Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
70
Favori
209.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MetalWave

bu cihaz 108mp çekemiyor.
    100 isoda bile aşırı gren yapıp düzeltmeden bozuyor yada lensi 20mp in bile üstünü veremiyor. resimler sanki 24mp den 108mp e resize yapılmış gibi dicem o bile değil.
    41 mp lumia 1020 kullandım, buna göre çok daha kaliteli zoom alıyordum. çok daha keskindi.
    bir youtube testinde iphone un 12 mp bundan daha keskin. koca koca makinelerde bile 40mp sensöre lens alırken lensin bu mp i verip veremeyeceği tartışılıyordu.
    Yani kamera çöp mü hocam alma arifesinde soğuyor insan böyle şeyler görünce. kamerası için alıcaktım Dxomark ta ilk 5 içinde makine. Ki ilk çıktıgında ilk 2 deydi.

• yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    çöp demem, sadece 108mp değil. ois çok iyi çalışıyor, ondan dolayı yüksek puana çıkmış olabilir. iphone 11 in kamerası saha detay yakalıyır 12mp de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • akhtar kullanıcısına yanıt
    Hocam tam okumadan cevap vermişim size , mi hesabı ile bootloader kilidi acmayı biliyorsunuz değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cedayroy C kullanıcısına yanıt
    Aldığım yerde açtık hesabı.

• MetalWave kullanıcısına yanıt
    Hava koşulları imkan vermedi. İç mekan düşük ışık. Bence haksızlık etmemek gerekiyor. Ayrıca benim 108 mp ile işim pek yok. Poster basmıyorum. Fotolara pc de bile bakmıyorum. Geniş açı, zoom, ve makro özellikleri gayet yeterli.

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: akhtar

Hava koşulları imkan vermedi. İç mekan düşük ışık. Bence haksızlık etmemek gerekiyor. Ayrıca benim 108 mp ile işim pek yok. Poster basmıyorum. Fotolara pc de bile bakmıyorum. Geniş açı, zoom, ve makro özellikleri gayet yeterli.

Butun telefonlarda mı bu böyle yoksa sadece Mi Note 10 özel mi bu çevre neden bulanıklasıyor yada normal birşey mi ?

• Merhaba herkese ben maraşta note 10 pro için 3500 fiyat aldım cihazı bir hafta sonrasında kayıt ederim dedi. Ben biraz olaylara uzağım bootloader ile sorun yaşar mıyım sonrasında kapanma sorunu olur mu. Cihaza farklı bir cihazın imei atılınca uygulamalarda sorun yaşar mıyım ve sürüm güncellemelerinde sorun olur mu

• yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    xiaomi uyguluyor, büyük sensör havası vermek için.aynı açı olduğu halde sağdakinde o efekt yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akhtar

zaten 108mp kullanamazsınız, ne pratik nede kullanışlı olur. bende 41mp lumia 1020 varkende 12mp kullandım, hatta ana proğram ona bile izin vermiyordu. raw çekersem 41 veriyordu ek proğramla 12mp ayarlayıp öyle kullanmıştım. benim demek istediğim lumiada 41mp e çektiğimde dağlar kadar fark ediyordu. ayrıntılara girince keskindi, onu 41 den 12 ye çekince dahada keskin oluyordu.

bu cihazda 108mp de ve yarı boyutuna çeksen yine keskin değil. benim tahminim lens kaliteli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

zaten 108mp kullanamazsınız, ne pratik nede kullanışlı olur. bende 41mp lumia 1020 varkende 12mp kullandım, hatta ana proğram ona bile izin vermiyordu. raw çekersem 41 veriyordu ek proğramla 12mp ayarlayıp öyle kullanmıştım. benim demek istediğim lumiada 41mp e çektiğimde dağlar kadar fark ediyordu. ayrıntılara girince keskindi, onu 41 den 12 ye çekince dahada keskin oluyordu.

bu cihazda 108mp de ve yarı boyutuna çeksen yine keskin değil. benim tahminim lens kaliteli değil.

Alıntıları Göster
    ben bu telefonu almayı düşünmüyorum ama takip ediyorum. Açıkcası izledıgım videolarda ve inceleme konularında bende aynı hisse kapılmıştım.

Sormak istediğim android olarak. Sosyal medya odaklı Kamera en performanslı telefon ne tavsiye edersiniz. Düşüncenizi merak ettiğim için sordum. Fotograflara pc de bile bakmıyoruz artık çünkü.

2 3 ay sonra telefon almayı düşünüyorum yeni çıkacak modellerden de alabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Zeen Z kullanıcısına yanıt
    bende sizin gibi araştırıyorum, şu s10 lite ın çıkmasını bekliyorum

• emek1907 E kullanıcısına yanıt
    Hiç anlamayan bir kullanıcı iseniz; işlem yapan kişiden işlem sonrasında Global sürümü Fastboot olarak yüklemesini isteyin. Böylece Root olmayan ve güncellemeleri OTA üzerinden kendiliğinden alan sorunsuz bir cihazınız olur. Herhangi bir uygulamada sorun yaşamazsınız. Sadece bu işlemlerden sonra cihazı, cihaz içerisinden fabrika ayarlarına döndürmeyin.

• cedayroy C kullanıcısına yanıt
    Mi 9t pro da kayip ve band sorunu yasamadim. Mi note 10 da yasamadim. Band 20 var. Ben tecrube ettigimi soyluyorum. Gonul rahatligi ile yapabilirler bu iki modelde

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

ben bu telefonu almayı düşünmüyorum ama takip ediyorum. Açıkcası izledıgım videolarda ve inceleme konularında bende aynı hisse kapılmıştım.

Sormak istediğim android olarak. Sosyal medya odaklı Kamera en performanslı telefon ne tavsiye edersiniz. Düşüncenizi merak ettiğim için sordum. Fotograflara pc de bile bakmıyoruz artık çünkü.

2 3 ay sonra telefon almayı düşünüyorum yeni çıkacak modellerden de alabilirim.

Alıntıları Göster
    Bu tel gayet yeterli sosyal medya vb için kamerası fazlasıyla iyi. Portre modu olsun 108mp olsun güzel. Sanırım en iyi kamera şu an p30 pro olması lazım ama birbirlerine çok yakın. 5000 tl fark var arada

• Note 10 pro almaya değer mi beyler ya arada 450 lira fark var

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

Note 10 pro almaya değer mi beyler ya arada 450 lira fark var
    Çoğu kişi proya gerek yok diyor. Ram ve hafıza birde lens 8 miş sanırım. Çok fazla para oldugu için zaten kayıtsız ürünler gerek yok diyip normali sipariş verdim iphone 8 plus ile takas edicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Çoğu kişi proya gerek yok diyor. Ram ve hafıza birde lens 8 miş sanırım. Çok fazla para oldugu için zaten kayıtsız ürünler gerek yok diyip normali sipariş verdim iphone 8 plus ile takas edicem.

Alıntıları Göster
    8 lensin çok farkı varmıdır ?

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    bu videoya göre yok. zaten 108mp tamamen şişirme bir değer. eskiden webcamler yazılımla şu kadar mp diye pazarlanıyordu, aynı mantıkla 2020 yılında telefon satmak garip.

xiaomi severim, bir çok ürününü de kullandım fakat en overrated telefonu bu diyebilirim, özellikle sd730 işlemcisi ile. Kamerasını öyle bi pazarladılar ki zannedersin eos 6d.

• Telefonu çok merak ediyorum. Kısmetse yakın bir zamanda alıp deneyimlerimi yazıcam.

• mi note 10 ile mi note 10 pronun farkları nedir
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.