Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix Alpha'nın bilançosu: 1.000 mühendis, 2 yıl, 70 milyon dolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Xiaomi dün düzenlediği basın etkinliğinde sıra dışı tasarımı ile dikkat çeken Mi Mix Alpha adlı telefonunu tanıttı. Sadece ön yüzü değil aynı zamanda arka tarafı da ekranla kaplı olan cihazın ekran-gövde oranı yüzde 180.6 olarak açıklandı.

Ayrıca Bkz.5.000 mAh pile sahip bütçe dostu Redmi 8A resmen duyuruldu
    Xiaomi'nin kurucusu ve CEO'su Lee Jun, Mi Mix Alpha'nın geliştirilmesine iki yıl önce başladıklarını söyledi. Tasarımı ile çığır açan bu konsept telefon için 1.000 mühendisin çalıştığı belirtiliyor. Ayrıca Çinli şirket cihaz için hatırı sayılır bir kaynak ayırdı.

Fiyat etiketi uçuk

Xiaomi, Mi Mix Alpha'yı ortaya çıkarmak için 500 milyon yuan (70 milyon dolar) para harcadı. Lei Jun buna ek olarak gelecekte şirketin araştırma ve geliştirmeye 1.5 milyar doların üzerinde yatırım yapacağını söyledi. Aralık ayında Çin'de satışa sunulacak olan Mi Mix Alpha'nın fiyat etiketi 2.800 dolar.

• sadece satmakla alakası yok ki. bu tür işler bi prestijdir bi ben yapabiliyorum'un gövde gösterisidir.

yıllarca bu tip telefonlar işte iphone 7 bilmem iphone 8 sızıntısı vs. diye paylaşıldı durdu. neden? çünkü zamanında bu tarz yenilikçi inovatif işler appledan beklenirdi. o zamanın öncüsü appledı ve diğer markalar onu takip ederdi. artık son birkaç yıldır durum tam tersine döndü. ve gerek katlanır telefonlar olsun gerek 3 lü 5 li kameralar 100 megapixeli aşan kameralar yavaş çekimler büyük bataryalar onlarca farklı şey apple'dan değil çinlilerden geldi.

bu da belki geleceğin tasarımı belki sadece konsept telefon olarak kalacak bir model ama bunu ''yapabilmek'' büyük iş (zamanında zamanının devi apple a yakıştırılan bi tasarım) son yıllarda çıkış yapan bi çinli firma olan xiaomi'ye nasip oldu. herkes zamanında yıllarca appledan beklerken böyle şeyleri adamlar hayalleri gerçeğe dönüştürdü ve bunu yapabildi. sırf bu bile bence hissedarlar-/yatırımcılar-ekonomik veriler anlamında xiaomi'ye seviye atlatmıştır. o verdiği 70 milyonu kat kat çıkarmıştır veya çıkaracaktır. artık öncü çinliler. apple vs diğer markalar da takip eden konumunda olacak.
  • Kimse almaz bunu

Sağlam kazık atmislar kendilerine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • At yalanı, seveyim inanını.

• Vergilerle 30.000 TL yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kameralar ekran altına alınabilse(Huawei bunun üzerinde çalışıyor) yada tamamen kenara çekilse, arka ekran daha kullanışlı olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece satmakla alakası yok ki. bu tür işler bi prestijdir bi ben yapabiliyorum'un gövde gösterisidir.

yıllarca bu tip telefonlar işte iphone 7 bilmem iphone 8 sızıntısı vs. diye paylaşıldı durdu. neden? çünkü zamanında bu tarz yenilikçi inovatif işler appledan beklenirdi. o zamanın öncüsü appledı ve diğer markalar onu takip ederdi. artık son birkaç yıldır durum tam tersine döndü. ve gerek katlanır telefonlar olsun gerek 3 lü 5 li kameralar 100 megapixeli aşan kameralar yavaş çekimler büyük bataryalar onlarca farklı şey apple'dan değil çinlilerden geldi.

bu da belki geleceğin tasarımı belki sadece konsept telefon olarak kalacak bir model ama bunu ''yapabilmek'' büyük iş (zamanında zamanının devi apple a yakıştırılan bi tasarım) son yıllarda çıkış yapan bi çinli firma olan xiaomi'ye nasip oldu. herkes zamanında yıllarca appledan beklerken böyle şeyleri adamlar hayalleri gerçeğe dönüştürdü ve bunu yapabildi. sırf bu bile bence hissedarlar-/yatırımcılar-ekonomik veriler anlamında xiaomi'ye seviye atlatmıştır. o verdiği 70 milyonu kat kat çıkarmıştır veya çıkaracaktır. artık öncü çinliler. apple vs diğer markalar da takip eden konumunda olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 25 Eylül 2019; 20:34:1 >

• evet çok pahalı ama apple bir model için bukadar yatırım yapsaydı o telefonu almak için evinizi satardınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 25 Eylül 2019; 23:21:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En güzel yanı ön kamera saçmalığı yok, aynı düzenekle arkadaki ekran sayesinde kendine tutarsan ön kamera, karşıya tutarsan arka kamera

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arap petrol zenginlerin 7 sülalesine satsınlar bunları şimdi

• dodofran D kullanıcısına yanıt
    amerika değil japon cin parcalarından üretiliyor apple nin telefonları

• Adamın altında trilyonluk maserati lamborgi Ferrari varsa bu telefon koyarmı parası dubaidekiler var alacak çok zengin sırada bekler bunu ben de dağil :)

• Çinliler koptu gidiyor vay be. Çok güzel olmuş bu katlanan telefonlardan daha fazla ilgilimi çekti. Isırılmış elmanın sonuda nokia gibi olacak bu gidişle.

Hiçbir şey yapmadan aynı telefonları pahalıya satmaya çalışıyorlar. Nokia’da bunu yapıyordu son demlerinde.

• Hertarafı ekran olan bi telefonu insanlar neden isterki...??
  • apple 3 kamera ve kablosuz şarj için 10bin mühendis çalıştı dese inanırsınız ama :D

• Bunun tamiri zor olur.

• uzun suredir gordugum en iyi tasarim olmus ama ne yazik ki fiyati cok yuksek... 1000 dolar civarinda bile olsa alinabilirdi ama ne yazik ki fiyati yeni bir cihaz icin asiri pahali... bundan once Samsung'un infinity display tasarimi gercekten guzeldi ama centik olayina bir cogu gibi ben de karsiyim ve bu yuzden iPhone X'in tasarimini bir devrim olarak degil bir felaket olarak kabul ediyorum... bu tassarim ise eger yayginlasirsa gercekten devrim niteliginde olacak...
  • şov amaçlı yapılmış bir telefon olsa da fold dan bin kat iyi. Sadece biraz kalın duruyor hepsi bu
  • neresinden tutacaz bunu benim kafam karıştı. başka bişey tutturmasınlar alınca:)

• dodofran D kullanıcısına yanıt
    Hangi yenilikçi inovatif işleri yaptı Apple? Siri'yi biliyorum, bir de çoklu dokunmatikli kapasitif ekranı ilk onlar kullanmıştı diye biliyorum. AppStore da vardı. Biz Getjar'dan ve forumlardan Jar, .cab indirip kurmaya çalışırdık falan. :D
  • Huawei Mate 30 Pro Lansmanında Ekranı geliştirmek için 200milyon dolar harcadıklarını söylüyordu. Gülesim gelmişti. :) Bu cihaz o işin yalan olduğunu kanıtlar nitelikte

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.