< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 4 Haziran 2016; 21:36:58 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 4 Haziran 2016; 21:36:58 > |
100 yıldır aynı..
yandaşlar servetine servet katar işçiler 3 kuruşa ezilir siyasilere bişey olmaz.. Allah bağışlasın güle güle büyüt.. burası ortadoğu.. 4 siyasip parti ve bırcok grup cemaat vs hepsi danışıklı dövüş yaparak sonunda büyük israil kurdular.. eşbaşkana hayırlı olsun.. bunları şakşaklayıp birbirine söven bu halk uyandıgında iş işten geçmiş olacak |
Mi max 2 den çok memnunum , bir önceki telefonum 5000mah pile sahip lenovo p1 'di.
Pil biraz daha fazla dayanıyor , ekranın büyük olmasından dolayı bu kadar dayanmaz diyordum ama p1 den daha iyi. Sadece 1 gün sonunda bu ekran boyutunun ideal olduğunu anladım,artık 6.4 inç ekranın altına bir daha inmem, Ekran kasa oranı çok başarılı, telefonu ilk gördüğümde tahmin ettiğimden daha kibar buldum, önemli artısı ise kapasitif tuşların olması, ekran içinde tuş görmeye dayanamıyorum. Hem kullanışsız hemde ekrandan yiyor. Bedavaya verseler kullanmam. Web sayfalarında gezmek ve YouTube da video izlemek ayrı bir zevk bu telefonda,almadan önce iyi düşünün, birkez alıştınız mı,geri dönüşü yok :) tam bir multimedya cihazı. Ekran menüsünde okuma modu var , gözleri yoran mavi ışığı engelliyor sanırım, ilaç gibi geldi, kesinlikle işe yarıyor. İşlemci gündelik işler için gayet yeterli Oyun, video işleme veya miracast ile TV ye görüntü yansıtma gibi işlemlerde ise işlemci önem kazanıyor, ama benim için çok önemli değil. Yurtdışı fiyatı 250 dolar, bence inanılmaz bir fiyat, malzeme ve montaj kalitesi o kadar iyi ki fabrikadan yekpare çıkmış gibi. Orta sınıftan ziyade üst sınıf bir telefon hissiyatı var. İlk kez xiaomi telefon kullanıyorum ve neden daha önce almadım diye pişman oldum. Bundan sonra mi max serisinden gidicem gibi görünüyor. Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|