50 cc motor tavsiyesi lazım
Arkadaşlar 50 cc motor bakiyorum
Arora Freedom fabrika 80 cc cıkışlı model de kaldım 2023 model sıfir motor
Sizce alınırmı? Önerileriniz neler olur.
Hakem heyeti icin yardim edermisiniz
Arkadaşlar teknoway den 17/02/2023 tarihin de Hifree G1 elektrikli scooter aldım ürün 1 ay sonra display kablosu hasar aldi ve Mieko adlı servis firmasına götürdüm kabloyu degistirdiler
Ürün suan aynı arızadan dolayı yine Mieko adlı firma da ve ben yetkili servisteki kisiyle telefon da ki konusmam da bu kablonun sürekli kopabildiginj kablonun kısa ve ince oldugu belirtildi
Ürünü servise ikinci defa götürdügüm de ürünün tamir edilmesini degil İade edilmesini hem yazili hem sözlü olarak belirttim
Tüketici kanununa göre aynı arızayı 2 defa veya 4 farklı arıza verirse 3 hakkim dan biri olan iade hakkimi kullanabiliyorum
Şikayetvar sitesine de yazdım ve geri dönüş sagladiklar ve ürünün tamir edildigini söylediler
Haklarimi hatirlattigimda bana prosedürlerinin böyle oldugunu ve gidip hakkinizi arayabilirsiniz diye konustular
Arkadaşlar hakem heyeti icin nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardimci olurmusunuz
10 12 bin bütçeyle en iyi tv hangisi?
Arkadaşlar bu bütçe aralıgın da en iyi tv hangisidir. Samsung Q60A modeli gözüme çarptı nasildir
Rx 580'e uygun sistem tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar, sistemimi yükseltmek istiyorum. Elimde RX 580 ekran kartı ve 1TB hard diskim ve güç kaynağım kalacak. Bu parçalara uygun oyun odaklı Fiyat/Performans sistemi toplamak istiyorum, sizden tavsiye almak istiyorum. Darboğaz yapmayacak bütün F/P sistem önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
|
Oyun icin telefon arıyorum
|
1000 - 1500 liraya tv tavsiyesi lütfen
|
3000 - 3500 TL arası oyun oynamalık sistem lazım
|
Sahibinden.com dan Mİ 8 SE ALINIRMI
|
100. Yıl bağcıklı forma nereden bulurum?
|
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 430
İkinci El Bölümü Mesajları: 43
Konularının görüntülenme sayısı: 7.631 (Bu ay: 75)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 96 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware