Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 3 Bootlader Kilit Açma Root Rom(Ana Konu Sürekli Güncel) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
34
Favori
28.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dedikleriniiz yaptım,telefon komple sıfırlandı,twrp yüklendi.yeniden başlat dediğimde mi yazısında kalıyor.şimdi buna rom yüklemeyi nasıl yapacağız.romu indirip telefon hafızasına atıp ordan twrp yi açarak mı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirsu

dedikleriniiz yaptım,telefon komple sıfırlandı,twrp yüklendi.yeniden başlat dediğimde mi yazısında kalıyor.şimdi buna rom yüklemeyi nasıl yapacağız.romu indirip telefon hafızasına atıp ordan twrp yi açarak mı olacak
    Stock rom hariç diğer romları yükleyin hocam Xiaomi EU yada miui pro romlar gibi , yoksa mi ekranında kalır. Stock rom yuklersiniz ama birde lazy flasher flashlamanız gerekiyor twrp den.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedayroy

Stock rom hariç diğer romları yükleyin hocam Xiaomi EU yada miui pro romlar gibi , yoksa mi ekranında kalır. Stock rom yuklersiniz ama birde lazy flasher flashlamanız gerekiyor twrp den.

Alıntıları Göster
    lazy flasher ne oluyor. miui türkiyede 2 3 yerde gördüm su magisk ile beraber kullanılmış. yeni bi root aracı felan mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 26 Nisan 2018; 20:50:18 >
  • Yok Magisk ile kullanılmıyor. Küçük ebatlı bir rar dosyası romu kurduktan sonra, yine rom kurar gibi dosyayı seçip flashlamanız gerekiyor.

• cedayroy C kullanıcısına yanıt
    cihazın boot döngüsünde kalmasını önleyen bir araçtır.
  • Konu Güncellendi

Özelleştirmeler bölümüne 6) Yeni Kamera Fligranı eklendi. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selim_09 -- 26 Nisan 2018; 21:7:9 >
  • valla pek bişey anlamadım bu işten. twrp kurulmuyor yarım yamalak kuruluyor. sonra siliniyo . o ara root atayım dedim sd kartı görmüyor data format yapmak gerekiyormuş onun için ozamanda twrp siliniyor heralde. tekrar mı flashlıcam ondan sonra. yada formatan sonra twrpde kalıyorsa formattan sonra telefon hafızasını görmeyemi başlıcak ? usb ile pcden twrp açıkken magisk atabiliyormuyum yani? root için ne yapcam şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 26 Nisan 2018; 21:12:39 >
  • osmancan71 kullanıcısına yanıt
    İşlemleri burada paylaşılan twrp ile yapın

Sırayla İşlemleri yaparsanız hallolur anlatıyorum.

1. Twrp Recovery Yükleyin.

2. Wipe kısmından system-data-dalvik-cache bunları işaretleyip temizleyin.

3. Yeniden başlat kısmından Recovery'i seçerek yeniden başlatın.

4. Romunuzu kurun.

mount(bağla) kısmından data kısmını işaretlerseniz twrp den dahili hafızayı görebilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Selim_09

4. Romunuzu kurun.

mount(bağla) kısmından data kısmını işaretlerseniz twrp den dahili hafızayı görebilirsiniz..
    mount kısmında cache system usbotg var data gözükmüyor sorun olurmu o . rom kurma yapmayacağım sadece root. 9.5 miui için
  • twrp nin erişmesi için yani data nında gözükmesi için 2. kısımdaki formatı yaptım. usb ile atıp flashladım magiski. bakalım açılacak mı bootloop mu.

tamamdır magisk yüklenmiş rootda olmuş. xiaomide miui zorlaştırıyor galiba sonyde daha rahat oluyodu bu işlemler. neyse... yardım için sağolun. Xposed e bakayım şimdi :)

edit: evet xposed yüklemeyin bootloop oluyor xiaomiler ayrı oluyomuş zaten. stabilide varmı bilmiyorum bi link daha buldum ama denemeyeceğim çünkü gravity box gibi modüllerin çalışmama ihtimalide var. yani xposed yüklensede her modül çalışmıyormuş

Xiaomi Mi Note 3 Bootlader Kilit Açma Root Rom(Ana Konu Sürekli Güncel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 26 Nisan 2018; 23:24:44 >
  • osmancan71 kullanıcısına yanıt
    Sorsaydınız yardımcı olurduk gravity box xiaomide çalışmıyor uzun zamandır

• quote:

Sorsaydınız yardımcı olurduk gravity box xiaomide çalışmıyor uzun zamandır
    vaktim var bugün diye denedim. 12 yi bulduk bilseydim hiç girmezdim o işe. tek kullandığım modül gravity grenfiy ile luck p vs.. rootlada çalışıyor. Neyse en iyi böyle bozarak öğreniliyo
  • quote:

4. Romunuzu kurun.

Tek tek yaptım, romu kurdum her şey normal giderken ne olduğunu anlamadan telefon kapandı, açılmıyor artık. Hiç hareket yok

• kadirsu kullanıcısına yanıt
    Ne USB den bilgisayar görüyor ne de şarja taktığımda hareket yok, anlamadımki şirket telefonu ile müşteri ile konuşurken bi yandan da cihazla uğraşıyordum yanlış bişeye onay mı verdim, Yanlış bi yeremi bastım ne yaptımsa artık... Şimdi de açmak için yardımcı olmanız gerekiyor. Artık boza boza doğru yolu öğreneceğiz dediğiniz gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirsu

Ne USB den bilgisayar görüyor ne de şarja taktığımda hareket yok, anlamadımki şirket telefonu ile müşteri ile konuşurken bi yandan da cihazla uğraşıyordum yanlış bişeye onay mı verdim, Yanlış bi yeremi bastım ne yaptımsa artık... Şimdi de açmak için yardımcı olmanız gerekiyor. Artık boza boza doğru yolu öğreneceğiz dediğiniz gibi
    brick mi bootloop mu. bende şuan bootloop oldu flashlama yapıyorum komple.

rom bu

flashlama yaptığım programda bu
    https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-pc-suite-3-0-turkce.23525/

şarja felan takıncada bildirim ışığı yanmıyorsa hardbrick gibi. inş öyle değildir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 27 Nisan 2018; 0:32:6 >
  • kadirsu kullanıcısına yanıt
    İşlemleri yaparken şarzınız %kaçta idi, düşükse soft brick olmuş olabilir, edl kablo lazım size cihazı edl moda alıp flashtool ile rom yüklemeniz gerek. Edl mod ve flashtool google da aratın xiaomi için..

2. Yol başka bir şarz aleti ile bir yarım saat kadar şarz edin telefonu deneyin bakalım

• cedayroy C kullanıcısına yanıt
    Hassasiyetinizi anlıyorum, ancak özelleştirilmiş romlarda sistem uygulamaları aktiviteleri dahil, diğer kurulu uygulamaların aktivitelerini izlemek mümkün. Ben Miuipro, Miuims, Xaomieu, Multirom vb. miui tabanlı romlarda sisteme entegre edilmiş farklı bir uygulamaya veya sistem uygulaması gibi gösterilmiş ekstra aktiviteler içeren bir uygulamaya rastlamadım. Lineageos, Ressurrection Remix gibi Aosp tabanlı romlarda durum farklı olabilir. Onlar konusunda benim de endişelerim var ve kullanmıyorum.
  • Selim_09 S kullanıcısına yanıt
    Haftasonu uğraşırım artık, şimdilik evdeki yedek cihazımı kullanacağım, Sakin kafayla bakmak lazım

• *Konu Güncellendi

Özelleştirmeler Madde 6)'ya "Yeni Kamera Filigranı 2" eklendi :)
  • 3 numaralı modül 2k 4k video olayi telefonda olmuyor benim bildiğim. Bizim telefon full hd ama uzeri videolar daha iyi görüntü sunmuyor bildigim kadariyla.

Bu neymis googledan bakayim bi :) bulamazsam sorarim yada aksam evde denerim

Fingerprint Scanner Booster

Bu modul sadece hizli mi acıyor. Mesela taranan alani azaltiyo mu parmagi tam basmadan daha ufak kismi ile tanima yapabiliyor mu. Bazen el islak oluyo yada tam basmiyorum acilmiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 27 Nisan 2018; 11:31:36 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.