Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
70
Favori
209.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam senin adaptör 18w olduğu için ve turbo charge desteklemediği için yazmıyor, normalde hızlı şarj yazan yerde turbo charge yazması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 5 Mart 2020; 16:14:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unutulan6767 kullanıcısına yanıt
    Orjinal adaptörü ile 30w şarj olurken hızlı şarj yazan yere bu şekilde animasyonla birlikte turbo şarj yazısı geliyor.
    Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • viper17 kullanıcısına yanıt
    Dostum ozellikle yuksek hizli olmayan sarj aleti ile sarj ettim

5v-1amper klasik sarj aleti ile olcum aletini taktim. Yani yuksek hizli diye korumaye gecmelik bir ihtimal yok. 3 saat 54 dakika oldu gosteriyor.

Olcum laeti olan arkadaslar da deneme yapabilir mi?

• Bu konu baya önemli, global çapta olay çıkartabilir.

Orjinal şarj aletiyle de denemek lazım. Ölçüm aleti olanlar ve mi note 10 kullananlar sahaya lütfen
  • Oneplus kullanıp da Mi Note 10 a geçen var mı ? Karşılaştırabilir misiniz?
  • DeadLiftt kullanıcısına yanıt
    7T den mi note 10 a geçtim 1 hafta sabredebildim satıp geri döndüm, asla bir 7T , 7 pro dengi cihaz değil.

• __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Hocam bataryası beni cezbediyor mi note 10 un siz neyine alışamadınız ? Ben de oneplus ile xiaomi arasındayım da şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLiftt -- 5 Mart 2020; 19:27:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

7T den mi note 10 a geçtim 1 hafta sabredebildim satıp geri döndüm, asla bir 7T , 7 pro dengi cihaz değil.
    Hocam kamera olarak hangisi daha iyi?
    Batarya olarak daha iyi orası kesin ama işlemci, arayüz, genel kalite olarak 7T den çok geride , tam olarak anlatamadım iki cihazı da kullanınca anlıyor insan.

• Heyye H kullanıcısına yanıt
    Hocam kamera konusu göreceli , mi note 10 biraz daha doğala yakın renkler veriyor ama çoğu resimde inanılmaz soluk gözüküyor. 7T biraz daha kontrast yapıyor ama iki cihazla çekilen resimlere bakınca kesinlikle 7T göze daha güzel geliyor.

Zoom konusunda daha iyi ama ondan bahsetmeme gerek yok, iki cihazla çektiğim resim varsa bakayım paylaşırım ne demek istediğimi anlarsin

• Şu resimleri ayni anda çektim mesela ilk resim note 10 ikincisi 7T

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 5 Mart 2020; 19:39:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Şu resimleri ayni anda çektim mesela ilk resim note 10 ikincisi 7T

Teşekkürler hocam. Yerdeki seramiklere bakarsak, 7T daha detaylı görünüyor.

Bi de bu aralar oneplus bulunmuyor 7t pro kalmadı sahibindende yok hiç oneplus 7 kırmızı var onu mu alsam ki.

Düz 7 almayın hocam 7T 7t pro veya 7 pro tercih edin

7 kırmızı çok hoş duruyodu da bulabilirsem alayım ben de xiaomi mi note 10 ile huawei watch gt2 falan alayım diye düşünüyordum.

Sabredememek nedir anlayamadı, cok mu üzdü sizi telefon? :) Sanırsın biri mi5 ayarinda telefon :) ve asla dengi değil, hangi açıdan? Işlemci diyenler komik abi baya hem de cogu laptop ile kafa kafaya işlemci performansı ram var alette tam olarak mobil bir cihazdan beklentiniz neydi de sabredemediniz:)

• hakkikarahan H kullanıcısına yanıt
    oneplus aşırı tepkisel bi telefon. iphone deneyimine en yakın android. doğal olarak söyledikleri abartı gelebilir ama arkadaş haklı.

Bu olay kernel seviyesinde. Saf android den bile hızlı. Uygulamaları sildim bakın ne güzel saf android deneyimi değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper17 -- 5 Mart 2020; 23:28:3 >
  • viper17 kullanıcısına yanıt
    Saf androidten hızlı, kernel seviyesi. Tam olarak açar mısın kardeşim kernel seviyesinde nasıl bir değişiklik ile geliyor telefon? Tepkisel derken? 90 hz refresh rate ten bahsediyorsun sanırım. One plus elbet işlemcisi ekranı, refresh rate ve depolama teknolojisi ile farklı bir telefon ama dayanamadım , aralarında dağlar var cümleleri cahil avutur.

• hakkikarahan H kullanıcısına yanıt
    Arayüzde ki tepkimeler , uygulama geçişleri , animasyonlar , bu yalnızca note 10 için değil çoğu Android için geçerli , oneplus da ki hızı hissettirmiyor hiçbirisi, kamera konusunda da renkler gözüme hoş gelmeyince ikisi birleşti ve evet sabredemedim sattım.

Sunuda belirteyim ekran parlaklık oranı mi note 10 da inanılmaz düşük bunun da etkisi var. 2 telefonu al eline kullan ondan sonra yorum yap istersen.

• Plasebo canım kardeşim, 'inanılmaz' kelimesi benim için yeterli teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.