Bildirim
Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (27. sayfa)
MERRELL MORPHLITE Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CLYLZVF1
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben ısınma problemi ile karşılaşmadım, şarjdayken biraz ısınıyor o da normal. Oyun oynamadım ama yoğun kullanımda dahi ısınma olmuyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Hocam çok aktif kullanan biriyim, ısı konusunda en ufak şikayetim olmadı, sende hangi durumlarda çok ısınıyor, parlaklık ne durumda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar hızlı şarj fonksiyonunu nasıl kapatabiliriz? Hızlı şarj etmesini istemiyorum pilin ömrünü yiyor çabucak. -
Başka bir şarj aleti ile şarj edinquote:
Orijinalden alıntı: Oldie But Goodie
Arkadaşlar hızlı şarj fonksiyonunu nasıl kapatabiliriz? Hızlı şarj etmesini istemiyorum pilin ömrünü yiyor çabucak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung telefonlarda kapatılabiliyor, ama xiaomi'de yok. Pile zarar verdiğini düşünüyorsanız ve yatmadan sabaha kadar şarjda bırakıyorsanız kaliteli bir 5v2a adaptör kullanabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
17 saat %77. Hiçbir şey yapmadınız mı yoksa pili çok mu iyi :)quote:
Orijinalden alıntı: pcrex
Arkadaşlar pil kullanım durumuna bakınca Facebook services diye bir uygulama var ve ne yaptığını bilmiyorum ama ekrandan sonra en çok gücü bu tüketiyor. Facebook kullanmıyorum, onu kaldırdım ama bu uygulamayı kaldıramıyorum. Nasıl kurtulurum bundan, sizde de aynı durum var mı.
-
Valla bende baya aktif kullanıyorum. Oyun hiç oynamıyorum yüklü oyun bile yok. Normal uygulamaları kullanıyorum letgo sahibinden face watzap felan gibi. Ekran parlaklığı %80 85 civarı açık kullanıyorum. . Şu an ısınma yok. Belli belirsiz zamanlarda oluyor. Sanki gündüz oluyor genelde bu ısınma. Bakalım inşallah çözerim. Onun dışında cihazdan memnunum. Arayüz biraz daha iyi olabilirmiş. Misal foto güzelleştir modu var güzelleştir dedikten sonra kaydetme seçeneği yok. Buna benzer can sıkıcı ufak şeyler var yazılımda genel olarak iyi.quote:
Orijinalden alıntı: Baveran
Hocam çok aktif kullanan biriyim, ısı konusunda en ufak şikayetim olmadı, sende hangi durumlarda çok ısınıyor, parlaklık ne durumda.
Bide şu ses açma kapama solda ve ayrı olsaymış çok iyiymiş. Tek tuş ve kapama tuşuyla çok yakın olunca bazen karıştırıyorum. Bide kamera çok saçma yere koymuşlar. Sağ el parmaklarım istemsizce deyiyor.sol tarafta çok daha iyi olurmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solokingx -- 18 Şubat 2020; 1:26:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Galerideki düzenleme kısmındaki güzelleştirden bahsediyorsan seçtikten sonra sağ altta okey işareti var, onu tıkladıktan sonra kaydet diyorsun kaydediyor
-
Şuraya kaydet seçeneği var. Birden fazla resmi güzelleştirip seçince kayboluyor neyse o kadar büyük bi sorun değilquote:
Orijinalden alıntı: Baveran
Galerideki düzenleme kısmındaki güzelleştirden bahsediyorsan seçtikten sonra sağ altta okey işareti var, onu tıkladıktan sonra kaydet diyorsun kaydediyor
-
Mi 10 alacaktim biraz tuzlu gibi bu cihazdan almaya karar verdim batarya kac saat ekran suresi veriyor birde oyun performansi nasıl arkadaşlar teşekkürler iyi forumlar
Arkadaşlar pil konusunda size önerim olsun. Ben uzun yıllardır tüm cihazlarımı bu şekilde kullanıyorum, şuana kadar hiç bir cihazımın pilini değiştirmedim. Şöyleki 2013 yılında aldığım Samsung Galaxy Note 3 telefonum halen orjinal pili ile yaklaşık 5 saat ekran süresi veriyor ( HavocOs ile )
ÖNERi:
Kutusundan çıkan cihazımı pili %0'a inene kadar kullanırım, 0'da iken cihaz tepki vermeyinceye kadar açarım. Ardından kapalı olarak 8 saat kadar şarjda bırakırım. Tümüyle dolan cihazımı neredeyse hiç %15'i görmeden şarj ederim. Pil hücre yapısını bozmamak için pili tek haneli seviyelere indirmeyin arkadaşlar.
bence alakası yok. şehir efsanesi..
öyle olsaydı teklonoji yada yazılım uzmanları pilin bitişini %10 göre ayarlardı , tek haneye inmeden %10 pili önde bitirirdi. pil durumu gerçekte %10 dayken kullanıcı %1 olarak görecek ve pilini dolduracak. kimsede bu problemi yaşamazdı. bunu yapmak çok zor değil. ufak bir yazılım.
Önerim tamamen kişisel gözlemime dayalıdır. Hemen hemen kullandığım tüm cihazlardan 2 adet alırım ( kendime ve eşime ) eşimin kullandığı cihaz 2 sene olmadan ciddi pil sorunları yaşar. Çok sık %0'ı görür. Sabaha kadar şarjda kalır. Ben cihazımı saat kurarak şarj ederim, fazla şarjda bırakmam. Evde 2 adet Samsung Note3 ve 2 adet Note 5 var, her 2 cihazdan benim kullandıklarım pil konusunda sorunsuz, diğer 2 cihaz ise 1.5 saat ekran süresi verir ve %10'da kapanır. Benim ki yalnızca bir öneri, uzun yıllar sorunsuzca kullanmanız dileğiyle.
-
Yatmadan önce sarj ettim 7saat uyku sonrası pil %3 azaldı, çok yoğun kullanmadım ama zaman buldukça instagram WhatsApp haber falan gezdim. Konuşma da az yaptım, hala daha kullanıyorum
Son durum bu şekilde, Facebook sevicesi kaldırmanın kolay yolunu bulamadım, uğraştıracak ama sonunda silicem.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Bu arada mi note 10 pro resmi Türkiye satış fiyatı 6300 TL açıklanmış. Çok büyük para..
Pek inandırıcı bir fiyat değil eğer buysa kim niye resmi note 1 pro alsın şu an resmi fiyatı note 10 pro 6300 TL hepsi burada da. o fiyat kursa bizim cihazlar çöp olur maalesef ya da 4500 kere gerileyecek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X