Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
70
Favori
209.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çözdüm, sorun 5ghz bandıyla alakalı, telefonu da TV yi de 2.4ghz aldım bağlandı 🙂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İstanbulkarta yükleme yapabilen var mı nfc ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumun bukadar yavaş ilerlemesi ilginc

• Beyler şarj durumları nasıl ? Ben oyun oynadığında misal 1 saate yüzde 30 gidiyor normal mi bu ? Bana pek normal gibi gelmedi hayal kırıklığı oldu bende .

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldflue -- 16 Şubat 2020; 15:33:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldflue

Beyler şarj durumları nasıl ? Ben oyun oynadığında misal 1 saate yüzde 30 gidiyor normal mi bu ? Bana pek normal gibi gelmedi hayal kırıklığı oldu bende .

Hocam bence güncelleme ile şarj biraz hızlı gitmeye başladı

fakat yinede şarjı iyi gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 17 Şubat 2020; 1:18:32 >

• Bu telefonu şu an düşünüyorum ama imei ile uğraşmak da istemiyorum. Türkiye fiyatı ise bu telefon için bi tık pahalı gibi. Sizce mi 10 çıkınca düşer mi? Ne kadar düşer?

Şu an 4700-4800 lira civarında Türkiye garantili cihazlar. Sizce ederi bu mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mythcomeback -- 17 Şubat 2020; 0:23:3 >
  • coldflue kullanıcısına yanıt
    %30 normal değil, ben güncellemeden sonra sıfırladım ve kullanmaya başladım 4-5 gün oluyor şuan ilk günlere göre daha iyi, ortalama olarak ekran süresi saat başı %9-10 azalıyor, oyun oynamıyorum parlaklık otomatikte. Pil tasarrufu kapalı. Ben Samsung note 8 kullanırken günde 2 kere şarja takmıyordum, note 10 dan pil konusunda çok memnunum,

• quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

%30 normal değil, ben güncellemeden sonra sıfırladım ve kullanmaya başladım 4-5 gün oluyor şuan ilk günlere göre daha iyi, ortalama olarak ekran süresi saat başı %9-10 azalıyor, oyun oynamıyorum parlaklık otomatikte. Pil tasarrufu kapalı. Ben Samsung note 8 kullanırken günde 2 kere şarja takmıyordum, note 10 dan pil konusunda çok memnunum,

hocam bende bu kadar alamıyorum naptınız siz yav

şuan şarj %85 2 saat ekran süresi alıyorum acaba operatör kaynaklı olabilir mi bazen az çekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 17 Şubat 2020; 1:19:19 >

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    Son güncelleme sürümü nedir

Valla bişey yapmadım, pil performansı için en ufak ayar yok. Günlük olarak chrome, face, whatsapp youtube tiktok ilk günler kamerayı çok kurcaladığım için pilin önemli kısmını kamera harcıyordu, şuan onu pek kurcalamıyorum, bide wifi olduğu için çoğunlukla wifi açık onunda etkisi var. Whatsapta 2 saat yazışmakta 2 saat ekran süresi chrome da 2 saat gezmekte 2 saat, ama chrome örneğin çok daha fazla pil harcıyor, ekran süresi üzerinden konuşmak doğru değil oyüzden, günü çıkarıyorsa gerisine takılmayın bence. Ben yatmadan şarja takıyorum sabah çıkarıyorum, xiaomi hızlı şarj yapıyorum demek için %100 gösterip 60mı dolduruyor acaba, erken çekmeyin şarjdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 17 Şubat 2020; 1:0:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: juniperi

Son güncelleme sürümü nedir

Teşekkürler

• Şuan bende durum böyle baya iyi aslında

Hiç çaktırmıyorsun ama maşallah sendede durumlar iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

Hiç çaktırmıyorsun ama maşallah sendede durumlar iyi
    evet şuan iyi baya
  • Herkese iyi günler yaklaşık 1 ay önce yurt dışından 3200tl karşılığında aldım bu hafta ülkemizde de satışına başlandı note 10 pro Hepsiburada da siyah ve yeşil rengi 6300 TL neredeyse iki katı bir fiyat. bazı arkadaşlar mi 10 ile kıyaslamalar ama maalesef bu telefonlar fiyat performans olamayacak mi 10 en azından 7000-7500 bandında çıkar buda iyimser fiyat mi 10 pro ise 9000 bandını aşar. Bu fiyatlara insanlar doğal olarak örneğin iPhone 11 dusunebilir

Bende anormal şekilde düşüyor . Önerileriniz neler Beyler .

• Baveran kullanıcısına yanıt
    Sıfırlamayı fabrika ayarlarına döndürerek mi yaptınız ?

• coldflue kullanıcısına yanıt
    Kayıt yapmadığım için direk ayarlardan sıfırladım, işlem yapılmışsa ayarlardan sıfırlamayın.

• Tel iyi güzelde şu ısınma sorunu çözülmesse satarım ben bu teli. Bazen düşüyor ısı bazen yanıyor kafasına göre takılıyo. Patlayacak diye korkuyorum

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.