Bildirim
Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (42. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben de iPhone 7den geçtim. Benimki de kasıyordu ios 13 vardı, bir tık daha hızlı olmalı bence cihaz, stock romdan custom roma geçicem gelişmeleri paylaşırım. Selamlar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bekliyorum hocam. Bu konuda akradaşlar Xiaomi EU Rom'u tavsiye etmişler genellikle. Ben de cihazı aldıktan sonra o romu kurmayı planlıyordum. -
-
Gcam nasıl kurdunuz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Bende de 7 plus var cihazı değiştirecem hocam bilgilerinizi bekliyorum.
Memnunum hocam. Bu fiyata (yurtdışı) bu kaliteye erişebiliyor olmanın tadı başka tabi :) Ekran kalitesi, malzeme kalitesi, hoparlör kalitesi (tok ses), kameraları, 30w ile 5260mah batarya. Telefon ağır. Lakin, batarya ve kameralardan dolayı görmezden geliyorsunuz. Ayrıca kavisli yapıya sahip olduğu için o kalınlık hissiyatını vermiyor zaten. Tercih sizin elbette, aklınızda ki cihazları mutlaka teşhir de inceleyin derim.
Şu ısınma sorununa bi çözüm bulamadım. Kafasına göre ısınıyor. Oyun bile yüklü değil. Çok canımı sıkıyor. Sırf şu portre modunun hatrına satmak istemiyorum ama böyle giderse satıp samsunga geçerim. Bu sar değeri felan muhabbeti var bide bunların baya yüksek sanırım. Sağ kolum hiç titremezdi titremeye başladı. Telden şüpelenmeye başladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağ kolun titremesi telefonun ağırlığından ustam :)
Tamamen aynı işlemleri mi yaptınız? Herhangi bir değişiklik varmı?
Evet. Aynı işlemleri yaptım. Sıkıntı çıkmadı
Yukarlarda linki paylaşılmıştı
Telefonda ısınma sorunu yok izin telefonunuzda bi sıkıntı olmasın
-
Telefon boşta iken şarjın hızlı azalması Ekran Kapalıyken Parmak İzi Simgesini Göster'in açık olmasından kaynaklanmaktadır. Bunu kapattığınız anda telefon boşta 12-13 saat dursa bile en fazla yüzde 1 şarj düşmektedir. Diğer her şey açık olsa bile olur. Ben bu şekilde çözdüm, geceleri yüzde 8 kadar düşüş oluyorda bu özelliği kapattığımda yüzde 1 düşüyor sadece.quote:
Orijinalden alıntı: exclbr
Telefondan çok memnunum fakat bataryayı hala çözemedim. Kullanımda daha yavaş azalıyor batarya fakat telefonu kullanmazken daha hızlı bitiyor batarya. Gözlerimin hassaslığından dolayı parlaklık %25 civarı ve koyu tema açık.
Ayar vs. mi yapmak lazım batarya uzun gitmesi için
Ayarlar -> şifreler güvenlik ->Parmak izi kilit açma -> En altta bulunan Ekran kapalıyken parmak izi simgesini göster
Zaten orada da yazmaktadır pili hızlı bitireceği,
-
Teşekkür ederim. Bende yapacağım yakın zamanda. Şebeke ile ilgili bir sorun yaşarsanız burdan bilgi verirseniz sevinirim. Hayırlı olsun bu arada.
3 gündür kullanıyorum. Şebeke ile alakalı sorun yok. 4.5g ile bağlanıyor. Band 20 açık. İnşAllah sorun olmaz. Size de kolay gelsin.
aklıma geldi ama bilemedim şimdiquote:
Orijinalden alıntı: ortakatro
Sağ kolun titremesi telefonun ağırlığından ustam :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X