Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
70
Favori
209.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim. Tripot kullanmadan çektim. Tripot olsa daha net olabilirdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Özcan DELİKANLI kullanıcısına yanıt
    Normal çekim bu şekilde. Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ortakatro -- 10 Şubat 2020; 18:36:49 >
  • ortakatro kullanıcısına yanıt
    Tekrar tebrik ederim, elleriniz cerrah eli kadar hassasmış. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

• önerdiğiniz kılıf var mı arkadaşlar ? xiaominin kılıfıyla kameralar biraz dışarda gibi çizilmesin sonra ?
  • Özcan DELİKANLI kullanıcısına yanıt
    sağolun,hepimizin iyi günlerde kullanması dileğiyle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ortakatro -- 10 Şubat 2020; 18:39:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

önerdiğiniz kılıf var mı arkadaşlar ? xiaominin kılıfıyla kameralar biraz dışarda gibi çizilmesin sonra ?
    ben de kırılmaz cam arıyorum,kullandığınız ürünler varsa tavsiye istiyorum.uyumlu model varmıdır acaba?
  • Merhaba arkadaşlar, bu telefonu kayıtsız olarak almayı düşünüyorum, ama bu işlerden anlamıyorum. Araştırdığım kadarıyla aldıktan sonra 6-8 ay bir süre kullanıyorum, daha sonra kayıtsızdır uyarısı geliyor ve bana ait eski bir telefonun imei numarasını yükletip sorunsuz bir şekilde kullanıyorum, doğru anlamış mıyım? Çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: birgaripyolcu

Merhaba arkadaşlar, bu telefonu kayıtsız olarak almayı düşünüyorum, ama bu işlerden anlamıyorum. Araştırdığım kadarıyla aldıktan sonra 6-8 ay bir süre kullanıyorum, daha sonra kayıtsızdır uyarısı geliyor ve bana ait eski bir telefonun imei numarasını yükletip sorunsuz bir şekilde kullanıyorum, doğru anlamış mıyım? Çok teşekkürler
    İlk sim slotu için 4 ay
    İkinci sim slotu içinde 4 ay süre olmak üzere toplamda 8 ay süre var. Ama mi hesabı oluşturulduktan 1hafta sonra kayıt işlemini yaptirabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bende kırılmaz cam arıyorum telefon henüz gelmedi bende nasipse note 10 ile aranızdayım. Film olarak buldum koruyucu fakat adam akıllı temperli cam bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

İlk sim slotu için 4 ay
    İkinci sim slotu içinde 4 ay süre olmak üzere toplamda 8 ay süre var. Ama mi hesabı oluşturulduktan 1hafta sonra kayıt işlemini yaptirabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler, bu şekilde yaparsak sorun olmaz di mi
  • Bi kaç günlük kullanım sonucu söyleyebileceğim telden genel olarak memnunum. Seri şık vs. ama geçen sene hediye iphone 7plus gelmişti iki üç gün deneyip satmıştım. Gece çekimi daha net ve canlıydı iphonun. Ama buda fena değil. Aşırı yüksek beklenti ile almayın derim. Ben c7 den geçtim sırf kamera için. C7 o kadar iyi olmamasına rağmen kamerada az efektle benzer sonuç alıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solokingx -- 11 Şubat 2020; 2:51:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

108 mp de o kadar boyut normal çekimlerde bu civarda değil. Bende note 9 vardı oda 128 gb di yetiyordu. Buda yeter diye umuyorum.

Alıntıları Göster
    teşekkürler
  • Ben ekran koruyucu taktırdım ama,kenarlar kavisli olduğu için ekran koruyucunun kenarları kalkıyor.
    Sert malzeme olmasından kaynaklı sanırım,esnekliği çok olmadığı için kalkıyor.
    Alacaklara ince esnek koruyucu almalarını tavsiye ederim,paranız boşa gitmesin.
    Ya da ekran koruyucuyu taktırdığınız yere baştan söyleyin,kenarları kalkarsa almam diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxzero

Ben ekran koruyucu taktırdım ama,kenarlar kavisli olduğu için ekran koruyucunun kenarları kalkıyor.
    Sert malzeme olmasından kaynaklı sanırım,esnekliği çok olmadığı için kalkıyor.
    Alacaklara ince esnek koruyucu almalarını tavsiye ederim,paranız boşa gitmesin.
    Ya da ekran koruyucuyu taktırdığınız yere baştan söyleyin,kenarları kalkarsa almam diye.
    Ben p30 pro camı taktrımıştım. İki hafta oldu iş görüyo bi kenarı hafif kalkar gibi oldu bastırrıp arka kılıfın içine sıkıştırdım. Şimdilik acılma kalkma vs yok

• quote:

Orijinalden alıntı: solokingx

Ben p30 pro camı taktrımıştım. İki hafta oldu iş görüyo bi kenarı hafif kalkar gibi oldu bastırrıp arka kılıfın içine sıkıştırdım. Şimdilik acılma kalkma vs yok

Alıntıları Göster
    yani bunun ekranı p30 pro ile birebir aynımı şimdi.
  • imoteb_04 İ kullanıcısına yanıt
    Kamera olarak fotoğraf çekimi s8 plustan iyimidir bu telefona geçmeye değer mi geri özellikler fazla ilgimi çekmez fotoğraf önemli benim için

• Fotograf icin diyorsan tek seçeneğin bu olmalı bende s8 plustan geçtim farkı anladım

• Bende an itibariyle iphoneden geçiş yaptım . Android'e biraz yabancı kaldım rootsuz reklam engellemeyi nasıl yapabilirim. uygulamalari nasıl karanlık moda alabilirim ?

• Arkadaşlar memnun oldğunuz bir ekran koruyucusu önerebilir misiniz ? Piyasada pek seçenek yok karar veremedim.
  • mi note 10 pro herhangi bir box olmadan repair yapılabilirmi arkadaşlar?konuyla alakalı bilgisi olan mevcutmudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ortakatro -- 11 Şubat 2020; 18:14:46 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.