Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
70
Favori
209.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cok tesekkurler hocam. Peki bu global rom atilmasi ile ilerde bir sorun olurmu. Bole sagda solda cince yazilar falan. Degilse cc9 pro almak mantikli geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • talamus145 kullanıcısına yanıt
    Yazdığınız gibi sorun olmaz zannetmem ama çin için üretilen tüm xiaomi modellerinde Türkiye de en çok kullanılan özellikle vodafone tarafında kullanılan 4.5G bandı band 20 olmuyor. Buda özellikle şehirler arası ve kırsal kesimde 3G ye düşme olarak yansıyor cihaza. 3G de yoksa o bölgede 2G ye düşer.
    Tecrübe ile söylüyorum.
    Ayrıntılı bakmadım ama cc9 böyleydi mesela Pro olarak çıkanda böyledir. Keza başka bi örnek k20 de yok mi 9t de var gibi. Böyle çok örnek var.

• ademdemiryas kullanıcısına yanıt
    Evet doğru. CC9 pro'da band 20 yok. Onun dışında mi Note 10 ile aynı cihaz. Mi Note 10 Pro ile de CC9 Pro Premium aynı cihaz. Mi Note 10 Pro'da 8 katmanlı lens var, mi Note 10'da ise 7 katmanlı lens var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bende bugün alarak aranıza katıldım. Kırılmaz cam alan ve memnun olan var mı ? Önerdiğiniz bir site falan var mı acaba ?
  • ademdemiryas kullanıcısına yanıt
    Mi note 10da 4.5g internet sorunu yok mu?. Simdi piyasada mi note 10 pro ismiyle satışta olan model var onda da cc9 pro gibi 4.5g sorunu var mıdır?

• Mi note 10 da Pro olanda global pazar için üretilen modeller olduğu için band 20 ikisinde de vardır.
    Xiaomi global cihazlarına koyuyor sadece band 20 yi.
    CC9 Pro içinde global falan yazarlar ama kanmayın sadece içine global rom yüklüyorlar yazılım global oluyor evet ama band 20 yi getirmiyor malesef.

• GCam testleri

son videoda ise açıklama kısmında Gcam linki var

• On kamerada iOS yok sanırım? Video çekimlerinde acaip sarsılıyor. Deneyen oldu mu?

• Selamlar siyah Mi Note 10 ile aranıza katıldım. İlk defa Xiaomi telefon kullanacağım. Hayırlısı...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz55_55

GCam testleri

son videoda ise açıklama kısmında Gcam linki var
    Ön kamerada bariz gcam daha iyi bence. Arka kamerada ise çoğunlukla gcam daha iyi sonuç vermiş gibi...

• Cihaz iphpne 7 kullanıyorum ama cok hosuma gitti. Alacagim sanirim.
    Dikkat etmem gereken bişey varmı ekstra? Memnunmusunuz? Forumda yada sari sitede satilanlarla arasinda dikkat edilecek birsey varmı? Kayıtlı olmasi yeterlimdir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran jelatini ve ya kırılmaz cam için önerisi olan yok mu arkadaşlar :( Facebookta buldum ama oda 55 Tl diyor aşırı pahalı geldi bana.
  • Cc9 daki band 20 olayı çok önemli degil.
    Mezralarda ya da uzak köylerde 4.5 g yerine 3g ile bağlantı sağlıyor.
    Yani normal şehir içlerinde 4G kullanmaya devam edeceksiniz. Dağlara çıkınca 4g degil de 3g kullanacaksınız. Tabi dağlarda telefon çekti de bir eksiğimiz 4g mi diye aklina geliyor insanın.

Bu arada sızdırılmış bir görüntü paylaşıyorum çinden bir arkadaş yolladı. Yalan yada dogru
    Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

Yeni çıkacak olan mi 10

• GOKMENM G kullanıcısına yanıt
    Önemli önemsiz o kişiden kişiye değişir bişey diyemem ama band 20 sadece kırsalda yada dağda bayırda lazım olmaz. İstanbul Maltepe
    Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: GOKMENM

Cc9 daki band 20 olayı çok önemli degil.
    Mezralarda ya da uzak köylerde 4.5 g yerine 3g ile bağlantı sağlıyor.
    Yani normal şehir içlerinde 4G kullanmaya devam edeceksiniz. Dağlara çıkınca 4g degil de 3g kullanacaksınız. Tabi dağlarda telefon çekti de bir eksiğimiz 4g mi diye aklina geliyor insanın.

Bu arada sızdırılmış bir görüntü paylaşıyorum çinden bir arkadaş yolladı. Yalan yada dogru

Yeni çıkacak olan mi 10
    Dogru olsa bile bu tleefonu 3000₺ bandında alamayiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Param hazır alacağım telefonu almasına ama hükümet bir yasa çıkarır imei atmanın yolunu tıkar öyle kalırım diye korkuyorum. Bir de her güncelleme de yeniden imei arttıracak adam bul.

Ne dersiniz, böyle bir kısıtlama yapılabilir mi? Şu güzellikten vazgeçip Mi 9t alacağım sanırım.

• osman sifil O kullanıcısına yanıt
    Hükumet imei atılmış telefonları iptal etmez ama bir miktar ücret karşılığı imei kayıt altina alabilir. Gecen yıl bakan 6 ay içinde yapacağız demişti ama henüz olmadi galiba. 250tl karşılığında kayıt kabul ediyordu. Tabi burası türkiye tutup tüm imeili telefonları iptal ederlerse veya yuksek bir ücret karşılığı yaparlarsa da şaşırmamak gerek :)

• eyvallah hocam, teşekkürler.
  • arkadaslar yardım acil..
    cc9 pro aldım global yukluydu avrupa globala gctim ime gitti..bl acık simkartı takın hatası alıyorum telde imei yok sadece serinosu yazıyor..mi flash ile rom yukledim ama gelmiyor imei hat yok ne yapabilirim baska acıi destek
  • Bende ekran koruyucu arıyorum. N11 den aldım ama ekrandan çıkıyor. Sözde yandaki kavisleri kapatıyor ... Ekranda hiç tutmuyir

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.