Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
70
Favori
209.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hacı iphone 8 plustan geçmeyek mı. Böyle olumsuz yorumlar görunce buyuk beklentim düşüyor birden.
  • yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    8 plustan sonraki yorumunuzu çok merak ediyorum hocam.
    Arada farklar olarak yorum yaparsanız sevinirim mi note 10 u kullanmaya başladığınızda.
    hayırlı olsun.
  • Nerede olduğunu hatirlayamadim. Bir karşılaştırmada pro ile normali arasında bayağı fark vardi (kamera olarak). Ha mi 10 çıkacak yakinda. Ben olsam beklerim. Ki öyle yapıyorum şimdilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia'nın ilk 0.3mp kameralı telefonu 7650 ile 108mp kameralı Xiaomi Note 10 pro çekim farklarını izleyebilirsiniz :)
    18 yılda çok gelişme olmuş :)
    ORTAK BİLGİSAYARyoutube
    Xiaomi Mi NOTE 10 PRO ile Nokia 7650 kamera karşılaştırma örnekleri
    https://www.youtube.com/watch?v=rhYwSVV2L7g

• Bugün bende spot mi note 10 alarak aranıza katıldım

• Arkadaşlar tamam eleştiriyorsunuz da telefon o kadar da gömülecek kadar kötü değil bence.

Benim bulunduğum yerde, 2700-3000 tl civarında mi note 10 bulunabiliyor,bu fiyata bu özelliklerde başka bir telefon varsa onu tavsiye edin de tartışalım???

• Bende 3 bine alıyorum ama 5.5 vermezdim şahsen

• 3000tl civarı alanlar sahibinden sitesindeki satıcılardan mı alıyor? Orjinal kutu içerisinde orjinal adaptör ve kabloyla mı aldınız ürünlerinizi? Kendi imei'nizi kullanmak istediğinizde yardımcı oluyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

Bende 3 bine alıyorum ama 5.5 vermezdim şahsen
    Aynen, bu fiyat aralığı için mükemmel bence her anlamıyla.

4 sene önce note 5 i 2500 tl ye aldım, şimdi her anlamda ondan daha iyi bir telefona 2800 veriyorum.

Ramses87, bildiğim kadarıyla eski telefonunun imei ni sorunsuz bir şekilde yeni telefona aktarıyorlar.Çift sim hatlı olduğu için 4+4 ay imei kaydı yapılmadan kullanılabiliyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

8 plustan sonraki yorumunuzu çok merak ediyorum hocam.
    Arada farklar olarak yorum yaparsanız sevinirim mi note 10 u kullanmaya başladığınızda.
    hayırlı olsun.
    Hocam aslında iphone 8 plus eşim kullanıyordu değişiceğim için son bir kaç gündür bendeydi ama daha önce iphone 5s 7plus ve x kullanan biri olarak kıyaslama yapabilirim. Bende aslında Samsung note 9 vardı onu hanıma verdim.

Neyse telefonu dün akşam aldım. İlk izlenimlerim telefon gayet akıcı note 9 ve 8plustan farkı yok. Kamera konusunda ise bence gayet iyi sonuçta yeni teknoloji geniş açısı makrosu bence kamerası gayet tatmin edici. Yeni diye sanırım şarjı iki telefondanda iyi gidiyor. Tek sorunum yazılım konusu biraz daha geliştirmesi lazım sanırım Xiaomi firmasının çünkü aradıgım bazı şeyler yok gibi yanı rahatsız etme mesela sonra karanlık mod bunları atıyorum gece yada gün batımı yapıyordum samsungta ama bunda yapamadım saatli rahatsız etme hatta saat kavramı değişik xiaominin. Klavye konusuna alısamadım hiç ve edge ekran olduğu için xiaomi kenarlara biraz hassasiyeti düşürmüş buda olumsuzluk benim için. Şuanlık bunları söyleyebilirim yeni bir telefon yeni teknolojili kamera oldugu için fiyatlarda 2900-3200 arasında oldugu için gayet F/P ürünü. Oyun oynamadıgım için pek birşey diyemem telefonda oyuna çok sıcak bakmıyorum. He son olarak note 9 kalemini çok arıcam gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramses87

3000tl civarı alanlar sahibinden sitesindeki satıcılardan mı alıyor? Orjinal kutu içerisinde orjinal adaptör ve kabloyla mı aldınız ürünlerinizi? Kendi imei'nizi kullanmak istediğinizde yardımcı oluyorlar mı?
    Baveran adlı kullanıcı var dhde ona bi bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Hacı iphone 8 plustan geçmeyek mı. Böyle olumsuz yorumlar görunce buyuk beklentim düşüyor birden.
    8 plus kullanıyorsanız geçmeyi düşündüğünüz telefonlar iphone 11 serisi olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

8 plus tan geçmeyi düşündüğünüz telefonlar sadece iphone 11 ailesi olsun

android olarak fiyat uygun gelebilir ama çok pişman olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper17

8 plus tan geçmeyi düşündüğünüz telefonlar sadece iphone 11 ailesi olsun

android olarak fiyat uygun gelebilir ama çok pişman olursunuz

Alıntıları Göster
    Hocam şu ios olayını büyütmeyin evet stabil ama çok sade çok kısıtlı. Daha önce 5s 7plus ve X serilerini kullandım çoğu kezde android telefon kullandım. Birbirlerinden geçerken hiç sıkıntı yaşamadım evet android 8 zamanları kötüydü mesela android ama artık android tarafıda baya geliştirdi kendini. Yanı hangisi bütçeme uygunsa hangisi yeni teknoji kamerası daha iyise genelde ona geçmeye çalısıyorum.

• dün almış olduğum mi note 10 ile aranıza katılmış bulunmaktayım, android 10 güncellemesi ne zaman gelecek bu telefona bilgisi olan var mı.
  • Bugün mi store da inceledim cihazı, Xiaominin kendini bulduğu cihaz olmuş bence,yalnız 5700 lira nedir ağa..bu nasıl fiyattır çüşünüz
    Ayrıca kavisli ekranda çok iyi ancak yere düşünce nolur,gorilla korur mu acaba..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MetalWave kullanıcısına yanıt
    Lumia 1020 gibi lensiyle efsane bir ürünle bu cihazı karşılaştırmanın mantığı nedir anlamadım..Ayrıca artık piyasada ne kendi ne de desteği bile olmayan bir ürünle güncel bir ürünü karşılaştırmakta yanlış bana göre..

• Mertkuzey M kullanıcısına yanıt
    Yalnız o linkten silinmiş repair konusu,siz de var mı

• Arkadaşlar bu vlog modu nasıl yapicam bende görünmüyor yada nasıl guncellicem diyeyim

• yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    ekran kenar hassasiyeti sorununu ingilizce olarak telefon içinden yazarsanız ilk yazılımda giderilir.
    ayrıca bu yazılara destekleyici yorum yapınız.
    c.mi.com
    Note 10 screen edge sensitivity, very little (curved area) - Feedbacks - Mi Community - Xiaomi
    https://c.mi.com/thread-2819123-1-1.html

https://www.reddit.com/r/Xiaomi/comments/ewvlwa/xioami_mi_note_10_screen_edge_sensitivity/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 8 Şubat 2020; 18:50:48 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.