Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 2 64gb 2217 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
7.334
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    835 710 dan büyük diyorsun sanırım haklısın onu hesap edemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • High Quality kullanıcısına yanıt
    Yuh. Peki satıcı teknosa mıydı, fatura yani?

• yaasink kullanıcısına yanıt
    Zaten teknorama teknosanın teşhir ürünlerini satıyor diye biliyorum.
    www.gittigidiyor.com
    Cep Telefonu teknorama kullanıcısına ait ürünler GittiGidiyor'da
    https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu?satici=teknorama

İncelenirse her üründe teşhir diye yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaasink

Yuh. Peki satıcı teknosa mıydı, fatura yani?
    Evet direkt bildiğimiz has Teknosa. Gittigidiyorda.

• mi mix serisi neden bu kadar pahalı bilen var mı? yani pahalı derken xiaomi'nin modellerine göre pahalı. mesela mi mix 2s yabancı sitelerde bile 300 dolar (1800tl) civarına satılıyor. 2. elleri bile çok pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 22 Mayıs 2019; 0:19:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

mi mix serisi neden bu kadar pahalı bilen var mı? yani pahalı derken xiaomi'nin modellerine göre pahalı. mesela mi mix 2s yabancı sitelerde bile 300 dolar (1800tl) civarına satılıyor. 2. elleri bile çok pahalı.
    Mix serisi Xiaomi'nin Elit serisi olarak geçiyor. Örneğim Mi 8 / Mi 9 amiral gemisi. Mix serisi de elit serisi. Ben Mi Mix 3 kullanıyorum. Elit hissiyatını veriyor mu veriyor :) Pahalı olmasının sebebi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuusuuf

Mix 2s ile farkı nedir? A2 almayı düşünüyorum ama bunu mu alsak
    fark islemci ve kamerada sahsen bana gore buyuk fark

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir senedir kullanıyorum yaklaşık. gayet güzel telefon.
  • Teşhir diyor ama 🤔🤔🤔

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

SD 835 işlemci, 6 GB RAM var. Yalnız ben artık Çin menşeli telefon alırken iki kez düşünürdüm. Ticaret savaşının nereye varacağı belli değil. Olay Xiaomi'ye de sıçrayabilir.
    90 gün uzattılar o kararı , belli yani biraz kedi-fare oyunu oynuyorlar. yoksa ciddi değil amaçları bence.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Amerika patronun kim olduğunu gösteriyor. Ki birçok açıdan dünyanın süper gücü olmayı hak ediyorlar. Sorunun sadece yeni işletim sistemi yapmakla çözülemeyeceğini Huawei herkesten iyi biliyordur. ARM de en son Huawei ile anlaşmasını sonlandırmıştı. Huawei, 2018 yılını 109 milyar dolar gibi devasa bir gelirle kapatacak kadar büyük olsa da Amerika ve İngiltere karşısında bence oldukça savunmasız. 3 ay sonra Huawei daha doğrusu Çin hükümeti radikal bir karar vermediği sürece çok birşey değişmeyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Amerika patronun kim olduğunu gösteriyor. Ki birçok açıdan dünyanın süper gücü olmayı hak ediyorlar. Sorunun sadece yeni işletim sistemi yapmakla çözülemeyeceğini Huawei herkesten iyi biliyordur. ARM de en son Huawei ile anlaşmasını sonlandırmıştı. Huawei, 2018 yılını 109 milyar dolar gibi devasa bir gelirle kapatacak kadar büyük olsa da Amerika ve İngiltere karşısında bence oldukça savunmasız. 3 ay sonra Huawei daha doğrusu Çin hükümeti radikal bir karar vermediği sürece çok birşey değişmeyecektir.
    amerika'nın karşısındaki de huawei değil, çin hükümeti. tüm üretim adamların elinde, onlar da üretim fabrikalarını kapatmakla tehdit edebilir

ki, huawei-samgun-xiaomi, bunlar kafa kafaya verse, mobil ubuntu gibi bir işletim sistemi de varken kenarda geliştirmeyi bekleyen, çok rahat bu işe girerler, servislerde de ücretsiz rom atılım desteği verilir, birkaç aya google mevzusu çözülür

bu işten google zararlı çıkar, çünkü adamlar 7/24 data topluyor bizden, babasının hayrına, işletim sistemi ve arama motoru yapmıyorlar ....

• frzstate kullanıcısına yanıt
    Iphone olmus 10-15bin, Samsung 5binlerde, yeni serisi 4500 civari olan telefonun bir önceki modeline 1800 ederi var diyosun su an 1800e aldigin mi mix 2 nin kutusundan sana salatalık cikar benden demesi.

• frzstate kullanıcısına yanıt
    bunların garanti dedikleri demenizden bilgi sahibi olmadığınız ortaya çıkıyor.

tüketici mahkemesi bazında baktığımızda sizin muhattap alacağınız kişi satıcı firmadır. aynı şekilde ayıplı ürün veya garantide yaşanan sorunlarla ilgili garanti firmasını değil aldığınız firmayı dava ediyorsunuz. sizin satın aldığınız yer garanti firmasıyla muhattap oluyor

bu tecrübe ile sabit bir bilgidir!
  • fth F kullanıcısına yanıt
    Fiyatı oldukça iyi. 1 yıl kadar önce 1400 liraya Redmi Note 6 Pro almıştım o zamanlar 2500 liranın üzerindeydi.. Dolar böyle iken telefon ihtiyacı varsa alınır..
  • Bugün teknosada 2 bin liraydı bu cihaz sanırım bir bakın alacak olursanız

• 2057 ye düşmüş.
    Redmi pro satılır bu cihaz alınır diyor şeytan
  • 2 YIL GARANTİLİ TEMİZ TEŞHİR ÜRÜNLERDİR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

2 YIL GARANTİLİ TEMİZ TEŞHİR ÜRÜNLERDİR.
    bu ürünler teşhir derken kapalı camekanda kapalı olarak tutulan ürünler var, ayrıca açılıp ziyaretçilerin dokunmasına izin verilenler. Acaba hangisindendir bu ürünler :(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.