Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
70
Favori
209.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Custom rom olarak mi rom kullanıyorum cihaz şimdi kendini buldu. Apple stabilliğini yakaladım diyebilirim. Stock romda özellikle uygulama giriş çıkışlarında bir anlık bir donma oluyordu şu an hiç yok. Cihazdan çok memnunum. Şarjı toplam iki gün gidiyor. Klavye olarak swiftkey tercih edilmeli. Gkeyboard çok işlevsiz geldi swiftten sonra. Cihaz yurtdışı olarak alınırsa kesinlike 7 plus'a tercih edilir. Kamera ile çektiğim fotoğrafların gören şok oluyor.

Not: Bu arada custom rom işleri sakat benim cihazın kayıtsız, onu belirteyim. Risk size ait :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iNFeRNuS -- 9 Mart 2020; 21:30:4 >
  • iNFeRNuS kullanıcısına yanıt
    Teşekür ederim hocam büyük ihtmalle yarın ben 7t pro alıcam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iNFeRNuS

Custom rom olarak mi rom kullanıyorum cihaz şimdi kendini buldu. Apple stabilliğini yakaladım diyebilirim. Stock romda özellikle uygulama giriş çıkışlarında bir anlık bir donma oluyordu şu an hiç yok. Cihazdan çok memnunum. Şarjı toplam iki gün gidiyor. Klavye olarak swiftkey tercih edilmeli. Gkeyboard çok işlevsiz geldi swiftten sonra. Cihaz yurtdışı olarak alınırsa kesinlike 7 plus'a tercih edilir. Kamera ile çektiğim fotoğrafların gören şok oluyor.

Not: Bu arada custom rom işleri sakat benim cihazın kayıtsız, onu belirteyim. Risk size ait :)
    hocam custom roma nereden ulaşıyorsunuz. ben doğru düzgün bir kaynak bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün itibariyle bende note 10 a geçtim kutudan cıkan şarjını tamamen bitirdim. 0dan 100 e 1saat 5 dakıkada doldu gayet iyi bence.
    şimdi bazı sorularım var ilki ; menüde uygulama arama gibi bir olay yok mudur iphoneda aşağı cekince uygulama yazabiliyorduk mesela bunda bulamadım yana döne uygulama arıyorum :D
    ikincisi ; ön kamerayı en gerçekçi hangı ayarlarda yapabilirz makyajlı falan nasıl kullanıyorsunuz sizce en güzel hangisi gerçekcilik acısından?
    birde varsa elinizde googlecam güncel linki olan varsa atabilir mi
    haricinde telefonun gerek ekranı olsun gerek hızlı sarjı olsun gerek kameralar olsun benı mest etti.İphone 7 plustan geçtim akıcılık hız sanki xiaomi bir tık önde sesi gayet yeterli benim için.pubg indirdim yarım saat kadar oynadım kamerayı çok kurcaladım fakat ısınma göremedim.Şimdilik gözlemlerim böyle 7plustan geçmekle hata yapmadıgımı düşünüyorum su anlık.

Nasıl yaptınız acaba?

Miroom Türkçe mi , birde nasıl kurdunuz anlatım yapabilirmisiniz.

• Güncelleme gelmiş ilk ben indirdim sanırım

• solokingx S kullanıcısına yanıt
    Android 10 mu geldi acaba diye baktım, Şubat ayı güvenlik yamasıymış ben de yükledim

kaç saat ekran süresi alabiliyorsunuz ? Bilgi paylaşır mısınız
  • Arkadaşlar Global ve EEA Avrupa Global Recovery ve ota güncelleme linkleri ilk sayfanın altına eklendi

• quote:

Orijinalden alıntı: Özcan DELİKANLI

Arkadaşlar Global ve EEA Avrupa Global Recovery ve ota güncelleme linkleri ilk sayfanın altına eklendi
    Eyvallah linkler için eu rom önerir misiniz? daha iyi diyorlar? Bir de bendeki cihaza imei çakılı global rom yüklü mi flash ile avrupa rom atsam ime silinilir mi?
  • Merhaba, xiaomi.eu ( eu rom ) iyidir, ancak Custom olduğundan ben tercih etmiyorum. En azından stok güncelleme devam ettiği sürece kullanmam, ama sonrasında muhakkak onu tercih ederim. İyi olma sebebi, çin rom'undan port edilmesinden kaynaklı. Çin romları çok stabil oluyor, xiaomi.eu'da çok başarılı geliştiriciler var.

2. Sorunuz için ise; hiç endişe etmeyin. Mi Flash ile sorunsuzca geçiş yapabilirsiniz. Sadece "Clean All ya da Flash All" seçeneğini işaretlemeyi unutmayın.

EEA Avrupa Global sürüm hemen her zaman Global sürüme göre daha iyi. Hem stabilite hemde performans olarak daha optimize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özcan DELİKANLI -- 10 Mart 2020; 17:18:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özcan DELİKANLI

Merhaba, xiaomi.eu ( eu rom ) iyidir, ancak Custom olduğundan ben tercih etmiyorum. En azından stok güncelleme devam ettiği sürece kullanmam, ama sonrasında muhakkak onu tercih ederim. İyi olma sebebi, çin rom'undan port edilmesinden kaynaklı. Çin romları çok stabil oluyor, xiaomi.eu'da çok başarılı geliştiriciler var.

2. Sorunuz için ise; hiç endişe etmeyin. Mi Flash ile sorunsuzca geçiş yapabilirsiniz. Sadece "Clean All ya da Flash All" seçeneğini işaretlemeyi unutmayın.

EEA Avrupa Global sürüm hemen her zaman Global sürüme göre daha iyi. Hem stabilite hemde performans olarak daha optimize.
    Teşekkürler bilgi için flash all check tikini kaldırararak yapacağız değil mi?
  • Endonezya romunu da öneririm. Arama ve mesajlarda mi uygulamaları aktif. Ayrıca hem stabil hem de hızlı. Şarj olarakta gayet iyi.

• selcuky1 kullanıcısına yanıt
    Link paylaşın isterseniz, denemek isteyen olursa faydalanır.

• Flash All seçeneği işaretli ( tik'li ) olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özcan DELİKANLI -- 10 Mart 2020; 19:58:25 >
  • Mi rom Türkçe, telefonun BL kilidini açıp, TWRP kurduktan sonra çok kolay şekilde kuruluyor. youtube'da bir kaç video var. Eğer imei repair işlemi uygulandıysa yapılmaması gerekiyor. Çok daha stabil geldi bana mi rom. xda üzerinden ulaşabilirsiniz dosyalara. ekran süresi 7-8 saat arası aldım.
    İmei işlemi yapmadım,ama ilerde mecburen yapılacak neden tavsiye etmiyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper_Sensation

İmei işlemi yapmadım,ama ilerde mecburen yapılacak neden tavsiye etmiyorsunuz.
    imei silinebiliyor.
  • Kılıf tavsiyemi de buraya bırakıyorum;
    www.spigen.com.tr
    Xiaomi Note 10 / Note 10 Pro Kılıf, Spigen Rugged Armor | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/xiaomi-note-10-note-10-pro-kilif-spigen-rugged-armor

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.