Bildirim
Xiaomi Mi Mix 2S #Ana Konu# (38. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkartalfb -- 31 Aralık 2018; 21:45:23 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
10.2.1.0 kararlı güncelleyen var mı bugün gelmiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bugün güncelledim arkadaşlar.Biraz daha stabil geldi bana batarya test imkanım olmadı ama aynı gibi ve arka sekmeleri kapatırken en yukarı temizleyici güvenlik taraması gibi ikonlar gelmiş bide batarya simgesi değişmiş gozume carpan bunlar suanlık. -
Ben de güncelledim. Ek olarak ana ekranın en solunda önbellek kısmının %60 civarından %35 civarına düştüğünü farkettim. Baska pek bir fark yok gibi şimdilik kullanımda hissetmedim diyebilirim.quote:
Orijinalden alıntı: goyyy
Ben bugün güncelledim arkadaşlar.Biraz daha stabil geldi bana batarya test imkanım olmadı ama aynı gibi ve arka sekmeleri kapatırken en yukarı temizleyici güvenlik taraması gibi ikonlar gelmiş bide batarya simgesi değişmiş gozume carpan bunlar suanlık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BPG2004 -- 8 Ocak 2019; 20:10:56 >
Kameraya gece modu özelliği geldi mi hocam? ona göre stabil sürüme geçeceğim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evet gelmiş siz yazınca bakıp farkettim görmemiştimquote:
Orijinalden alıntı: Liquido02
Kameraya gece modu özelliği geldi mi hocam? ona göre stabil sürüme geçeceğim
Bilgi için teşekkürler muhtemelen 960 fps yavaş çekimde eklenmiştir.
Evet o da eklenmişquote:
Bilgi için teşekkürler muhtemelen 960 fps yavaş çekimde eklenmiştir.
Telefona jelatin öneriniz var mı arkadaşlar ? Korumak için silikon kılıf ve cam ekran koruyucu aldım. Güzelim tasarım mahvoldu, kılıfı içinden çıkanla değiştirdim.
Cam koruyucuyu şimdilik çıkaramıyorum çünkü daha önceki telefonlarıma çok hasar verdim, mimliyim yani.
Spigen'in sıvı ekran koruyucusu var onu önerir misiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de düşünüyorum da alet fiyatı çok dengesiz. Siyahla beyaz arasında 1000 TL fark var bir satıcı 2850 istiyor diğeri 4600 bu nedir nasıl iştir anlamadım.. -
Son sürümde ufak takılmalar yaşayan var mı? Global betadan temiz kurulum yaparak geçtim ama ara sıra takılmalar yapıyor betada hiç başıma gelmemişti
Çok ufak takılmalar oluyor eskisine göre ama çok rahatsız etmiyor beniquote:
Son sürümde ufak takılmalar yaşayan var mı? Global betadan temiz kurulum yaparak geçtim ama ara sıra takılmalar yapıyor betada hiç başıma gelmemişti
Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum.
2600 TL civarına ikinci el 1 aylık fakat hoparlör, kulaklık çıkışı ve ekran kalitesi hakkında daha önce Samsung cihaz kullanan varsa kıyaslanabilir mi ? (Özellikle S8 veya S9 serisi ile )
Mi8 alayım diyorum ama çakma iPhoneX olması ve çentiği sevmemem nedeniyle bu telefonu düşünüyorum.
Düşüncelerinizi paylaşırsaniz sevinirim..
Teşekkürler...
O fiyatlara imei kayıtlı 0 da bulabilirsin bence şarj harici hiç bir sorunum yok yoğun kullanımda 1 gün çıkmıyor
F1 ile mi mix2s arasında kaldım ne diyorsunuz?
Şarja önem veriyorsanız f1 alın ama onun dışında kalan şeylerde mix 2s baya üstün malzeme olsun kamera olsun gayet iyi
Kargo bekliyorum 😂
Mıuı 9 ile gelirse güncelleme yapma. Şu an batarya da kamera da leş gibi. Pastel boya gibi portre çekiyor. Hafif düşük ışıkta bile berbat portre çekiyor. Kamera azıcık düşük ışıkta kasıla kasıla hareket ediyor 10 senelik telefon gibi. Ön kameraya zaten söylenecek söz yok selfie çekmeyi seviyorsan iade et açmadan.quote:
Orijinalden alıntı: DeeD
Kargo bekliyorum😂
Hocam dediginiz gibi kamerası güncelledikten sonra daha kötü oldu ilk aldıgımda canavar gibiydi simdi sulu boya misali oldu inşallah düzeltirler hemen
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X