Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.955
Cevap
176
Favori
772.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-CE32AA123

Telefonum geldi :) Dün 17.00'de sipariş vermiştim hızlı teslimat istedim ve sabah 10.45 'te elime ulaştı. Paketleme gayet iyiydi..

Rutin kontrollerini yaptım, ayarlarımı yaptım ve şuan uygulamalarımı yüklüyorum.

Detaylı olarak kullanıp yorumlarımı paylaşacağım.

İlk yorumum; telefon aşırı premium duruyor. Malzeme kalitesi mükemmel olmuş. Ağırlığı hissediliyor...Siyah renk almıştım ama koyu gri gibi harika bir renk olmuş :)
    Valla hocam bu kadar basit kurtulamazsin daha detayli ve a71 kiyasli bir yorum bekliyorum 😀
    Tekrar hayirli olsun. Siyah ve mor cidden cok guzel ikiside be siyah ne mor ama telefona cok yakismis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahyademirci kullanıcısına yanıt
    Sepette kişiye özel 300 TL indirim diyor hocam. Bende de oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

hocam ne zaman o fiyata düştü ben hiç görmedim.
    Dun sepette atanlarin bazilarina 3000 lira indrim yapmışlar. Bu sayfadan iki arkadas o şekilde aldi. Valla sansmi diyelim hepsiburada'nin adiligimi diyelim anlamadim. Yani yanlis anlasilmasin madem bu kadar buyuk indirim yapilabiliyor genele yaysinlar almayi dusunen herkes faydalansin 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: CSCO_CS

Sepette kişiye özel 300 TL indirim diyor hocam. Bende de oldu.
    Bugun de mi oldu hocam?

• ercaner jr. kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

• quote:

Evet hocam
    Allah allah. Yav bende dunden beri sepete attim ara ara bakiyorum yok fiyatı ayni. Valla 3700'e 128 gb alanlar cok sansli. Yalniz anladigim hepsiburada bunu bir kac sansli kisiye ozel yapmamais baya genel bir durum yalnız bizler goremiyoruz. Kara listeteyiz anlasilan 😀

Bende yurtdışı 2850 ye aldım beyaz renk 128 lik, alamayacağımı biliyor ya ondan yapıyor indirimi 😅

• CSCO_CS kullanıcısına yanıt
    Ben de bir şey yazmıyor ama sepete ekleyince 300 TL düşük fiyat çıkıyor.

• urtur kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam ben sepete eklemeden uyarı vermişti, şimdide alışverişi tamamla deyince indirimi uyguluyor.

• Valla ben haric bu telefonu takip eden herkese indirim yapilmis.

Aldınız mı hocam siz

Benim sepette de indirim görünüyor. Bende mi note 10 lite, Samsung s10 lite (geçenki Amazon indirimi olursa)., ya da yurtdışı oneplus 7t arasından birini almayı düşünüyorum karar veremedim.

• quote:

Aldınız mı hocam siz
    Dun alisveris kredisi ile 64 gb siparis ettim. 3 taksit icin 130 lira vade koydu denizbank bence gayet makul ama ayni paraya herkes 128 gb aliyor. Ya genel anlamda bir indirim yakindir ya da cidden bazi müşterilerini (benim gibi) salak yerine koyuyor. Hani bu baslikta bile nerdeyse herkes indirimli goruntulemis.

• Bende de indirimli gözüküyor
    Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: ercaner jr.

Dun alisveris kredisi ile 64 gb siparis ettim. 3 taksit icin 130 lira vade koydu denizbank bence gayet makul ama ayni paraya herkes 128 gb aliyor. Ya genel anlamda bir indirim yakindir ya da cidden bazi müşterilerini (benim gibi) salak yerine koyuyor. Hani bu baslikta bile nerdeyse herkes indirimli goruntulemis.

Alıntıları Göster
    iptal şansın varsa yeni hesap açıp üye ol Hepsiburada ya öyle bir dene hocam. Olmadı kendi kullanici adımı vereyim öyle alışveriş yapın

• quote:

iptal şansın varsa yeni hesap açıp üye ol Hepsiburada ya öyle bir dene hocam. Olmadı kendi kullanici adımı vereyim öyle alışveriş yapın

Alıntıları Göster
    Hocam cok teşekkür ederim gercekten. Ama fatura kesilecegi icin kimlik numarasindan adrese kadar isleniyor faturaya. Teslimat adresini degistirim sorun yok ama kullanci bilgileri fatura acisindan sorun olabilir.

Siparisimin iptali ve sepette indirim konusunda bilgi almak icin bugum belki 5 kez aradim hepsinde konusrken hat yuzume kapanıyor. 1 haftadir baska konular icin de arıyorum durum ayni. Ben boyle rezil bir kurumsal firma gormedim. Hatlarda gecici sorun olabilir ama bu 1 hafta surer mi ya! Ve ust uste her aramada yasaniyor. Artik bilincli yaptıklarını düşünüyorum.

• CSCO_CS kullanıcısına yanıt
    bir tek bizemi garezi var anlamadım
    yeni hesapta aldım yine olmuyor.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hocam arkadaş kullanmayacaksa şayet benim elimdeki telefona bir müşteri çıktı teli satarsam hesabınızı kullanabilirmiyim ?
  • Hepsiburadanın 300 TL indirimi ile ben de siparişimi geçtim. 64 lük düşünüyordum aynı fiyata 128 lik aldık süper oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Hocam arkadaş kullanmayacaksa şayet benim elimdeki telefona bir müşteri çıktı teli satarsam hesabınızı kullanabilirmiyim ?

Alıntıları Göster
    Hocam, iletisim bilgileri vs siparis tamamlanana kadar degistirmeme musade ederse kullanabilirim

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.