3 muadili , onun da fiyatı çok uçuk

• quote:

Orijinalden alıntı: ONALTIKIRKALTI

Zaten bu telefonun en büyük özelliği o, büyük ekran ve bitmeyen pil... Bence diğer Xiaomi modellerinden farklı bir telefon, donanımı da gayet yeterli... Max modelleri isim değiştirip yeni seri olarak hayatına devam edecek, bundan sonra ekranı max3ten daha küçük olan bir telefon kullanmayı düşünemiyorum... Şu anda telefonumu piyasadaki hiçbir telefona değişmem...

Alıntıları Göster
    Büyük ekran ve batarya öyle çok pahalı donanımlar değil. Cihazın donanımı yeterli buna itirazım yok. Sadece ekran ve batarya biraz daha büyük diye donanım ve tasarım olarak kendisinden iyi olan telefonlardan pahalı satılması pek mantıklı gelmiyor bana. Eğer max serisi komple iptal edilirse nedeni muhtemelen satış miktarı olacaktır. Çok satan bir telefonu neden artık üretmesin ki xiaomi.

• Şu andaki geldiği fiyat için tabii ki haklısınız o kadar para asla verilmez, bu telefonu 1800 civarı alan arkadaşlar da vardı ben 2300e migros'tan aldım ama benim için fiyat olarak üst limitti. Artık ileride yeni bir telefon alacağımızda o zamanki duruma göre değerlendirme yapacağız. Sonuçta bir amiral gemisi ya da özellikle oyun için tasarlanmış bir telefon değil. Ekran büyüklüğü ve pil+ fiyat performans derecelendirmesi hangi marka öne çıkarsa ona yöneliriz...

• Mi Max bitmiştir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebu Computer kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Mi Max 3 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-max-3-64-gb-ithalatci-garantili-pm-HB00000E8K6A
  • Zaten alan aldı baya inmişti fiyat piyasada kalmadı demek telefon.

• Yurtdışındaki satış fiyatı 175 dolara kadar düşmüş.
    https://www.teknoburada.net/2019/07/08/xiaomi-mi-max-3-fiyati-en-dusuk-seviyede/
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.