Şimdi Ara

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
15
Favori
132.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, Mi max 3 ile telefonda çok konuşup da baş ağrısı yaşayan oluyor mu? Sar değerleri biraz yüksek olduğu icin düşündürüyor. Malum benim cihazi iade ettim, ama aklimin bir köşesinde hala mi max 3 var. Bu cihaz sizce hala alinir mi? İşlemcisi cok eskidi, snapdragon 636 mi kaldi ama gerçi kullandığım donemde de herhangi bir şikayetim olmamıştı. Sıfırı var Çin versiyonlari, tek hat kayitli 1600'e satiyorlar. Fiyat da fena değil. Global ve Türkiye garantili sıfırı yok gibi birşey...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksph K kullanıcısına yanıt
    Bi telefon perfomans telefonu değil. Bundan dolayı güçlüden ziyade pil ömrü düşünülerek işlemci seçiliyor. Mesela max 2 nin bataryası max 3 den daha uzun gidiyor. Daha küçük bataryaya rağmen. Telefon akıcı çalıştıktan sonra işlemciyi kafaya takmaya gerek yok.

Çift hatlı olduğu için sar değerinin yüksek olması normal tek hatla kullanacaksanız o yazan değerin altında olur.

• Tek hat + SD kartla kullanacağım. Gerci yeni imei atma yönteminde hafiza karti yuvasi iptal oluyor yani sadece tek hat aktif, kart da yok, 64 gb rom'la idare etmece...

• yusuf24 kullanıcısına yanıt
    İlk aldigimda bir ay kadar kullandım, 80'e yakin uygulama kurdum, uygulamalar ve oyunlar akiciydi, pubg fazla isinmadan ve kasmadan oynaniyordu. Ariza yapip iad edince xiaomi redmi note 5'e dönüş yaptim. Bunda da ayni sayida uygulama ve ayni işlemci var ama hafiza 3 Gb ram oldugundan kasıyor, hafiza doluyor, oyunda ısınıyor vs. Mi max 4+64 gb oldugundan bu defolar yoktu belki de, ama yeni uygulamalar hep daha çok sistem gereksinimi istiyor, sizi iki yilda bir cihaz değiştirmeye sevk ediyor :(

Bunu bilerek yapıyor firmalar. Bana kalsa da telefonu kutudan çıktığı gibi kullanırım güncelleme bile yapmam. Her güncelleme ile telefonun her şeyi kötüye gidiyor. Pil ömrü kısalıyor, ısınmaya başlıyor vs. Vs.

• Beyler konusunu bulamadığım için soramıyorum. mi max 4 ne zaman çıkar?
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Yeni bir max bu yıl çıkmayacak deniyordu max 3 temmuzda çıkmış duruma bakınca doğru demekki max serisi 2 yılda bir gelebilir bir max 3 sahibi olarak.
    Zaten max 3 den memnunum işlemciden bahsedenler olmuş işlemci hem pil hemde güç noktasında çok tatlı bir noktada eski telefonum note 4 ün 90 derecede çalıştığı bu günlerde ısınmadan daha fazla işi hallediyor sd636.

• Arkadaşlar merhaba, yurtdışı mi 9 se mi satıp, yurtiçi max 3 alarak aranıza katıldım bende. Yalnız üzerindeki orijinal rom pil yönünden çok stabil değil . Cihazın bl kilidini açıp farklı rom denemek istiyorum. Android sistemi aşırı derecede şarj tüketiyor. Pil yönünden en sağlıklı rom hangisidir ? Sizin kullandığınız rom nedir ?
    Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t-con -- 25 Ağustos 2019; 18:56:51 >
  • t-con kullanıcısına yanıt
    Orjinal rom ile kullanıyorum 1 yıldır pil açısından iyi bence android sistem pil tüketimi %10 şuan şunu öneririm telefon hakkında dan sistem güncellemeye girip son paketi yeniden indiri seçin indirip yükleyin ardından telefonu sıfırlayıp öyle kullanmaya başlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 25 Ağustos 2019; 20:0:5 >
    Ben cihazi ilk aldığımda orjinal global rom ile kullandım, boşta dururken pil tüketimi fazlaydı. Sonra bootloader açıp eu rom kurdum, onda pil durumu daha iyiydi. Sonra cihazi fazla kurcaladim, efs dosyalari bozuldu, iadeye gönderdim. Şimdi uygun bulursam yeniden alırım belki.

• Bu cihazda rom işine girmek tehlikeli kendi yazılımı kusursuz diyebilirim.
    Pil konusundaki en önemli nokta miui ın o mükemmel özelliklerini yada yasaklamalarını diyelim ayarlamak arka planda çalışma izinleri otomatik başlatma izinleri arka planda çalışır şekilde kalma izinlerini veri kullanım izinlerini vb. komple bir elden geçirince mükemmel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 26 Ağustos 2019; 4:13:8 >
  • Bl kilidini açmadan beta sürümünü yükledim akşam, cihaz pil olayı şimdilik çok iyi görünüyor. Hatta öncesinde ısınma oluyordu şimdi 1 saat kurcalasan bile ısınma yok. Cihazın Wowifi haricinde eksiği yok diyebilirim.

Zaten stock romdada ısınma yok okadar program vs. yüklü olduğu halde.
  • Yeni güncelleme geldi.

212 MB civarı.
  • Batarya ve ekranin buyuk olmasi ihtoyacinda dolayi takas dusunen olurmu elimde kullandigim sifir sorunlu vatan bilgisayar faturali s7 edge mevcuttur.

• beyler bizim telefonlara android 10 gelecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Yeni güncelleme geldi.

212 MB civarı.
    Kolay gelsin efendim mi max 3 cihazi almak istiyorum sifir tr garantili kapali kutu ama hiçbiryerde bulamadim
    sahibinden baktigimda ordaki sifir ilanlarini aradim fakat onlarda ellerinde kalmadiğini belirtiyorlar
    nerden temin edebiliriz
  • arkadaşlar mi max 3 almak istiyorum şuan için sadece sahibinden istanbulda sıfır diye satan telefoncular var bunlara ne kadar güvenilir çin versiyonsa globale geçmek kolaymı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dahaka7741

arkadaşlar mi max 3 almak istiyorum şuan için sadece sahibinden istanbulda sıfır diye satan telefoncular var bunlara ne kadar güvenilir çin versiyonsa globale geçmek kolaymı ?
    Bende almak istiyorum sifir cihaz yok türkiyede şu anda
    telefonculardan almayin derim
    bende çok bakiyorum ama malesef yoktur ürün ..
    O yüzden beklemedeyim bu aralar elimdeki cihazla devam ediceğim
    Stoklara elbet gelir yoksa gidip mi 9te alicağim
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.