Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
70
Favori
209.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilok -- 1 Mart 2020; 0:1:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Titreşim çok yetersiz kalıyor. Hiç hissedemiyorum yürürken. Sesi yüksek ama sessiz ortamlarda rahatsızlık veriyor. Bence bu telefonda titreşim yok bile denilebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

Çok teşekkür ederim

Önceki telefonum VOLTE özelliğini kullanıyordum bu telefonuda ilk açtığımda hemen volteyi aktif ettim bildirim çubuğunda volte simgesi geldi, ancak mıuı güncellemesi vardı güncelleme sonrası volte kayboldu :)

Bir fikriniz varmı neden kaybolmuş olabilir, sım kart ayarlarında volte açık gözüküyor. IMS ayarlarından IMS kaydını sorguladığımda kaydettirilmedi yazıyor. Sanırım tekrar operatör kaydı gerekiyor. Hattımı iphone vs takıp operatör kaydını yapmadan farklı bir yöntem var mı öncekinde o şekilde yapmıştım. Birde güncelleme sonrası bunun olması ayrı bir soru işareti

Alıntıları Göster
    bende note 10 eşimde redmi 8 var ikimizinde hattı turkcell volte ilk aldığımız günden beri aktifti bugün ne oldu anlamadım genel bir sıkıntımı var acaba ayarlar hat hepsi aktif olmasına rağmen volte gitti arama yapınca 3g ye düşüyor.
    başk bu sıkıntıyı yaşayan var mı acaba

• note 10 pro kılıf ve koruyucu ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentataseven

bende note 10 eşimde redmi 8 var ikimizinde hattı turkcell volte ilk aldığımız günden beri aktifti bugün ne oldu anlamadım genel bir sıkıntımı var acaba ayarlar hat hepsi aktif olmasına rağmen volte gitti arama yapınca 3g ye düşüyor.
    başk bu sıkıntıyı yaşayan var mı acaba

Alıntıları Göster
    Bende de aynı şekilde 3G 'ye düşüyor, volte ses kalitesine alışınca çok farklı geliyor ses bayağı rahatsız etti beni :)

Eşimde Mi 8 Lite var onda herhangi bir sıkıntı yok volte devam ediyor.Çözemedim açıkcası

• Şu kamera ayarlarını kaydetmemesi adamı çıldırtıyor her foto çekişimde yeniden ayar yapmak zorundayım. 300 liralık telefonlarda bile olan bişey kasıtlı mı yapıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: kizilok

Ultra Geniş açı

Buda benim ultra geniş ve makro çekimi kamerada sorun mu var acaba. Ultra genişde bulanık makroda karıncalı çekiyor

• Mi mağazasında canlı görme fırsatım oldu. Note 10 ekranın kavisi fazla mı yoksa bana mı öyle geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: solokingx

Buda benim ultra geniş ve makro çekimi kamerada sorun mu var acaba. Ultra genişde bulanık makroda karıncalı çekiyor

Alıntıları Göster
    Kamerayı temizlediniz mi

• Cihazı Baveran hocamdan aldım. Kendisi gayet nazik ve yardımsever.Tavsiye ederim.Cihaz haftaiçi geldi fakat hat takmam dünü buldu. Birazcık ön izlenimlerimi yazayım diye düşündüm.

Malzeme kalitesi bana iyi gibi geldi.

Ekran bence gayet iyi. Gerek renkler gerek ekran hissiyatı baya baya iyi geldi bana

Kamera olarak zaten çok konuşmaya gerek yok. Ek olarak yazılım iyileştirmeleri yapılırsa performansı daha iyi olur.

Batarya ise benim için önemli konu.Önce ki cihazım note 5 aı snap.636 ve 4000 mh bataryaya sahip idi. Ortalama 1-1.5 gidiyordu.Note 10 tam birşey söyleyemem fakat bir kaç düzeltilmesi gereen nokta var gibi.İlki gece %5 civarı sarj yiyor.İkincisi ise 5260 mh ve snap. 730 kullanan cihazın ekran süresi bakımından 11-12 saatten az vermemesi gerek diye düşünüyorum. Verimlilik olarak işlemci daha iyi ve eksta büyük batarya var. Xiaomi'nin yeni güncellemelerle optimizasyon yapması gerek.

Bunun dışında bana 6 gb ve 128 gb hafıza yeter. Fazladan para vermeye gerek yok diye düşündüm Pro modeline. Sürekli hafıza vs. kullanan biriyseniz Pro modelini almanız daha iyi olur.

Ses kalitesi de iyi geldi bana. Özellikle note 5 e göre ahize sesi daha kaliteli.

Aksesuar konusu biraz kısıtlı gördüğüm kadarıyla. Ekran koruyu ve kılıf olarak bu modelleri aldım. 54 tlye geldi sayılır.Lens koruyucu kalmamıştı ne yazık ki.
    www.akilliphone.com
    Gor xiaomi mi cc9 pro-note 10-10 pro 3d kavisli full ekran koruyucu 2 adet set
    https://www.akilliphone.com/incele/gor-xiaomi-mi-cc9-pro-note-10-10-pro-3d-kavisli-full-ekran-koruyucu-2-adet-set-102861

www.akilliphone.com
    Xiaomi note 10-mi cc9 pro shok absorption pc+tpu darbe emici kılıf
    https://www.akilliphone.com/incele/xiaomi-note-10-mi-cc9-pro-shok-absorption-pc-tpu-darbe-emici-kilif-102977

Kısa süreli izlenimlerim bunlar. Batarya için ve genel oalrak tavsiyeleriniz varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim. İyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 1 Mart 2020; 21:19:30 >

• Volteyi aktif edemeyenler ; *#*#86583#*#* yapıp ' Carrier check enabled' yazısını gördükten sonra telefonu kapatıp açsın. Sonra tekrar aynı kodu girerek Carrier check disable yazısını görsün. O şekilde tekrar aktif oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

Kamerayı temizlediniz mi

Alıntıları Göster
    108 yada diğer modlarda sorun yok pro da bu seçeneklerde böyle ama onunda ayr kısımlarına girince netleştirdim. kullandığımdan değilde auto ayarlarda yukardaki gibi bu modlarda görüntü.
  • arkadaşlar aranızda endonezya global rom kullanan var mı
  • Merhaba arkadaşlar. Konuyu epey inceledim,çok yakında Mi Note 10 Pro[Yurtdışı] ile aranıza katılacağım. telefonun fiyatı şu an pek uygun olmasa da coronavirüsün üretime ve gümrük kapılarına etkisi + TL'nin değer kaybından dolayı fiyatlar 1 süre daha da yükselecek veya sabit kalacak diye düşünüyorum. 1 yandan Mi 10'a gözüm kayıyordu beklesem mi diye ama onun çok daha yüksek fiyatlara geleceği bariz.

Benim sizlere sorum imei konusunda olacak. Forumdaki mesajları inceledim ama kafamda net oturan 1 anlatıma rastlayamadım. Anladığım kadarıyla ilk yapılması gerekenler bootloader kilidini açmak ve twrp kurulumu yapmak. Güncelleme alsa dahi silinmeyecek şekilde yapmak istiyorum işlemi.(hatta mümkünse ve karmaşık değilse işlem sonunda rootsuz haline geri çevirmek) Gsmturkey gibi sitelerde box olmadan kılavuzlar mevcut ancak ücretli üyelik istiyor. Youtubedaki tutorial'a baktım ama box lazım demişler yorumlarda. Acaba forum olarak bunu kendi kendine çözmek isteyenler için 1 kılavuz hazırlamak veya gerekli bilgiler için yönlendirmeleri yapmak isteyen var mı?
    Teşekkürler şimdiden.

• Kalpavriksha K kullanıcısına yanıt
    İmei kayıt için mi 9t ana konusunda detaylı anlatım mevcut. Muhtemelen aynı yöntem ile yapılır. Netice sistem aynı.

• Arkadaşlar mi note 10 ile prosu arasında ram ve hafıza dışında bir farklılık var mıdır? BU cihazı almayı düşünüyorum bataryasını herkes övmüş. Benim için de batarya önemli.

Bir de imei atılan cihaz sıfırlandığında veya güncelleme yaptığımızda imei gidiyor mu? İmei atılan cihaza güncelleme geliyor mu ?

Bir de hoparlör ses seviyesi nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLiftt -- 3 Mart 2020; 12:0:59 >
  • -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Oradaki yöntemle mi note 10'a yapan var mı ,direkt aynı işlemleri mi yaptılar, bazı aşamalarda farklı yaptıkları noktalar oldu mu, yapan arkadaşlara sormak istiyorum

• DeadLiftt kullanıcısına yanıt
    1 de ana kamera sensörü lensi 7 katman yerine 8 katman, son kullanıcı için önemli 1 fark değil. Forumdan Pro tedarik ettim ama sırf daha fazla depolama ve ram olması için, alırken bu fiyat farkını haketmedigini düşünüyordum yine de.

Imei konusunda net bilgim benim de hala yok. Ama twrp üzerinden imei atınca güncelleme yapmak veya rom değiştirmek imeiyi silmiyormus. Eğer telefonda stock rom varsa fabrika ayarlarına sıfırlamak uçuruyormuş, custom rom yüklemek daha iyi olacaktır. Anladığım kadarıyla global cihaza xiaomi eu rom kurmak da iyi fikir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalpavriksha -- 3 Mart 2020; 21:47:5 >
  • Kalpavriksha K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorumunuz için. Bu cihaz ve oneplus 7t pro arasında kaldım bakalım duruma göre ikisinden birini alacağım.

• Mi 9 lite dan geçmeyi düşünüyorum ancak pek değmez gibi. Kamerası abartıldığı kadar iyi değil diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.