Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.834
Cevap
70
Favori
209.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İboar33

Telefonda ısınma sorunu yok izin telefonunuzda bi sıkıntı olmasın
    Belki abi.. Şu an normal mesela değişik zamanlarda yükselip düşüyor ısı. 108mp ile foto çekerkende ısınıyor onu fark ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: solokingx

Bu mesaj silindi.
    Samsung'larda da SAR değerleri 1.5W/kg civarında.

• Mi8 128GB'den Mi Note10 Pro'ya geçiş yaptım. Deneyimlerimi aktaracak olursam;

Batarya performansı gayet güzel. (Ekte ekran süresini paylaştım)
    Kamera performansı Mi8'den geçtiğim için aralarında dağlar kadar fark var diyemem. Sadece zoom konusunda net konuşabilirim, başarılı.
    İşlemci konusunda bildiğiniz gibi yavaş kalıyor. Neye göre derseniz Mobile Legends oynayan biriyim. Oyun içinde aktif kasmalar oluyor (internetten bağımsız kasmalar) Keşke Mi8'deki işlemciyi buna da taksalarmış da 6k değil 6,5k verseymişiz.

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: farukafk

Mi8 128GB'den Mi Note10 Pro'ya geçiş yaptım. Deneyimlerimi aktaracak olursam;

Batarya performansı gayet güzel. (Ekte ekran süresini paylaştım)
    Kamera performansı Mi8'den geçtiğim için aralarında dağlar kadar fark var diyemem. Sadece zoom konusunda net konuşabilirim, başarılı.
    İşlemci konusunda bildiğiniz gibi yavaş kalıyor. Neye göre derseniz Mobile Legends oynayan biriyim. Oyun içinde aktif kasmalar oluyor (internetten bağımsız kasmalar) Keşke Mi8'deki işlemciyi buna da taksalarmış da 6k değil 6,5k verseymişiz.

MBLL'de kasmalar nasıl oluyor ya? Çok ilginç gerçekten. Allah'tan 730 "G"...

• ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    şahsen optimizasyon sıkıntısının olabileceğini düşünüyorum. Başka mantıklı bir açıklaması olamaz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Storm

Samsung'larda da SAR değerleri 1.5W/kg civarında.

Alıntıları Göster
    Olabilir. Bu tel sürekli bi ısınma halinde. Eski telim samsung c7 buz gibiydi belki ondan alışamadım. İçinden çıkan kılıfla kullanıyorum. Da kılıfla alakalı değildir heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solokingx -- 8 Mart 2020; 17:1:19 >
  • İSTANBUL İÇİ NEREDE ALABİLİRİM YADA SATAN VAR MI GLOBAL KUTU VE İCERİĞİ ORJINAL OLACAK ŞEKİLDE ?
  • İsteyen varsa yurt dışı kapalı kutu ayarlanır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forumda Baveran hocam var. Birçok kişi ondan aldı. Çok alakalı ve dürüst birisidir İsterseniz iletişime geçin.

• Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro [ANA KONU]

Ekran süresi olarak s10 dan geçen birisi olarak muteşem camera biraz soluk çıkıyor ama s10 a 10 atar 🤣

• omerkrtt kullanıcısına yanıt
    Benim de elimde şuan s10 var satabilirsem hemen bu telefonu alacağım da hala satamadım :D

• Aenean A kullanıcısına yanıt
    bence acil satmalısın :)
  • Arkadaşlar telefon %30 da şarja taktım %84 e 40dk da ulaştı fakat %90dan sonra o kadar yavaş şarj oluyor ki 25dk da anca %100 oluyor sizde de durum böyle mi

• okanxkankam O kullanıcısına yanıt
    Normal, pil doldukça şarj yavaşlar, en hızlı artış ilk %50 de olur

• Baveran kullanıcısına yanıt
    Sizde de durum böylemi. İnternette ki testlerde 1 saat 20dk da full oluyor

• okanxkankam O kullanıcısına yanıt
    Ortalama 70-80 dakikada doluyor normalde. Bende bu şekil.

• Mi Note 10 kullanıcısıyım cihazı yeni aldım;
    -Oyun oynamıyorum ancak arayüze bir sıkıntı görmedim gayet akıcı çalışıyor.
    -Kamera konusunda optik imaj sabitleme çok iyi çalışıyor görüntü kalitesi şimdilik yeterli ama daha fazla test etmek gerekiyor.
    -Pil daha uzun gider diye düşünmüştüm ama sanki biraz zayıf gibi geldi bana. Hızlı şarj olayı güzel.
    -Ekran çok güzel renkler canlı ve parlak, gün ışığında rahata görülüyor, kavisli kenarlar telefona ayrı bir hava katıyor ancak kullanımına alışmak biraz zaman alabilir.
    -Ekrana entegre parmak izi sensörü beklentimin çok gerisinde yavaş çalışıyor , alanı dar ve bazen okumuyor.
    -Telefon çok büyük tek el ile kullanımı insanı çok yoruyor.
    Şimdilik gördüklerim bunlar, kullandıkça tecrübelerimi paylaşırım.

• Baveran kullanıcısına yanıt
    Orjinali aldım. Turbo şarj yapıyor. Teşekkür ederim.

• GOKMENM G kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim baya yardımcı oldunuz
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.