Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 3 Bootlader Kilit Açma Root Rom(Ana Konu Sürekli Güncel) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
34
Favori
28.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hocam dokunmatiğe basmadan açıyor uzaktan algılıyor. Hatta bazıları diğer odadan parmağı algıladığını iddia etmişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selim_09

Yok hocam dokunmatiğe basmadan açıyor uzaktan algılıyor. Hatta bazıları diğer odadan parmağı algıladığını iddia etmişler
    Yuklemiyom ozaman tutar ben uyurken acarlarsa ne ise yaricak

• *Konu güncellendi

Özellikle kamera fligranlarını denemenizi tavsiye ederim, hepsini ben yaptım

• Rom işlerine ne zaman heveslenip gelsem gözümde büyüyor "uuu ne çok işlem varmış" diyip vazgeçiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Reiskonen

Rom işlerine ne zaman heveslenip gelsem gözümde büyüyor "uuu ne çok işlem varmış" diyip vazgeçiyorum
    ben üşengeç biriyim ama zor değil :D ilk başlarda karışık geliyo sadece. 1-2 kere boz telefonu alışırsın :D

@selim

bildiğin çalışan **** uygulama varsa toplu işlem yapan 1. mesaja ekleyebilir misin.

benim bilidğim şu var deneyeceğim birazdan çalışıyormu
    https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190753

edit: çalışıyor. sürekli reklam veren 2 uygulamada denedim sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 28 Nisan 2018; 21:58:21 >
  • osmancan71 kullanıcısına yanıt
    Bozmak kadar kolay bişey yok da 1 aylık cihaz elimde kalır o sıkıntı

İşlemlerin aşamaları sırasıyla doğru mu? Bana karışık geldi hangisi önce hangisi sonra karıştırmayalım

• quote:

Bozmak kadar kolay bişey yok da 1 aylık cihaz elimde kalır o sıkıntı

İşlemlerin aşamaları sırasıyla doğru mu? Bana karışık geldi hangisi önce hangisi sonra karıştırmayalım
    sırası doğru. yok elinde kalmaz kolay kolay :D stock rom indir elinde dursun 1 -2 tane bozarsan mi pc suite ile yaparsın.
    Bunu bile anlamakta zorlandım bu işlere ne kadar yabancı olduğumu düşünün artık Cevabınız için teşekkürler müsait zaman cesaretimi toplayınca yaparım inş

• quote:

Bunu bile anlamakta zorlandım bu işlere ne kadar yabancı olduğumu düşünün artık Cevabınız için teşekkürler müsait zaman cesaretimi toplayınca yaparım inş
    boş vaktinin olduğu bi zamanı seç. aksilik yaşarsan işlemler uzayabilir :D siz önce bootloader kilidini açmak için başvuru yapın onay zatn 72 saat sürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmancan71

boş vaktinin olduğu bi zamanı seç. aksilik yaşarsan işlemler uzayabilir :D siz önce bootloader kilidini açmak için başvuru yapın onay zatn 72 saat sürüyor

Alıntıları Göster
    Tamam onu şimdi açayım bari hazır olsun xd

• * Konu Güncellendi
    "Özelleştirmeler" bölümüne 7. Madde eklendi.
    "Tarafımca Denenen Romlar" bölümüne 4. Madde eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selim_09 -- 3 Mayıs 2018; 10:30:31 >
  • Selim Hocam, Google kamera bölümünde verdiğiniz dosyayı TWRP işe flashlayınca camera2api açılıyormu? Bundan sonra sadece verdiğiniz linkteki google kamera apk yı yükleyince olay bitiyormu?

• cedayroy C kullanıcısına yanıt
    Magisk Root yüklediyseniz TWRP üzerinden flashlarsanız çalışır. Magisk root kullanmıyorsanız 2. yöntemi uygulayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selim_09

Magisk Root yüklediyseniz TWRP üzerinden flashlarsanız çalışır. Magisk root kullanmıyorsanız 2. yöntemi uygulayın..
    Miui pro kuracam direkt magisk geliyor onda.

• cedayroy C kullanıcısına yanıt
    O zaman sıkıntı yok

• xiaomi hizmet çerçevesi tam olarak ne işe yarıyor bilen varmı. bunu dondursam yada silsem bootloop olurmu. daha önce böyle sorun çıkarmayacak gibi görünen bi programı silmiştim bootloop olmuştu :D

Xiaomi Mi Note 3 Bootlader Kilit Açma Root Rom(Ana Konu Sürekli Güncel)
    Biri rom'dan olabilir demiş ne olduğunu tam bilen yok. Sil gitsin anlarız :P :D
  • quote:

Biri rom'dan olabilir demiş ne olduğunu tam bilen yok. Sil gitsin anlarız :P :D
    xiaominin kendi ıvır zıvırından onu biliyorumda ne bileyim miui felan sorun olmasın diye sordum :D .dondurayım en iyisi sorun çıkarsa apk sını flashlarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 7 Mayıs 2018; 23:25:25 >
  • Bl kilidini açayım dedim telim fastboot modundayken pc hata verdi aygıt sürücüsü yüklenemiyor diyor pc sürücü aradı bulamadı ne yapmam gerek?
  • quote:

Bl kilidini açayım dedim telim fastboot modundayken pc hata verdi aygıt sürücüsü yüklenemiyor diyor pc sürücü aradı bulamadı ne yapmam gerek?
    Windows 10 mu pc

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.