Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU] (648. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.955
Cevap
176
Favori
772.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk çıktığında amazon sitesinden almıştım en ufak sıkıntı yaşamadım batarya dahil hiç bir şey değişmedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cihazı 1 yıldır kullanmıyordum bozuktu. Sonunda reball yapıldı ve herşey çalışıyor. Pili değişmedi ve 2020 den 2023e kadar kullandım.

Şuan son sistem güncellemesi + format ile kullanıyorum

Sensör sorunu çözülmüş. Konuşurken sorun yok. Ufak buglar vardı gitmiş. Stabil be akıcı. İlk bir kaç gün çok kastı wp sıfırdan kurulurken o da normal 50 bin foto endekslendi.

Pili inanılmaz gidiyor. İyi cihaz yapmışlar. Sadece kamerası çok geri kalmış.

S21 Fe kullanıyordum. Hız ve kamera olarak çok ileride de olsa pil olarak epey geride.

Wifi BT hep açık ve anti virüs programı pil optimizasyonunda değil.

Şarjım yüzde 41 şuan ve akşam 6.

4 saat 34dk ekran süresi. Gayet iyi. 4 yıllık bir cihaz için hele.

Turbo şarjı kullanmadım hiç ondan sanırım bu kadar kaliteli pili

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]

Xiaomi Mi Note 10 Lite (TOCO) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoCat -- 24 Eylül 2024; 18:2:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cihazı 2020 Ağustostan beri kullanıyorum, güncellemeleri hep OTA üzerinden yaptım, cihaz sadece 1 kere kararsız kalıp çöktü ve sonra açılmadı, hard format atmak zorunda kaldım. cihazı önceden yavaş şarj cihazı ile kullanıyordum (2Amp) o zaman ekran süreleri 8-10 saat arasında gidebiliyordu, sonra şarj cihazım bozulduğu için kendi kutudan çıkan şarj cihazına dönmek zorunda kaldım, geçen yılların verdiği etkiyle ve belki de şarj aletinin etkisiyle 5-7 saate kadar düştü ekran sürem. tabi ki telefonun az çektiği iş yerimde ve wifi olmayan yerlerde daha az gidiyor. ayrıca instagram ve whatsapp görüntülü görüşme yaparken cihaz aşırı ısınıyor ve şarjı resmen emiyor. bozulana kadar telefonumla devam edeceğim. (4 yıllık özet)

• Tyler Durden kullanıcısına yanıt
    Ben de 2020 yılının ağustos ayında, yazlık yerde o dönemki telefonumun bozulması sebebiyle migrostan almıştım.

2,5 sene kullandıktan sonra kızıma devredip başka bir telefona geçtim.

Kızım hala kullanmakta, 2 günde bir şarj etmekte ve ilettiği kadarıyla herhangi bir sorunu bulunmamakta.

Bir ara acaba lineage os yüklesem mi diye düşündüm ancak şimdilik idare ettiği için gerçekleştirmedim bu düşüncemi.

Edit: Bu kadar olur :((

Bu yazıyı yazdıktan bir saat sonra telefon arızalanıp reboot olmuş. Şimdi baktığımda sanırım ses açma butonu basılı kalıyor. Ses kısmaya bassam bile kendi kendine son sese kadar açıyor.

Telefonu açarken de sanırım ses açma butonu ile birlikte power butonuna basıldığı için farklı bir menü geliyor.

Nazarım mı değdi, ne oldu anlamadım 😞

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucanturk45 -- 25 Eylül 2024; 18:31:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucanturk45 U kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun benim de güç tuşu yalama oldu basma bırakma etkisi gitti sizin ses tuşu olayı da kolay bir şekilde çözülür bir telefoncuda

• Tyler Durden kullanıcısına yanıt
    Sağolun.

Arka kapağı söküp ses tuşlarının orayı temizlemeden önce, araya kaçan toz, kir vs. var ise çıkması için bir kaç kez masaya vurup test ettim.

Şimdilik oldu gibi.

• Telegram grubuna yazdım buraya da yazayım sorunumu.
    Arkadaşlar benim uzun zamandır mi note 10 lite ile alakalı bir sorunum var. Geçtiğimiz Nisan ayında bu telefon kendi kendine kapandı ve Anakart arızası nedeniyle Anakartı değişti fakat telefonun şarj süresi ile alakalı sorun oluştu. Bu telefon normalde 1 saat 15 dk şarj oluyodu hadi can çatlasa 1 buçuk saat fakat batarya, Anakart değiştikten sonra tam dolum 2 buçuk saati bulur oldu. O zaman ben servise bu sorundan vermiştim fakat hiç sorun bulunamadı diye işlem yapmadan geri verdiler. Batarya tüketimi olarak ekran sürem WiFi + %50 parlaklık ile 7 saat civarı. Gün içinde şarj bitince telefon dolmak bilmiyor çıldırtıyor artık beni. Yani sorun telefonda mı yoksa bataryada mı bilemedim. Daha önce böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DieselQuattro -- 29 Eylül 2024; 13:9:57 >
  • 2020 temmuzdan beri kullanıyordum sonunda emekli ettim bozulmadan. AIDA64 ile pil kapasitesini gösteriyor anlık, ilk başlarda %100'de 5000-5100 mAh civarı görebilirken şimdi 4400-4500 mAh gösteriyor, 4 yıldan fazla kullanılan cihaz için iyi bence. AccuBattery kullanıyordum başından beri, 620 küsür cycle count gösteriyor. Genelde %20'in altına düşmedim %80-90'ın da üstüne çıkmadım ama hep hızlı şarj cihazını kullandım. Android 10'a güncelleyip bi daha güncellemedim, telefon iyice yavaşlamıştı ama idare ediyordu. Bir de yeniden başlatırken hiç tek seferde açıldığını hatırlamıyorum, bootloopa düşmüş gibi yapıyordu ikinci seferde açılıyordu ama başka sorun olmadı.

• Kullanıpta unutamadığım efsane telefonlardan :):)

• Hala daha kullanmaktayım. Geçen ay deji batarya alıp kendim değiştirdim. Batarya şişmişti ama yine de 1 günü çıkartıyordu. Başıma iş almayayım deyip değiştirdim. Sanırım patlayana kadar kullanmaya devam ederim. Son iki haftadır nedendir anlamadım ama kendi kendine kapanıyor. Kapandığını da teli elime alınca anlıyorum. Sorunu ne bilemedim ama sanırım yavaş yavaş yolun sonuna geliyor gibi hissetmeye başladım:)

• Benndeki cihaz da 2020 yılından beri kullanılıyor hala çok rahat günü çıkartan piliyle, kısmen hızlı şarjıyla, ekran kalitesiyle, tasarımıyla üzmez diyorum.

Ekran kavisli olduğu için 4 yıldır da ekran koruyucusuz kullanılıyor, bir kaç gözle görülen çizik harici problemi de yok.

Gerçekten efsaneler arasında yerini almaya aday bir cihaz özellikle f/p kategorisinde.

• Arkadaşlar benim telefonun işlemcisi bozulmuş bu telefonda kronik imiş daha sonrasında belli bir kullanımdan sonra telefon hatalar veriyormuş ya da aynı şekilde arıza veriyormuş veya belli bir zaman sonra ekran kapanıyormuş bu durumları yaşayan oldumu

• crashserkan kullanıcısına yanıt
    Bende işlemciyle alakalı bir sıkıntı olmadı hala kullanıyorum. Sadece ilk aldığımdan beri hiç format atmadığım için yeniden başlattığımda geç açılıyor.

• Arkadaşlar ben kaspersky mobil ile avg clenar kullanmak istiyorum ama telefonun kendi içinde güvenlik programı temizleme programı var bunu nasıl kaldırabilirim telefondan kaspersky ve avg cleaner kullanmak istiyorum

• 
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.