Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
70
Favori
209.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kutuyu ben açmadım. Telefon ile bunu verdiler.orjinal şarj aleti hangisi , link atabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unutulan6767 kullanıcısına yanıt
    Orijinalini şuan alabileceğin bir yer yok. Şimdilik bu şarj aleti ile şarj et, orjinal şarj aleti 70 dakikada dolduruyor, bu 110 dakika civarı doldurur muhtemelen. İlerde kaliteli bir markanın 30w adaptörü çıkarsa alabilirsin.

• Baveran kullanıcısına yanıt
    Üstadım, o zaman bana kutu içerisinden çıkan şarj aletini vermedi bunlar? Yurt dışından alan herkeste orjinal 30 w ingiliz usulü şarj aleti çıkıyor mu? Kutudan çıkıyorsa eğer adamdan isteyim orjinali?

Çıkıyor tabiki, sen yurtdışından mı aldın, yoksa elden Türkiye'den mi aldın, burdan aldıysan git iste tabi, fiyatı 150 lira civarı normalde:)

Yurt içinden aldım. Bana bu dedi orjinali. Görüyorum ki değilmiş. Yurt dışı olsa dahi çıkması gerekiyor kutudan değil mi?

• www.baseusturkiye.com.tr
    Baseus Türkiye | Baseus Cep Telefonu Akseusları Türkiye distribütör Parakende Satış - akilliphone.com
    http://www.baseusturkiye.com.tr/urun/detay/baseus-speed-pps-hizli-sarj-cu-30w%EF%BC%88-1metre-usb-c-to-usb-c-sarj-kablosu-102568

Bu ürün 70 dakkada şarj eder mi?

Dünyanın neresinden alırsan al çıkar, fotoğraftaki gibi olması lazım.
    Linkteki baseus marka adaptör 30w normalde onunda 70dk şarj etmesi lazım, sen aldığın yeri sıkıştır kendi adaptörünü almaya çalış.
    Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 5 Mart 2020; 0:37:35 >
    kutudaki bu şarj aleti 2,3 amper ve 9,2 volt ile şarj ediyor. Yani 18 watt diyebiliriz bu şarj aletine?
    Bu şarj cihazı, 18w. Mi Note 10 şarj cihazı 30w. Satıcı ile görüşün üçkağıt yapmasın. Maalesef bunu da üçkağıda çeviren uyanık satıcı çok. 30w şarj cihazını ayrıca satıyorlar. Cihazın kendi şarj cihazını isteyin ve ısrarcı olun.
  • arkadaşlar ekran süreleriniz nedir paylaşır mısınız ?
  • omerkrtt kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran süresi dediğiniz olay, bir çok etkene bağlı. 8 saat ile 12 saat arası ekran süresi alabilirsiniz.
    Ekran parlaklığı
    Gps
    Kullanılan uygulama
    Şebeke
    Wifi
    Kamera
    ...
    Gibi etkenler ekran sürenizi etkiler

• -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt
    Aynı olay bende de oldu, satıcıdan orjinalini istediğimde değiştirdi. 18w şarj aletlerinde hızlı şarj yazısı çıkıyor ama 30w orjinalinde hızlı şarjdan sonra turbo charge yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskiaçıksarıdesene -- 5 Mart 2020; 11:4:59 >
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    orasını tabiki biliyorum ortalama olarak demiştim samsungdan geçen biri olarak önemli :)
  • Örnek

Bu da farklı

• Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

sarji %0 da sarja koyularak dolunca olcum aletinin gosterdigi sonuc 4395 ma, yani 5200 degil.
    Ayni olcum aleti kablosuz kulakligi da sifirdan sarj etti, sonuc dogru cikti
    Ne dersiniz?

• Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

sarji %0 da sarja koyularak dolunca olcum aletinin gosterdigi sonuc 4395 ma, yani 5200 degil.
    Ayni olcum aleti kablosuz kulakligi da sifirdan sarj etti, sonuc dogru cikti
    Ne dersiniz?

• Bende bu akşam deneyeceğim bakalım ne çıkacak :)

• eh be şayomi bize bunu da mı yapacaktın

Mi Note 10(5260mAh) - Mi 10 Pro(4500mAh) ve Mi 10(4780mAh) ve hepsi 208g, bi dolandırıcılık yoktur umarım

Aceba bataryayı korumak için %80 üzerini şarj etmiyor olabilir mi ? Hızlı şarj aletiyle mi denediniz ?

Teardown videosunda 5260 yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper17 -- 5 Mart 2020; 15:31:25 >

• viper17 kullanıcısına yanıt
    Bulandırma kafamızı, memnunuz biz

• Eskiaçıksarıdesene kullanıcısına yanıt
    Turbo şarj nerede yazması gerekiyor. Kabloyu taktığın anda görünüyor mu? Çift şimşek şarj olurken çıkmıyor bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unutulan6767 -- 5 Mart 2020; 15:37:37 >

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.