Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
70
Favori
209.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha önce efs yedeği aldıysanız TWRP üzerinden yükleyin. Anında çözülür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne telefonmus yav? Düzgün bir ekran koruyucu henüz görmedim Gerçi telefonum yok ama fikrim olurdu en azından.

Ekrandan parmak izi okuyan cihazlarda ekran koruyucu nasıl oluyor deneyen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Ne telefonmus yav? Düzgün bir ekran koruyucu henüz görmedim Gerçi telefonum yok ama fikrim olurdu en azından.

Ekrandan parmak izi okuyan cihazlarda ekran koruyucu nasıl oluyor deneyen?
    Tavsiye etmıyorlar etkılıyor cunlu ciddi anlamda
    Nanolar var ama edge ekranında ne kadar tutar bellı degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    Olmadı hocam bu şimdi. Keşke başka bir yere koysalardi okuyucuyu. Mecburen parmak izinden vazgececegiz o zaman. Kılıf ve koruyucusuz olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Olmadı hocam bu şimdi. Keşke başka bir yere koysalardi okuyucuyu. Mecburen parmak izinden vazgececegiz o zaman. Kılıf ve koruyucusuz olmaz
    Kılıfta yok cok cesit bir kac tane var onlarda genellikle kutu ıcınden cikan silikon kılıf gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    Normalde ekran düz olsa bayağı seçenek olur. Çünkü telefonların kimisinin cami hemen hemen aynı. Ama tuttu yamuk ekran yaptılar. Ne gerek var yav? Bence çok da kullanışsız birsey.. Naylon tiplilerden bir ekran koruyucu bulursak alalım artık. Kılıf da içinden çıkan yeter o zaman hocam ne yapalım

• Mi9 ile Mi Note 10 arasında kaldım arkadaşlar. Mi Note 10’un kamerası aklımı çeliyor açıkçası ancak ikisi arasında yaklaşık 750 lira fark var. Bu cihazın kamerası gerçekten söylendiği kadar var mı acaba? Hiç yan yana inceleme fırsatın olmadı, Bu cihazın kamerasının Mi9’a karşı bariz bir üstünlüğü var mı? Cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

• Pi kullanıcısına yanıt
    Ben ekran koruyucu ile kullanıyorum bir sıkıntı olmadı parmak izinde. Zaten yüz tanıma onkadar geniş bir açıyla algılayıp hemen açıyor ki ekranı parmak izi kullanacak zaman kalmıyor. Ama kullandığım zamanda parmak izi okuyucuda bir sıkıntı olmadı. Ekran koruyucu olarak da Huawei P30 Pro ekran koruyucuları bire bir uyuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esertekin180 -- 10 Ocak 2020; 20:11:38 >
  • epphesus kullanıcısına yanıt
    Facebook'ta mi note 10 grubu var hocam. Oraya gir. Orda örnek resimler mevcut. O zaman karar verirsin. Prosunu alacağım ben. O bile daha farklı

• esertekin180 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için. Yorumlara falan iyice bakayım.

• cihazın kamerası süper. Kameradan yana şüphe yok. p30 ve iphone son nesilden daha iyi değil. ama diğer cihazlardan iyi o kesindir.
    Fakat bu xioamilerde fotograf kenarlarında yamulma nasıl düzelir bilmiyorum. geniş açıdan sanırım.
    Video da güzel. Aslında daha iyi olacak ama, yazılım olarak xioami donanımın hakkını veremiyor.

Batarya ve ekranda çok iyi.

kulaklık ses kalitesi dac chipe sahip olan eski bir note 4 , note 5 değil.

ama diğer xioamilerden iyidir.

cihazın yapısı kaliteli cihaz hissi veriyor.

başka da birsey kalmadı.

alınır.

ekran koruyucu olarak p30 alabilirisniz . köselerin kalkmaması için baskı uygulamak gerekiyor. 1 saattir baskı yapıyorum. bakalım yer mi? az daha yapış sa olacak.

Düzenleme : Köseler yapısmıyor. Uyumlu Ekran filmi cıkması gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 12 Ocak 2020; 15:29:4 >
  • Satıcı tavsiyesi verebilirmisiniz?

• GOKMENM G kullanıcısına yanıt
    Batarya Çok etkiliyor evet kalınlığını aslında baktığımızda kavis vermesi falan bir nevi avantaj gibi diyebiliriz 2500 + gibi bir fiyatta iyi satışı olur birde işlemcisi bana göre böyle bir telefon için kötü.

Ama ele almadan bakmadan bir şey demek zor her gün elimizde ve cebimizde sonuçta taşıyacağımız bir şey..
  • notsec N kullanıcısına yanıt
    Emin yılmaz,ahmet mardin,Sefa.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Ele alınca sevecegin kesin .

• Note 10 ile calısan en iyi en iyi kamera programları.

Deneyip en iyisini bulabilirsiniz.

• Sahibinden com'da 3000 lira civarında almak mantıklı mı üstadlarım

• Bataryanın hakkını vermediğinden bahsetmiş; 1 haftalık kullanımdan sonra düşüncelerini ifade etmiş. İlk şarjda 6 saat ekran süresi verdiğini daha sonra arttığını; ama batarya olarak kesinlikle en iyileri arasında olmadığını söylüyor. P 30 Pro ve Real Me X2 Pro'nun daha iyi süreler verdiğini belirtmiş...
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Ben yaklaşık 10 saat ekran süresi alıyorum enteresan. Oyun pek oynamam ben

• 4.5g nin güzel çektiği yerde 10 saat alınır. Kötü çeken yerde ise 8 saat alınır. Tabi bu sizin kullandığınız uygulama vb kullanım senaryolarına göre değişebilir.
    Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.