Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 2S #Ana Konu# (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.262
Cevap
12
Favori
59.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar ben mi mix 2s aldim sifir 3200tlye kvk garantili herhangi bir kronik sorunu varmi cihazin ekran sararmasi gibi sorunlar felan ?

Fabrika cikisli global rom olup olmadigini nasil anlarim turkiyeye getirilip global rom yuklenmismi yoksa fabrikadan turkiyeye global rom olarakmi gelip gelmedigini nasil anlayabilirim ??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayaltog

Merhabalar ben mi mix 2s aldim sifir 3200tlye kvk garantili herhangi bir kronik sorunu varmi cihazin ekran sararmasi gibi sorunlar felan ?

Fabrika cikisli global rom olup olmadigini nasil anlarim turkiyeye getirilip global rom yuklenmismi yoksa fabrikadan turkiyeye global rom olarakmi gelip gelmedigini nasil anlayabilirim ??
    Bir ara Migrosta 3799tl lere Mi Mix3 vardı.

Bu arada Bugun 9.4.26 sürümü indirilebiliyor
    en.miui.com
    MIUI ROM for Mi MIX 2S - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
    http://en.miui.com/download-343.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 29 Nisan 2019; 16:32:30 >

• Bayaltog kullanıcısına yanıt
    Kvk lı olanlar global oluyor yani fabrika çıkışlı.

• Tamamdir hocam birazdan gidip alicagim bilgi veririm sizlere cok teşekkürler

Alırken kutuya da bakabilirsiniz arkasında yazması lazım global version diye.

• Liquido02 kullanıcısına yanıt
    Boyle degilmi hocam boyle yazdimi fabrika cikisli global romlu oluyor degilmi . Xiaomi Mi Mix 2S  #Ana Konu#

Evet hocam global. Genelde mi 8 lerin bazılarında sahte rom oluyor mix 2s de hiç duymadım zaten sizinki direk global güncelleme anlamında sıkıntı çıkmaz hiç.

İnsallah hocam bakalim olmadi iade ederim :)

Sizde mi mix 2smi var?

Evet, bendeki de kvk garantili. Kutudaki qr kodu ya da cihaz imei sini xiaomi nin sitesinde sorgulama yaparsanız da global olduğu yazar.

Link atabilirmisiniz sana zahmet ilk defa xiaomi kullanicamda bilmiyorum

https://www.mi.com/global/verify

Bu şekilde yazması gerekiyor
    Xiaomi Mi Mix 2S  #Ana Konu#

Tamamdir hocam cok teşekkürler birde bu cihazda bir kac kiside ekranda sararma oldugu soylendi dogrumu sizdede varmi boyle bir sorun cihazi aldiginiz gunden berimi var yoksa sonradan olan birseymi

Sonradan olmuştu bende de çok hafif alt kısımda vardı ama şu sıralar farketmiyorum ya da alıştım normal sarı leke şeklinde olmadığı için rahatsız etmiyor beni. Bu arada ön kameraya önem veriyorsanız sizi biraz üzebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liquido02 -- 30 Nisan 2019; 14:38:35 >
    Herkesdemi var bu sari leke ?

Ben on kamerayi kullanmam bile hocam bu arada 3200 tlye aldim bu cihazı sifir fiyat iyimi ? 6/64gb modeli siyah

Elden mi aldınız bilmiyorum ama trendyol da birkaç kuponla 3bin civarına geliyordu galiba yine de hayırlı olsun sarı leke dediğim rahatsız etmiyor en azından bende öyleydi
    N11 den aldim hocam 3199 tlye cepexpress saticisi satiyordu ben aldim birazdan gidip alicam birde kablosuz sarj cihazi da aldim 145 tlye xiqominin beyaz olanini

Hocam cihaz geldi imeil ilden kontrol ettim senin gonderdigin fotografin aynisi cikti kutunun onunde kvk amblemi vardi arkasinda miu turkiye resmi fan sayfasi yaziyordu arkasinda global rom yaziyordu cihazi kurdu ekran testi yaptim bir sıkıntı gormedim cihaz cok guzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayaltog -- 30 Nisan 2019; 18:39:9 >
    Hayırlı olsun hocam.

Hocam siz telefonu aldiginiz ilk gun kutudan %kqc sarj ile cikti benimki %19 da cikti ?

Ne fark ediyor kaçla çiktiği?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.