Bildirim
Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (28. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Vaktin varsa tabiki snapseed daha iyi, kasayı görsellerden indirdim, ben anca fanlarını alırım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Fanları alırım derken fabrikasını alırım demek istedim inşallah satarsın çok güzel duruyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eyvallah dostum sağolasınquote:
Orijinalden alıntı: Baveran
Fanları alırım derken fabrikasını alırım demek istedim inşallah satarsın çok güzel duruyorlar.
Selamlar,quote:
Orijinalden alıntı: Zhongli
Telefonu alalı 2 gün oldu, burdaki yorumları okuyunca beklentimi iyice düşürmüştüm ama yorumlar kesinlikle abartı zannerdersin Canon 5D Mark IV'ten bu telefona geçmişler kamerası sosyal medya kullanımı için fazla fazla yeterli oldukça iyi fotoğraflar çekiyor. Üst seviye telefonlar kalitesinde olmasa bile oldukça yakın kalitede fotoğraflar çekmeyi başarıyor. Teknoseyir incelemesine bakarsanız direkt olarak p30 pro ile kıyaslamışlar. Performansıda yeterli seviyede diyebilirim snapdragon 820'den geçtiğim için beni tatmin etti.
Gelelim fiyatına Mi Storelarda 5700 lira gibi saçma bir fiyata satılmakta ama aynı telefon internette 4800 liraya Xiaomi Türkiye garantili olarak satın alınabiliyor. Her ne kadar kamerası iyi olsada 4800 lira snapdragon 730G'li bir telefona vermeye değmez diye düşünüyorum. Kendim kayıtsız olarak 2900 liraya satın aldım ve bu fiyatın hakkını sonuna kadar veriyor.
'900 e nereden aldınız acaba telefonu? Bende almayı düşünüyorum da.
-
Çok iyi. 1.5 gün kullanmışsınız %60 şarjı var hala.quote:
Orijinalden alıntı: pcrex
Yatmadan önce sarj ettim 7saat uyku sonrası pil %3 azaldı, çok yoğun kullanmadım ama zaman buldukça instagram WhatsApp haber falan gezdim. Konuşma da az yaptım, hala daha kullanıyorum
Son durum bu şekilde, Facebook sevicesi kaldırmanın kolay yolunu bulamadım, uğraştıracak ama sonunda silicem.
-
-
Arkadaşlar iyi günler bulunduğum yerde 400 dolar normal note 10 ve 475 dolara prosu var, aralarında fazla fark varmı kamera ve ram olarak 128 GB hafıza yetermi . hangisini tavsiye edersiniz
hocam neredesin. ben ankarada mi not 10 proyu 3500tl ye sipariş verdim. senin fiyat süpermiş.quote:
Orijinalden alıntı: Viper_Sensation
Arkadaşlar iyi günler bulunduğum yerde 400 dolar normal note 10 ve 475 dolara prosu var, aralarında fazla fark varmı kamera ve ram olarak 128 GB hafıza yetermi . hangisini tavsiye edersiniz -
bu arada sorunada cevap vermiş olayım. kamerada küçük bir fark var. ama asıl fark ram ve dahilide. -
Irak'tayim hocam ,yani pro almaya değer mi fazla oyun oynamam Youtube Instagram Twitter takılırım bazen de fotoğraf çekerim işte.
2 gün 3 saattir şarja takmıyorum telefonu harika birşey ekran sürem ama 7,5-8,5 saat arası burası biraz düşündürüyor. Gerci eski telefonlarımı her sabah çıkarır eve geldiğimde takardım bir gun bile etmiyordu. -
Daha uygun fiyata alanlar nasıl daha uygun alabiliyorsunuz kısaxa bahsedebilir misiniz farkı tam olarak ne oluyor? Kayıtsız mı oluyor ya da garantisiz falan mı?
Bilgi verebilicek olursa çok sevinirim.
Düz mi 10 yeterli bence. Bu arada düz mi 10 fiyatı nedir ırakta?
Kamera önemliyse pro alın. Zaten dışarıdan alacaksınız. Fazla fiyat farkı olmaz. Ben olsam pro olani alırım. Kamerası daha iyi.quote:
Orijinalden alıntı: Viper_Sensation
Irak'tayim hocam ,yani pro almaya değer mi fazla oyun oynamam Youtube Instagram Twitter takılırım bazen de fotoğraf çekerim işte.
Kayıtsız ve garantisiz oluyor çift hat oldugun için 4+4 ayın var yani 8 ay imei sıkıntısı çekmiyorsun. Garanti konusuda aldıgın mağza işini seven eden bir yerse sorunda ya değişim ya iade yapıyor diye biliyorum toptancısından. Tabi bu soruna bağlı yani hata sorun sizdeyse resmi mağzalar bile diretiyor değişim ve iade yapmamak için.quote:
Orijinalden alıntı: GoldenEye350
Daha uygun fiyata alanlar nasıl daha uygun alabiliyorsunuz kısaxa bahsedebilir misiniz farkı tam olarak ne oluyor? Kayıtsız mı oluyor ya da garantisiz falan mı?
Bilgi verebilicek olursa çok sevinirim.
Bu zamana kadar çok telefonum oldu hepte garantisine dikkat ettim ama sorun bir kez bile garantilik işim olmadı iphone 7 plus vardı ekranı kırılmıstı onu bile dışarıda yaptırmıstım dış ekran.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X