Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
70
Favori
209.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihaz resmi olarak daha yayınlanmadı dimi arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi 10 pro ile mi10 note pro aynı mı kafam karıştı uzun zamandır uzak kalınca

• Mi 10 yeni çıkacak olan cihaz
    Mi note 10 3 aydır piyasada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojenperoksit -- 11 Şubat 2020; 22:55:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eahmet

yani bunun ekranı p30 pro ile birebir aynımı şimdi.

Alıntıları Göster
    Ben aldığım gün gittim taktırdım. Mi 10 gelmedi dedi p30 pro camı taktı. Birebir oturdu

• ortakatro kullanıcısına yanıt
    Evet yapılabiliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • coldflue kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada bulunan açıklama kısmına bakın. Oraya işe yarar bilgiler ekledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirtazo01

Bu cihaz resmi olarak daha yayınlanmadı dimi arkadaşlar
    yayınlanmış.

• Nihayet bende alabildim note 10 :) kamerasını ve ekranını oldukça beğendim. Samsung note 8 den geçtim, kamerası her şartta daha iyi note 8 den. Ekran koruyucu olarak akıllıphone sitesinden gor marka ekran koruyucu aldım. İçinden 2 tane çıkıyor, cam değil normal fabrikasyon gelen ekran koruyucular gibi. Takması biraz uğraştırıyor, ama taktıktan sonra çok güzel oturuyor. Kılıf takınca kalkma filan olmadı. Ufak kabarcıklar kaldı onlar kayboluyor bir süre sonra. Fotoğraflarda çok toz görünüyor ama normal bakarken farkedilmiyor
    www.akilliphone.com
    Gor xiaomi mi cc9 pro-note 10-10 pro 3d kavisli full ekran koruyucu 2 adet set
    https://www.akilliphone.com/incele/gor-xiaomi-mi-cc9-pro-note-10-10-pro-3d-kavisli-full-ekran-koruyucu-2-adet-set-102861

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

• Peki arkadaşlar mi 10 note alayım mı yoksa mi 10 proyu bekleyeyim mi

• Elbette Mi 10 ve Mi 10 Pro çok daha iyi cihazlar olacak. Öncelikle yapay zeka, hız, performans, güç tasarrufu konusunda çok büyük gelişmeler olan Snapdragon 865 işlemci var. Dahili 5G modemi, DDR5 ram, ufs 3.0 hafıza. Yani o kadar çok özellik ve yenilik var ki saymakla bitmez. Kamera tarafı bu işlemci ile çoşacak resmen. Ancak kayıtsız cihazı Haziran ayına kadar bulabilmek çok güç. Ancak Avrupa ülkelerinden getirenler olur, o da fiyat olarak pek yaklaşılacak gibi olmaz. Tahminime göre fiyat 6.000 ila 7.000 civarı olabilir.

• S20 PLUS daki 108 mp in kalitesine bakın birde, dediğim gibi sensör tamam ama xiaomi lens konusunda ucuza kaçmış.
  • Buyrun Xiaomi Mi 10'a ait ilk bilgiler.
    ozcandelikanli.blogspot.com
    Xiaomi, Yeni Amiral Gemisi Mi 10'un Batarya ve Hızlı Şarj Kapasitesini Açıkladı ! ! !
    https://ozcandelikanli.blogspot.com/2020/02/xiaomi-yeni-amiral-gemisi-mi-10un.html

• Bildirimleri sessize almak isteyen arkadaşlar linkteki sesi indirip bildirim sesi yapabilir. Ben böyle kullanıyorum, sessiz zil sesi yaptım

• pcrex kullanıcısına yanıt
    Bekliyoruz android 10

• arkadaşlar telefonu pcye bağlayınca hiç bi türlü dosya aktarımı bildirimi falan gelmiyor napmam lazım ? direk şarj moduna geçiyor. geliştiricden usb hata ayıklama modunu seçtim
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    USB bağladığı da telefonuzerinden dosya aktarımı ozeligine tıkla parmağını üsten aşağı kaydır göreceksin

Mi Flash tool ya da QPST kurun. 2 uygulamadan birini yüklerseniz driver da yüklenmiş olacak. Bu sorun driver eksikliğinden oluyor. B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özcan DELİKANLI -- 13 Şubat 2020; 7:39:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özcan DELİKANLI

Mi Flash tool ya da QPST kurun. 2 uygulamadan birini yüklerseniz driver da yüklenmiş olacak. Bu sorun driver eksikliğinden oluyor. B
    Hocam usb kablosundan olma ihtimali var bence. Mi 8 lite sarj kablosu taktım direk tanıdı

Cihaz o kadar yeni çıktı ki USB'den olabileceğine hiç ihtimal vermedim. Neyse sorunu bulmanıza sevindim, kablonun bu kadar kısa sürede bozulmasına da üzüldüm doğrusu. Şu ana kadar hiç başıma gelmedi, geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.