Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
70
Favori
209.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam güncel global sürüm kullanıyor nasıl eski yeni global sürüm geldi mi ?
  • -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt
    Hocam sakin ol:) bende en fazla 3gb kullanır sistem gerisi boş boş durur diyordum, şuan ikiside elimde arka planda bekleyen uygulamaları pro daha hızlı açıyor, note 10 bazı uygulamalarda örneğin chrome da yeniden yüklüyor, ama pro açıyor direk her uygulamada yok bu fark. Tabiki test için birçok uygulamayı açık bıraktım normalde böyle kullanmam, çok az olsada fark oluyor. Günlük kullanımda ikisi aynı sayılır bahsettiğim senaryo dışında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baveran kullanıcısına yanıt
    İmei atılan cihazda OTA güncelleme yapıldığı zaman sorun çıkıyor mu?
    İşlem yapılmadı hocam. Cihaz kayıtdışı sadece o yüzden global sürüm güncellemeyi nasıl yaparım

• isaakcu İ kullanıcısına yanıt
    omerkrtt kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam pro ile aynı sürümü kullanıyor sanıyorum baktım bendekide seninki gibi, sorun devam ederse ve ekran koruyucunun sensörü kapatmadığından emin isen sıfırlamayıda dene istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 28 Şubat 2020; 16:18:7 >
  • Orjinal rom ve recovery yüklü ise sıkıntı olmaması lazım.

Eve gecince kontrol edeyim teşekkür ederim. Herşey orijinal bir değişiklik olmadı cihazda

Eve gecince kontrol edeyim teşekkür ederim. Herşey orijinal bir değişiklik olmadı cihazda

• NET-CELL 2
    bu adamlar 3600 den prosunu satıyor 256 gb. zeytinburnunda
    "GLOBAL VERSİYONDUR.....!!

TR KAYITLIDIR"
    yazmışlar. buradan alan var mı, güvenilir mi? sonradan imei kapanma sıkıntısı olur mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

NET-CELL 2

TR KAYITLIDIR"
    yazmışlar. buradan alan var mı, güvenilir mi? sonradan imei kapanma sıkıntısı olur mu acaba
    İmei sonradan atılıyor diye biliyiyorum TR kayıtlı dedikleri ne oluyor acaba. Bende global aldım 4+4 ay imesiz kullanabiliyorum bir kaç aya imei attırıcam sıkıntı olacagını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

NET-CELL 2

TR KAYITLIDIR"
    ben semers den aldım- imei elinizde varsa root edildikten sonra yüklüyorlar-ama son ana kadar kendi imeileri ile kullanın böylece 4+4 ay gibi kullanırsınız veya 4 ay çift sim kullanırsınız. ve evet pro ile düz arasında bariz farklar var gerek kamera gerek çoklu işlem yapmada gereksede indirme ve yükleeme hızlarında.
  • Arkadaşlar bugün Xiaomi Mi Note 3 'den Mi Note 10 'na terfi etmiş bulunuyorum :)

İlk izlenim kamera beklentimin çok üstünde çıktı Pro'su ile arasında çok kaldım ama arada ki fark kullanıcı olarak çok hissetmeyeceğimi düşünerek standart modelini aldım. Şu an için memnunum, özellikle 3 yıllık mi note 3 kullanımından sonra çok iyi geldi :)

Hiç bir yerde düzgün ekran koruyucu bulamadım, sizlerın alıp takmış olduğu ekran koruyucular nelerdir acaba ?
  • perperek kullanıcısına yanıt
    Her iki cihazda aynı donanıma sahip nasıl indirme, yükleme hızında farklılık oluyor? Bilmediğim bir donanım farkı mı var?
  • srcn09 kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın. GOR marka ekran koruyucu (jelatin) en iyisi bu ürün şuan. Zore marka nano polymer koruyucu almayın sakın.
    Sakinim hocam :) Sadece bazı ''teknoloji dahileri''ne küçük bir isyan idi. :) Bahsetmiş olduğunuz durum süreklilik içereceğini zannetmiyorum. Sanmıyorum ki, millet arka plan da bir sürü uygulama açık kullansın... Fark olabilir ama bu milisaniyeler içerir. Milisaniyelere takık insan da zaten gider en yeni en güçlü donanımlı cihazı tercih eder. Eğer PRO modelin işlemci donanımı daha kuvvetli olsaydı, PRO modeline sözüm olamazdı..

Aslında yapmış olduğum yorumlar her iki cihaz arasında kalan insanlara fikir verme amacı içeriyor. Katılan olur ya da olmaz, kendi yorumum..
  • -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt
    Eyvallah :) Hız olarak milisaniyelik bile fark yok okonuda rahat olsunlar, kamera olarak ben farkını göremedim, babam pro'ya göz koyduğu için ona verdim :) ikisinide kullandım. Bütçem 2500 zar zor biraz daha çıkabilirim diyen arkadaşlar direk note 10 alabilir, normal kullanımda en ufak fark yok, bütçemi zorlamaz 300-400 daha verebilirim diyen arkadaşlar pro alabilir, hafıza ve ram ilerde telefona çok uygulama yüklenirse çok azda olsa avantaj sağlayabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bizde p30pro 8gb ramli versiyon ile aynı ortamda son zooma kadar çekip tüm modlarda denedik öyle aldık kısaca kamera konusu ciddi manada iyi mi note pro da. 8ram 256gb evet internet bant kullanımı ve işlem hızı dÜ e göre farklı gözle görülür hissesilir bir fark demekki ram ciddi bir etken bilemwdim 256gb ufs si demwjki 128 düz note 10dan farklı. 5ghz wifi da 221mb downloada kadar ulaşabildim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MetalWave kullanıcısına yanıt
    Baveran kullanıcısına yanıt
    Baveran ı tavsiye ederim. Pişman olmazsınız. 10 numaradır kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KuTLuBeY-

Güle güle kullanın. GOR marka ekran koruyucu (jelatin) en iyisi bu ürün şuan. Zore marka nano polymer koruyucu almayın sakın.
    Çok teşekkür ederim

Önceki telefonum VOLTE özelliğini kullanıyordum bu telefonuda ilk açtığımda hemen volteyi aktif ettim bildirim çubuğunda volte simgesi geldi, ancak mıuı güncellemesi vardı güncelleme sonrası volte kayboldu :)

Bir fikriniz varmı neden kaybolmuş olabilir, sım kart ayarlarında volte açık gözüküyor. IMS ayarlarından IMS kaydını sorguladığımda kaydettirilmedi yazıyor. Sanırım tekrar operatör kaydı gerekiyor. Hattımı iphone vs takıp operatör kaydını yapmadan farklı bir yöntem var mı öncekinde o şekilde yapmıştım. Birde güncelleme sonrası bunun olması ayrı bir soru işareti

Arama yaptığınız zaman 3G'ye geçiyor mu yoksa arama esnasında LTE çekmeye devam mı ediyor? LTE çekmeye devam ediyorsa VoLTE yazmasına gerek yok. VoLTE(Voice over LTE) yoksa arama yaptığınızda hat 3G'ye düşer.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.