Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 2S #Ana Konu# (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
12
Favori
59.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakangündüz

nasıl ve nerden yükleyeceğim inanılmaz beğendim ve kesinlikle beyazı çok şık kasası inanılmaz kaliteli helal olsun adamlar yapmışlar

Alıntıları Göster
    Note 8 kullanmış birisi olarak bunda daha iyi dediğiniz şeyler varmı? Ve kamera performansı hangisi daha iyi?Özellikle ön kamera
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Benimde beğenmediğim 2 şey var birisi bu diğeride batarya simgesi yazıların kalın olması onun dışında güzel.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • güvenilir pasaport kaydı yapan yerler var mi ona göre bu cihazı alacağım yoksa mecburen mix 2 ye yöneleceğim oda malum 2500tl civarlarında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar benim mix 2s almanyadan geliyor fazla vakti yoktu global bulamamış türkçe menü yok. Bu dediğiniz rom lardan yükleyince türkçe olur mu ve rom atmak kolay mı yapabilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: szgnsr

merhaba arkadaşlar benim mix 2s almanyadan geliyor fazla vakti yoktu global bulamamış türkçe menü yok. Bu dediğiniz rom lardan yükleyince türkçe olur mu ve rom atmak kolay mı yapabilirmiyim.
    dil seceneklerinde türkçe mevcuttur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

9.6 ya güncelleyince mor renk geldi müzik çalara. Ayarlardan da değiştiremedim var mı bir yolu?

hala çözemedim

• giriş yapıncadamı mor. bu arada miui 10 8.8.2 verisyonunu geri çekmişler ciddi sorunları varmış ? bende bir sıkıntı oluşturmadı ama ...
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Şarj konusunda sanki biraz sıkıntılı birkaç gündür erken bitiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Liquido02

Şarj konusunda sanki biraz sıkıntılı birkaç gündür erken bitiyor.
    Miui10, Miui9.5 a göre biraz fazla gidiyor şarjı evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

giriş yapıncadamı mor. bu arada miui 10 8.8.2 verisyonunu geri çekmişler ciddi sorunları varmış ? bende bir sıkıntı oluşturmadı ama ...
    dün söylemiştim adam gibi bir sürüm değil diye....

hiçbir problem olmadığını söyleyen arkadaşları ön saflara alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangündüz -- 6 Ağustos 2018; 16:53:35 >
  • Android P için Beta Tester arıyorlar;

• quote:

Miui10, Miui9.5 a göre biraz fazla gidiyor şarjı evet

Alıntıları Göster
    herşeyiyle rezil bir sürümdü :) gözlerim çok hassastır şahin göz diye tabir ediyor doktorlar. simgelerki flulaşmayı anında fark ettim pil simgesi dahil eski netliğini kaybetmiş o sürümde.
  • batarya çok iyi

Xiaomi Mi Mix 2S  #Ana Konu#

• 8.7.26 da nasıl durum peki ? bende şu an 8.8.2 var. bir problem yok.. flulaşmayı fark edemedim açıkcası... :))
  • Bende tekrar miui 9 a dönmek istiyorum ama usb den veri transfer hızı çok yavaş geldi bana fotoğraf dosya atmak aşırı uzun sürüyor ondan denemek istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

batarya çok iyi

Üstad parlaklık kaçta kullanıyorsunuz?
  • Arkadaşlar elinde fazladan mix 2s için ekran koruma filmi olan var mı ? Aliexpress den sipariş verdim ama uzun sürecek gelmesi, telefonum da 3 güne kadar geliyor. Ekran koruma filmi olmadan da kullanmak istemiyorum. Buradan baktım 20 tl den başlıyor, ben aliexpress den 5 tane söyledim zaten 8 tl ye, şimdi bir tanesine 20 tl vermek istemiyorum açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Arkadaşlar elinde fazladan mix 2s için ekran koruma filmi olan var mı ? Aliexpress den sipariş verdim ama uzun sürecek gelmesi, telefonum da 3 güne kadar geliyor. Ekran koruma filmi olmadan da kullanmak istemiyorum. Buradan baktım 20 tl den başlıyor, ben aliexpress den 5 tane söyledim zaten 8 tl ye, şimdi bir tanesine 20 tl vermek istemiyorum açıkcası.
    Ben 3 haftadır geldiği gibi kullanıyorum ufak bi çizik bile olmadı daha. Tabi düşürme, sürtme vs durumlarda ne olur bilemem.
  • quote:

giriş yapıncadamı mor. bu arada miui 10 8.8.2 verisyonunu geri çekmişler ciddi sorunları varmış ? bende bir sıkıntı oluşturmadı ama ...
    Giriş yapınca da mor. Müzik ayarlarında yok galiba renk seçmeyle ilgili bi şey.

Edit: 9.6.4.0 Kararlı sürümde telefon. 9.5 te böyle değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BPG2004 -- 6 Ağustos 2018; 18:19:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

Ben 3 haftadır geldiği gibi kullanıyorum ufak bi çizik bile olmadı daha. Tabi düşürme, sürtme vs durumlarda ne olur bilemem.

Alıntıları Göster
    Sıfır cihaz, kıyamıyorum :)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.