Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi Max ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.598
Cevap
43
Favori
151.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tam olarak bahsettiğim o değil. direk wifi yi ya da mobil nete erişme iznini kapatabiliyordum.boylece reklamları önlemiş oluyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miui 9 telefonun en sevdiğim özelliği olan bataryayı bitirdi. Miui 8 ile 10 saat civarı ekran süresi alırken şimdi 5-6 saatlere düştü. Ayrıca telefon beklemede %20-25 arası şarj tüketiyor. Pil tasarrufu sürekli açık, Wi-Fi tarama, konum, Bluetooth Vs her şey kapalı. Hatta normalde hiç kapatmazken şimdi kullanmadığım zamanlarda mobil veriyi de kapatıyorum. Telefonu bul özelliği, google uygulamalarının erişim özelliklerini Vs. Her şeyi kapadım ama beklemede yediği şarjı azaltamadım. Böyle bir sorun yaşayan veya çözümünü bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSgn -- 19 Aralık 2017; 13:35:54 >
  • SSgn S kullanıcısına yanıt
    ilginç bende tam tersi oldu.guncellemeden önce 7.30 ekran alıyordum.guncellemeden sonra minumum 9 saat ekram alıyorum.her iki örnekte de kullanım senaryom aynı.oyunu biraz azaltsam 10 saati rahar görecek.benim için tek problem yukarda da belirttiğim gibi bu internete erişim izni olayı oldu o menüyü bulamadım bir türlü.ya da kalkti o menü
     ★  Xiaomi Mi Max ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olmasadaolur2016 -- 19 Aralık 2017; 18:11:8 >

• olmasadaolur2016 O kullanıcısına yanıt
    Bugün ayarlarda ne var ne yok kapattım. Ekran döndürme ve hatta çift tıkla ekran açma dahil. Bugün biraz daha iyi ama bütün özellikleri kapatınca telefon 3310 a döndü Dediğiniz menüyü bilmiyorum ama miui 9 da menüden eksilen çok fazla şey var. Kısayolların hemen hemen hepsi gitmiş. O dediğiniz menü de kısılmış olabilir.

• Arkadaslar merhaba. Mi max prime 128 gb telefonum 18.12.2017 gunu com.android.systemui durduruldu hatasi verdi. Telefon aciliyor ve ekranda sadece double-tab the screnn to enable or disable photo effects yazisi cikiyor ekrana tikladigimda ekrandaki yazi gidiyor ve surekli o ekran duruyor ayrica isinma yapiyor. Ekran kendi kendine kapanip aciliyor fakat hicbir islem yapamiyorum. Yedek sifreyi giremiyorum. Icinde 100gb bilgi ve belge rehber foto vb var. Bunlari kurtarmak icin ne yapabilirim yada nereye/kime yaptirabilirim. Yardimci olurmusunuz lutfen. Simdiden tesekkur ederim.

• SSgn S kullanıcısına yanıt
    5 6 saat normal değil.Bence. miflash ile temiz kurulum yapın.

• ykucukaydin Y kullanıcısına yanıt
    Telefonu fastboot moda alabiliyorsaniz.mi flash ile flash except storage secengiyle fotoğrafları falan kurtararak rom atabilirsin.

• Beyler telefona uygun ekran koruyucu nereden temin edebilirim.

• şu anda elimde xıaomi mı 5s var.fakat sorun şu ki bomboş bir telefon.içinde yazılım ve işletim sistemi yok.telefonu kullanmak için ne yapmalıyım..
  • sanchez10 S kullanıcısına yanıt
    fastboot moda giriyorsa miflashla rom atılabilir.

• hocam dediğinizi yaptım ama iki pc de denedim ikiside telefonu görmüyor..
  • sanchez10 S kullanıcısına yanıt
    Sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz !..
    İlgili başlık altında sorunuz.
  • Miui 9 geldikten sonra telefonda şu özelliklerin yerini bulamıyorum;

Saat 5'te wifi'yi kapat
    Saat 6'da 4G'yi kapat
    Saat 9'da telefonu sessize al
    vs.vs.

Bunlar miui9 da kalktı mı yoksa yeri mi değişti acaba?
  • MI 5'den Mi Max Prime'a geçiş yaptım :)

★  Xiaomi Mi Max ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

• Arkadaşlar mi maç WhatsApp grubumuz var gelmek isteyen varsa PM atabilir

• mi max telefonum var

sizce mi max 2 almak için satmaya değer mi

• Deymez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurban- -- 6 Ocak 2018; 21:33:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakanizm H kullanıcısına yanıt
    telefonu belirli saatlerde sessize alma: ayarlar - ses titreşim - sessiz/rahatsız etme - planlı açılış zamanı

• Telefonun şarjı su gibi gider oldu miui 9 dan sonra, ekran süresi 4 saatlerde geziyor..

• Bootloop sorunu yaşayan oldu mu hiç? Telefonum sürekli kendi kendine res atar oldu. Açılmıyor bile telefon.

Bu problem sonrasında telefonu servise verdik 2 hafta sonra genel bakımı yapıldı olarak geldi telefon, sorunsuz olarak açıldı 1-2 saat kullandım sonrasında uyudum. Telefonun sesine uyandım sanki kabus gibiydi :D Sürekli telefon mi logosunda kendini resetleyip duruyor. O başlangıçtaki titreşim ve sesini duymaktan nefret eder oldum

Bi çözümü yok mu telefondan soğuttu şu olaylar?
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.