Arkadaşlar teknoway den 17/02/2023 tarihin de Hifree G1 elektrikli scooter aldım ürün 1 ay sonra display kablosu hasar aldi ve Mieko adlı servis firmasına götürdüm kabloyu degistirdiler Ürün suan aynı arızadan dolayı yine Mieko adlı firma da ve ben yetkili servisteki kisiyle telefon da ki konusmam da bu kablonun sürekli kopabildiginj kablonun kısa ve ince oldugu belirtildi Ürünü servise ikinci defa götürdügüm de ürünün tamir edilmesini degil İade edilmesini hem yazili hem sözlü olarak belirttim Tüketici kanununa göre aynı arızayı 2 defa veya 4 farklı arıza verirse 3 hakkim dan biri olan iade hakkimi kullanabiliyorum Şikayetvar sitesine de yazdım ve geri dönüş sagladiklar ve ürünün tamir edildigini söylediler Haklarimi hatirlattigimda bana prosedürlerinin böyle oldugunu ve gidip hakkinizi arayabilirsiniz diye konustular Arkadaşlar hakem heyeti icin nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardimci olurmusunuz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapGood -- 21 Temmuz 2023; 18:26:41 > |
Hakem heyeti icin yardim edermisiniz
-
-
inceleriz.com 'da daha yetkin insanlar var bence konuyu oraya aç.
-
Hocam e devletten başvuru yapın -
Hocam başvuru açacagim sonuc kesin olarak benim lehime çikar dimi
-
quote:
Orijinalden alıntı: OptikForminceleriz.com 'da daha yetkin insanlar var bence konuyu oraya aç.
Oraya da bakip bir konu acayim
-
Fotoğraflarla belgelerle fatura vs gibi şeyleri sunarsan başvuru aşamasında hemen sonuçlanır
-
Hocam 2 tane servis raporu ve Faturasını koyucam
Eklemem gereken başka bir şey varmı?
-
Yeterli zaten yakın bi sürede de seni ilçe hakem kuruluna çağıracaklar
-
Yeterli şikâyetinizde düzgün bir biçimde yaz talebini belirt ama en erken 7 aya sonuçlanır bilgin olsun...
-
İsterse 1 sene sürsün beklicem ve paramı alıcam geri Bu sonuçlanana kadar ürünü kullanmaya devam edebilirmiyim peki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapGood -- 22 Temmuz 2023; 16:53:37 > -
Tabiki ama değişimde eski ürünü isteye bilirler benim tablet vardı 3 kere arızaya verdim değişim istedim kabul ettiler şans bu ya hanım elinden düşürdü paramparça etmişti götüremedim geri tableti...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X