Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
70
Favori
209.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kamera ve pilinden memnunum ama gelecek olan güncelleme ile kamera ve pil efsanevi olacak deniyor. Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben de iPhone 7den geçtim. Benimki de kasıyordu ios 13 vardı, bir tık daha hızlı olmalı bence cihaz, stock romdan custom roma geçicem gelişmeleri paylaşırım. Selamlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iNFeRNuS kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum hocam. Bu konuda akradaşlar Xiaomi EU Rom'u tavsiye etmişler genellikle. Ben de cihazı aldıktan sonra o romu kurmayı planlıyordum.
  • Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]
    Bu telefon efsane pil çok iyi gidiyor hem stok hem gcam gece fotoğrafları çektim stok bana daha hoş geldi

• İboar33 İ kullanıcısına yanıt
    Gcam nasıl kurdunuz?

• 108 ve genis açıl ı çektiğim fotoğraflar. Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

• iNFeRNuS kullanıcısına yanıt
    Bende de 7 plus var cihazı değiştirecem hocam bilgilerinizi bekliyorum.

• Memnunum hocam. Bu fiyata (yurtdışı) bu kaliteye erişebiliyor olmanın tadı başka tabi :) Ekran kalitesi, malzeme kalitesi, hoparlör kalitesi (tok ses), kameraları, 30w ile 5260mah batarya. Telefon ağır. Lakin, batarya ve kameralardan dolayı görmezden geliyorsunuz. Ayrıca kavisli yapıya sahip olduğu için o kalınlık hissiyatını vermiyor zaten. Tercih sizin elbette, aklınızda ki cihazları mutlaka teşhir de inceleyin derim.

• Şu ısınma sorununa bi çözüm bulamadım. Kafasına göre ısınıyor. Oyun bile yüklü değil. Çok canımı sıkıyor. Sırf şu portre modunun hatrına satmak istemiyorum ama böyle giderse satıp samsunga geçerim. Bu sar değeri felan muhabbeti var bide bunların baya yüksek sanırım. Sağ kolum hiç titremezdi titremeye başladı. Telden şüpelenmeye başladım

• solokingx S kullanıcısına yanıt
    Sağ kolun titremesi telefonun ağırlığından ustam :)

• selcuky1 kullanıcısına yanıt
    Tamamen aynı işlemleri mi yaptınız? Herhangi bir değişiklik varmı?

• ortakatro kullanıcısına yanıt
    Evet. Aynı işlemleri yaptım. Sıkıntı çıkmadı

• hakkikarahan H kullanıcısına yanıt
    Yukarlarda linki paylaşılmıştı

• solokingx S kullanıcısına yanıt
    Telefonda ısınma sorunu yok izin telefonunuzda bi sıkıntı olmasın

• Arkadaşlar, telefonu gece kapatıp uyuyunca şarj inanılmaz düşüyor. Yüzde 8 gibi oran kayıp oluyor. Herşeyi kapattım yine böyle. Telefon bekleme ve hücre beklemeyi nasıl kaldırabilirim?

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: exclbr

Telefondan çok memnunum fakat bataryayı hala çözemedim. Kullanımda daha yavaş azalıyor batarya fakat telefonu kullanmazken daha hızlı bitiyor batarya. Gözlerimin hassaslığından dolayı parlaklık %25 civarı ve koyu tema açık.

Ayar vs. mi yapmak lazım batarya uzun gitmesi için
    Telefon boşta iken şarjın hızlı azalması Ekran Kapalıyken Parmak İzi Simgesini Göster'in açık olmasından kaynaklanmaktadır. Bunu kapattığınız anda telefon boşta 12-13 saat dursa bile en fazla yüzde 1 şarj düşmektedir. Diğer her şey açık olsa bile olur. Ben bu şekilde çözdüm, geceleri yüzde 8 kadar düşüş oluyorda bu özelliği kapattığımda yüzde 1 düşüyor sadece.

Ayarlar -> şifreler güvenlik ->Parmak izi kilit açma -> En altta bulunan Ekran kapalıyken parmak izi simgesini göster

Zaten orada da yazmaktadır pili hızlı bitireceği,

• selcuky1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bende yapacağım yakın zamanda. Şebeke ile ilgili bir sorun yaşarsanız burdan bilgi verirseniz sevinirim. Hayırlı olsun bu arada.

• ortakatro kullanıcısına yanıt
    3 gündür kullanıyorum. Şebeke ile alakalı sorun yok. 4.5g ile bağlanıyor. Band 20 açık. İnşAllah sorun olmaz. Size de kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ortakatro

Sağ kolun titremesi telefonun ağırlığından ustam :)
    aklıma geldi ama bilemedim şimdi

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.