Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
70
Favori
209.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkiye garantili 4600 verilirmi sizce. Turkiye garantili olarak yorum alayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonu yurt dışı almayı düşünüyorum çift IMEI kayıt oluyor mu? Çift imei Kayıt işlemi yapılmıyordu enson inşallah çift hat kayıt işlemini çözmüşlerdir....

• Dostlar garanti dışı aldığımızda kayıt işi nasıl oluyor. bir süre sonra hat kısmı kapanıyor mu.Alırken bu konuya çözüm bulunabiliyor mu. Bilgilendirirseniz mutlu oluruz
  • Öğlen 1 de şarzı fulledim. Şu an saat gece 3.tel elimden düşmediği halde şarz %61 de. Şunu fark ettim. Ara ara 15 20 dk da bir kare tuşuna basıp önbelleği temizle deyip gereksiz uygulamaları kapatınca böyle bi fark oldu sanırım. Pil modu normal ekran parlaklığı da %80 de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solokingx -- 20 Şubat 2020; 3:17:38 >
  • ben aldım telefonu inşallah çift sim kaydı olur. Parası neyse vericem yeterki yapılsın. İş amaçlı 2 adet hattım var.
  • bu telefona nasil wireless charge koymazlar anlamıyorum
  • Arkadaşlar mi note 10 a android 10 gele ek mi ? Bir çok yerden baktım bilgi bulamadım

• seyrusefer kullanıcısına yanıt
    2 ay içinde çıkması lazım, beta olarak yayınlandı zaten.

• Mi Note 10 Beyaz (yurtdışı-2950₺) ile aranıza katıldım. Cihaz çok güzel olmuş, ağır biraz ama batarya ve onca kamera için eyvallah dedirtiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

2 ay içinde çıkması lazım, beta olarak yayınlandı zaten.
    Herkes tarafından beta olarak yüklenebiliyor mu ?

• seyrusefer kullanıcısına yanıt
    Yükleyebilirsin ama Çince ve İngilizce dil var sadece, önümüzdeki günlerde farklı romlar çıkar, şuan yüklemek için erken bence.

• quote:

Yükleyebilirsin ama Çince ve İngilizce dil var sadece, önümüzdeki günlerde farklı romlar çıkar, şuan yüklemek için erken bence.
    Hocam selamlar. Konu dışı sayılır ama yardımcı olursanız sevinirim. Max2 kullaniyorum. Bu üçüncü senem. Artık yeter diyorum. Geliştirmesi falan da durdu zaten. Yeni bir cihaza geçmek istiyorum. Mi 10 pro 8 256 garantisiz kaç gibi satılır trde? Fikriniz var mi? Pahalı olursa direk note pro alayım olmadi.

• Pi kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam hocam, mi 10 pro Nisan gibi çıkması lazım, garantisiz olarak mevcut kur ile en az 5 bin liradan çıkar, zamanla düşüş olur, acelen yoksa bekleyebilirsin, ama note 10 pro da çok güzel telefon, şahsen işlemci için okadar fark vermem.

• Baveran kullanıcısına yanıt
    Şahsen işlemci puan vs takıntım yok. Kamera ön planda benim icin. Kamera incelemelere göre not a göre biraz daha iyi görünüyor. Ha not da dediğiniz gibi iyi bir cihaz tabi. Sık cihaz degismedigimden daha iyisi olsun diyordum ama 5000 de ciddi bir rakam benim icin. Az daha bekleyeyim not bakayım olmazsa. Tesekkurler

• Pi kullanıcısına yanıt
    Ozaman parayı altına dolara çevirip bekleyin temmuz gibi fiyatlar oturur alır uzun seneler kullanırsınız hayırlısı ile

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Baveran kullanıcısına yanıt
    Ahu hocam sorma. Yaramdan vurdun beni. Son 1 haftada altında olsa bir kısmını çıkarmıştım şimdi. Neyse düşünce artık. Kısmet

• quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

Başka bir şarj aleti ile şarj edin

Alıntıları Göster
    Teşekkür hızlı şarj olmayan bir şarj cihazı iş görür heralde
  • quote:

Teşekkür ederim bilgi için bekleyeceğiz biraz 🙂

• S10 cihazımı satıp mi note 10 proya geçmeyi düşünüyorum da bu 3000 3500 civarı satılan global cihazlar nasıl oluyor herhangi bir sorun yaşar mıyım ? Daha önce hep Türkiye garantili cihaz aldım bu konularda pek bilgim yok

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.