Bildirim
Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (41. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Kernel diyordun? Tepkisel diyordun? Bu son kullanici ile zerre ilgisi olmayan benchmark testlerine mi döndük:) ben daha bisey demiyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
7T göze güzel geliyor lakin renk doğruluğu Mi note10 da daha gerçekçi.. -
sentetik test için atmadım. hiç hoşnut olduğum şey değil. 8. dk dan itibaren görebilirsin hız kıyaslamasını.
2 telefonu kullanmadan konuşan son kullanıcı sizsiniz. -
Kullanmadığımı nasıl anladın? Işlemci ram ve depolama teknolijisi, gpu. o farklar gayet normal zaten, ama inanılmaz değil. Simdi mi 10 pro ile oneplus 7t pro arasinda daglar var dayanamadım inanilmaz fark xiaomi ezmis diyen de benim icin aynı olacak.
Arkadaşlar custom rom veya başka rom yüklemeden önce Google ve mi hesaplarınızı, parmak izi ve yüz verilerinizi silmeyi unutmayın, çok nadirde olsa sorun çıkabilir. Parmak izi ekleyememe gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 6 Mart 2020; 15:55:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet bunu belirttim zaten, ama gözüme daha hoş geleni tercih ederim her Zaman, ben bu olayı p30 pro kullanırken de yaşadım renkler çok soluktu hiçbir zaman sevemedim p30 pro kamerasını ama o da zoom ve gece modunda inanılmaz başarılıydı
hocam note 10 memnun musunuz?Bir yerden uygun fiyata alacağım önerir misin?XR ya da s10e alacaktım arkadaş bundan al daha iyi dedi :)quote:
Orijinalden alıntı: -KuTLuBeY-
7T göze güzel geliyor lakin renk doğruluğu Mi note10 da daha gerçekçi.. -
-
Herkese selamlar. mi 9T bölümünde espa ' nın verdiği yöntemle telefon imeisini değiştirdim. Şimdilik sorun yok. Kolay gelsin.Kendisine buradan da teşekkür etmek istiyorum. Sağolsun. -
-
Merhaba, bir haftadır bu Note 10 Pro kullanıyorum. İzlenimlerimi kısaca yazmak isterim;
Artıları
Yüksek batarya kapasitesi,hızlı şarj,ekran boyutu ve kalitesi ve tabii ki muhteşem kameraları
Eksileri
Kavisli ekranın dönen kısımlarının algılama sıkıntısı var, 8 gb ramli 730g işlemcili bir telefon için yeterince akıcı bulmuyorum (evet appledan geçtim)
Kullandıkça eklerim. -
Arkadaşlar selam imei repair işleminden sonra malum güvenlik sebeplerinden dolayı telefonunu unroot eden oldu mu? Nasıl yapabiliriz, 1 sorun çıkartır mi bu işlem imei ve güncellemeler vs konusunda
Hangi iPhone modelinden geçtiniz?
Bende de 7 Plus var ve yakın zamanda geçmeyi düşünüyorum. iOS 13 ile zaten telefon olabildiğince kasmaya başladı. Pek fark hissedeceğimi sanmıyorum o yüzden -
Mi Flash ile Fastboot olarak; Global ya da EEA Avrupa rom kurun. Hem unroot olur, hem de temiz bir kurulum. Sadece mi Flash ile rom yüklerken en altta bulunan "Flash All ya da Clean All" seçeneğini seçmeyi unutmayın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özcan DELİKANLI -- 6 Mart 2020; 23:51:32 >
Telefondan çok memnunum fakat bataryayı hala çözemedim. Kullanımda daha yavaş azalıyor batarya fakat telefonu kullanmazken daha hızlı bitiyor batarya. Gözlerimin hassaslığından dolayı parlaklık %25 civarı ve koyu tema açık.
Ayar vs. mi yapmak lazım batarya uzun gitmesi için
Spigen p30 pro ekran koruyucu bu telefona uyar mı acaba
Elimde 2 günlük mi note 10 pro türkiye garantili ürün var ilgilenen varsa satılık
Telefon için mesaj atan arkadaşlar mesajlara dönemiyorum 5051330550 burdan yazabilirsiniz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X