Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi Max ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.598
Cevap
43
Favori
151.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kilidi açtırıp twrp yükledim, daha sonra da bulduğum bir multi romu yüklerken telefon kapandı ve bir daha da açılmadı sanırım brick(tuğla) oldu. Bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mi, ne yapabilirim. Telefon hiç bir şekilde açılmıyor, sadece bilgisayara usb den bağlayınca algılama sesi çıkıyor hepsi bu…
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibokok

Arkadaşlar kilidi açtırıp twrp yükledim, daha sonra da bulduğum bir multi romu yüklerken telefon kapandı ve bir daha da açılmadı sanırım brick(tuğla) oldu. Bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mi, ne yapabilirim. Telefon hiç bir şekilde açılmıyor, sadece bilgisayara usb den bağlayınca algılama sesi çıkıyor hepsi bu…

cok bilgim yok ama telefon kapaliyken ses kisma+guc basili tutarak acmayi denedinizmi?bu sekilde ekranda fastboot.yazicak.yazarsa mi flash tool ile rom atabiljrsiniz.mi max e henuz global rom yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gurkanse kullanıcısına yanıt
    Maalesef, hepsini denedim. ses açma, ses kısma, her ikisi birden + power tuşu ama hiç tepki yok. sadece bilgisayara bağladığımda algı sesi geliyor fakat "usb den bağlanan aygıtın bozuk olduğunu" yazıyor ve bilinmeyen işaretli olarak tanıyor. Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibokok

Maalesef, hepsini denedim. ses açma, ses kısma, her ikisi birden + power tuşu ama hiç tepki yok. sadece bilgisayara bağladığımda algı sesi geliyor fakat "usb den bağlanan aygıtın bozuk olduğunu" yazıyor ve bilinmeyen işaretli olarak tanıyor. Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.

hocam bi mi5 konusundan yaz belki bi tamirci bulursun

• kutudan ekran koruyucu çıkıyor mu
    hala 64 gb bekliyorum, getiren yok şimdilik
  • Bu cihazda ne yazık ki lte 800mhz bandını desteklemiyor, tam alma aşamasındayım vazgeçtim çünkü hattım vodafone

• 800 ne işe yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: live2lift

800 ne işe yarıyor

Vodafone ağırlıklı olarak 800mhz bandını destekliyor, Vodafone hattı olan bu telefonla her yerde 4g kullanamaz o yüzden dedim vodafone hattı olan bu TL almasın diye

• Arkadaşlar bende u cihazdan alacam ama imei konusu ne alemde acaba malum yontemler işe yarıyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: mlbozkurt

Arkadaşlar bende u cihazdan alacam ama imei konusu ne alemde acaba malum yontemler işe yarıyormu

ise yariyor. bendekini satiyorum. 1 haftalik tertemiz. kutulu kayitsiz gold nokta hata yok. pili bitmiyor 1100 e birakirim. istanbulda elden. ist disi once havale sonra kargo seklinde yollarim.

• gurkanse kullanıcısına yanıt
    Hocam sifır 1150 9 taksit satıyor arkadaşın biri ondan alacam

• 800 bandı olmayan cihazda kesinlikle Vodafone kullanılmamalı. Redmi note 3 kullanıyorum, şehrin en kalabalık yerindeyim bursa bile 4g yok. Ancak en büyük avmye gidince 4g geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    Peki vodafone harici sıkıntı yaşarmıyız Turkcell ve Avea kullanıyrouz. Birde merak ettigim 342 ppi bu büyüklükteki ekranda sıkıntı yaşatırmı.

• mlbozkurt M kullanıcısına yanıt
    Avea ve Turkcell de denemesi durum nasıl bilmiyorum. Çönürlük bazlı sorun olacağını sanmam, ppi değeri yeterli olacaktır. Xiaominin panelleri genelde oldukça kaliteli oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı aldımben şehir dısında oldugum icin şuanlık göremiyecem bakalım gördüğümde yazarım buraya

• Sonunda yaptım arkadaşlar, (telefon hard brieck olmuştu) unbrick yapan ilk kişiyim sanırım. Hatta twrp recovery’den miui 8 beta Türkçe bile yükledim, isteyen olursa resim bile yüklerim. Bu tür sorunu olan arkadaş olursa yardımcı olurum…
  • 1981se1981 kullanıcısına yanıt
    ücreti ne kadar,
  • malkooklam kullanıcısına yanıt
    bin tlye gelecekti ama hala gelmedi bikaç güne gelecek sözde
  • 64gb almak istiyorum ama hala yok
  • Benim aldıgım cihazda eve ulaşmiş türkce rom varmış iyi diyor eşim bakalim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.