Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 3 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (541. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.250
Cevap
150
Favori
537.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 539540541542543
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Özel mesaj attım bakarmısız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: girdap7

miui 12 ile ilgili yükleyenlerin yorumlarını okuyunca yüklemekten vazgeçtim.
    şimdi tekrar miroom 20.3.26 betaya dönüyorum. gcam yüklemeyle ilgili çalışan dosyaları yada anlatım linkini gönderebilir misin?

Alıntıları Göster
    aynı şekilde ilk beta olduğu için temkinliyim. miroom geliştiricileri açıklama yapmış 1-4 hafta içerisinde miui 12 sizlerle olacak diye. ben onu bekliyorum. gcam dosyasına gelince malesef dosya upload konusunda çok çok bilgisizim ama mi note 3 c2api diye ararsanız 138.98 kb olan dosya var. zaten en çok o dolaşıyor forumlarda. onu flaşlayınca gcam aktif oluyor. olmazsa yine de bendeki dosyayı upload ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Miui 12 yuklemicem dedim ama gece dayanamayıp yükledim :)
    Bana miui 11 den pek farklı gelmedi. Sadece birkac menüde görsel olarak değişiklik var gerisi aynı gibi. Gözle görünür bir soruna rastlamadım. Şarjı hızlı bitiyor gibi. Hevesimi aldım miroom a dönüş yapıyorum.

• Arkadaşlar selamlar,

Cihazdaki görüntüyü evdeki plazma TV'ye aktarmak amacıyla şu ürünü aldım.
    Link:
    urun.n11.com
    Usb 3.1 Type-c To Hdmi Çevirici Dönüştürücü Kablo - n11.com
    https://urun.n11.com/adaptor-ve-cevirici/usb-31-type-c-to-hdmi-cevirici-donusturucu-kablo-P305415768

bugün elime ulaştı ve TV'ye bağladım fakat herhangi bir randıman alamadım. kabloları birleştirdiğimde gerçekleşen tek olan bildirim çubuğunda kulaklık takmışım gibi ikon çıkması. görüntü aktarımı olmuyor. telefondan video vs açtığımda ne telefondan ne TV'den ses alamıyorum. iki farklı hdmi kablo ile denedim. tek type c girişli telefon bende olduğundan farklı bir telefonda deneme fırsatım olmadı.
    aleti iade edeceğim. fakat farklı bir yolu yordamı var mıdır? yoksa tamamen telefonun böyle bir özelliğinin olmamasından kaynaklı mı amacıma ulaşamadım.

bilgisi, fikri olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrheadbang0 -- 5 Mayıs 2020; 1:49:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrheadbang0

Arkadaşlar selamlar,

Cihazdaki görüntüyü evdeki plazma TV'ye aktarmak amacıyla şu ürünü aldım.
    Link:https://urun.n11.com/adaptor-ve-cevirici/usb-31-type-c-to-hdmi-cevirici-donusturucu-kablo-P305415768

bugün elime ulaştı ve TV'ye bağladım fakat herhangi bir randıman alamadım. kabloları birleştirdiğimde gerçekleşen tek olan bildirim çubuğunda kulaklık takmışım gibi ikon çıkması. görüntü aktarımı olmuyor. telefondan video vs açtığımda ne telefondan ne TV'den ses alamıyorum. iki farklı hdmi kablo ile denedim. tek type c girişli telefon bende olduğundan farklı bir telefonda deneme fırsatım olmadı.
    aleti iade edeceğim. fakat farklı bir yolu yordamı var mıdır? yoksa tamamen telefonun böyle bir özelliğinin olmamasından kaynaklı mı amacıma ulaşamadım.

bilgisi, fikri olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
    Mi note 3 de bu özellik yok hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: IIIFosEIII

Mi note 3 de bu özellik yok hocam.

Alıntıları Göster
    Eyvallah hocam, şansımızı denemiş olduk :)

• girdap7 kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır Eu rom kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Birçok özelleştirme var. Köşeleri oval göster, çift dokunarak ekranı kapatma, tam ekran modu ve aklıma gelmeyen birçok özellik. Arkadaşın belirttiği gibi gcam ön kamera ne yaptıysam çalışmadı. Sırf o nedenle ve hafif bir rom olduğu için batarya süresi daha iyi olur düşüncesiyle Pixel Experience yükledim. Sade ve hızlı bir romdu, gcam çalışıyordu ancak saf Android'in bana göre olmadığını anladım. Kısa bir süre Lineage OS kullandım onun da kendine göre artıları vardı ancak sonunda yine Eu Roma döndüm. Kullanmadığım bir tek Miroom kaldı onu da denemek isterim. Özellikle Gcam kullanmayı çok istiyorum. Malum stok kamera pek iyi değil. Bu arada MIUI 12 beta sürümü Eu romda gelmiş. Ancak ne Ota'dan ne de Eu sitesinden indiremiyorum. Eu da "no mirrors faund" hatası veriyor. Ota da ise indir'e tıklayınca ekran donuyor. Bu güncellemeyi indirip kullanan var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: vaskin77

Uzun zamandır Eu rom kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Birçok özelleştirme var. Köşeleri oval göster, çift dokunarak ekranı kapatma, tam ekran modu ve aklıma gelmeyen birçok özellik. Arkadaşın belirttiği gibi gcam ön kamera ne yaptıysam çalışmadı. Sırf o nedenle ve hafif bir rom olduğu için batarya süresi daha iyi olur düşüncesiyle Pixel Experience yükledim. Sade ve hızlı bir romdu, gcam çalışıyordu ancak saf Android'in bana göre olmadığını anladım. Kısa bir süre Lineage OS kullandım onun da kendine göre artıları vardı ancak sonunda yine Eu Roma döndüm. Kullanmadığım bir tek Miroom kaldı onu da denemek isterim. Özellikle Gcam kullanmayı çok istiyorum. Malum stok kamera pek iyi değil. Bu arada MIUI 12 beta sürümü Eu romda gelmiş. Ancak ne Ota'dan ne de Eu sitesinden indiremiyorum. Eu da "no mirrors faund" hatası veriyor. Ota da ise indir'e tıklayınca ekran donuyor. Bu güncellemeyi indirip kullanan var mı acaba?
    Merhaba Miroomda saydığın bütün özellikler mevcut ve eu gibi stabil çalışıyor. Hatta daha fazla özellik var diyebilirim. Çift tıkla ekran uyutma. Kilit ekranında müziği ses tuşları ile kontrol etme gibi. Zaten eu romun modlu hali miroom. Gcam aktif çalışıyor ve ön kamerada sorunsuz. Hatta ben 3 4 gcam aynı anda kullanıyorum çalışan özelliklerine göre. Şarj süresi olarakta eudan daha iyi. Düşünmeden miroom deneyebilirsiniz. Miui 12 yükleyen arkadaşlar var gruplarda ama pek memnun değiller çünkü hem stabil değil hem de bazı uygulamalar hata veriyor. O yüzden biraz daha beklemenizi tavsiye ederim.

• ghost.boy G kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam
    Dün konuda mesajımı yazdıktan sonra MiRoom indirip yüklemek istedim. Yanlış hatırlamıyorsam Miui Türkiye forumunda bir linkten indirmiştim. 9.8.26 sürümüydü galiba. Ancak twrp yükleyemedi hata verdi. Tekrar temizlik yapıp kullandığım Eu romu yüklemek istedim onu da yüklemedi. Birkaç denemeden sonra Eu romu yükleyebildim. İndirdiğim rom uyumlu değildi veya bir sorunu vardı. Rica etsem kullandığınız romun linkini paylaşabilir misiniz? Artık bir romda devam etmek istiyorum. Çünkü her rom yüklemede yeniden telefonu ayarlamak ( yedeğim var herşey geri yükleniyor ama magisk'i yüklemek, ahize ve hoparlör sesini yükseltmek için dosya yöneticisi ile değerleri değiştirmek, banka bilgilerini tekrar girmek) sıkmaya başlıyor insanı.

• vaskin77 kullanıcısına yanıt
    Merhaba kardeşim. Seni çok iyi anlıyorum. Zira bende sık sık rom denemek istiyorum ama dosya yükle yedek al insanı bazen gerçekten yoruyor. Bu linkten indirebilirsin.

https://downloads.sourceforge.net/project/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/20.3.26/xiaomi.eu_multi_MINote3_20.3.26_v11-9.zip?r=&ts=1588857874&use_mirror=netix

Yükledikten sonra gcam aktif etme ve gcam programları konusunda da yardımcı olabilirim. Bu arada miroom bazen twrp seçebiliyor. Bende yüklerken hata vermişti. Twrp 3.3.1 den 3.2.1 e düşürünce sorun çözülmüştü.

Link için teşekkürler kardeşim. İndirmeye başladım. Twrp sürümüne de bakıp gerekirse daha eski bir sürüme geçerim. Yalnız takıldığım bir nokta var. Şu anda kullandığım Eu romun sürüm numarası da 20.3.26 görünüyor. İkisi farklı romlar değil mi?
    Xiaomi Mi Note 3 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaskin77 -- 7 Mayıs 2020; 19:8:5 >
    Rica ederim kardeşim. Twrp sürümü içinde yardımcı olurum sıkıntı olursa. Evet sürüm numaraları aynı çünkü miroom eunun editlenmiş hali.

Eyvallah sağolasın... Gcam için camera2api yüklemek yeterli olur mu? Build prob ile dizin eklemeye gerek var mı? Bende şu anda capi2 aktif ve etc klasörüne de persist.vendor.camera.HAL3.enabled=1 ve persist.camera.HAL3.enabled=1 satırlarının ikisi birden girildi. Yoksa arka kamera da çalışmıyordu. Ön kamera video çalışıyor fotoğraf çalışmıyor. Takıldığım bir şey olursa buradan yazarım. Tekrar teşekkürler, iyi akşamlar.

Sende sağol kardeşim. c2api zaten gerekli dosyalar ve yazdığınız satırları içeren bi zip. o yüzden sadece c2api flaşlamak yeterli. tam aksine sadece kod yazarsanız düzgün çalışmıyor. hatta hatırladığım kadarıyla ben ilk başta sadace kod ile yapmaya çalışmıştım fakat gcam aktif olmamıştı.

Hocam telefon kurulumunu yapıyorum. Yedek yüklenirken Gcam indirdim ve capi2 twrp ile flashladım. Çok şükür ön kamera sorunsuz çalışıyor. Şimdi sadece RS dosya yöneticisi ile ses yükseltme işi kaldı. Onu da halledersem herşey on numara olacak. Telefonu yaklaşık üç yıldır kullanıyorum bu şekilde inşallah daha uzun süre kullanırım. Herşey için tekrar teşekkürler.

Rica ederim güle güle kullanın. bende bir kaç yıl daha kullanmak niyetindeyim. batarya bile aldım :) ses yükseltme içinde yardımcı olabilirim ancak buradan tarif etmem zor. özelden numara verirseniz whatsapp ya da telegramdan gerekli dosyaları atabilirim.

Ses işini hallediyorum. O konuda uzmanlaştım sayılır. MIUI 10 kullanırken iki tane dosyayı Magisk ile modüllere ekliyordum ses muazzam artıyordu. MIUI 11 de o modüllerin işe yaramadığını fark ettim. Uzun araştırmalardan sonra root erişimi verilen bir dosya yöneticisi ile ( ben RS dosya yöneticisi ile yaptım) ses değerlerinin olduğu dizinleri değiştirip sesi yükseltiyorum. Özellikle ahize sesi benim için olmazsa olmaz. Gürültülü bir ortamda çalışıyorum ahize sesinin düşük olması ciddi sıkıntı veriyor. Ses konusunda sorun yaşayan arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Aslında son olarak Gcam ile ilgili bir konuda yardımcı olmanı istiyorum. İlk yükşediğim APK sorunsuz çalıştı ancak fotoğraf kalitesi düşük geldi özellikle gece çekimi kötüydü. En iyi verimi hangi APK ile alırım. Ben fu24 başlığı altındaki birini indirdim. Hangisi bizim telefonda daha stabil çalışır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaskin77 -- 8 Mayıs 2020; 0:27:41 >

İlginç gelebilir ama ben tam 5 tane gcam aynı anda kullanıyorum. Hepsinin indirme linkini inan bilmiyorum çünkü belki 50 tane gcam denemesi yapmışımdır. Malesef bizim cihaza göre port yapan bir tane bile geliştirici yok o yüzden bizim cihazda tam anlamıyla çalışan sorunsuz bi apk da yok. Gcam da olay apk dan ziyade xml ayar dosyasında dosyasında. Çünkü bütün ince ayarlar burada saklanıyor ve fotoğrafın kalitesi buradan geliyor. Şimdi ben sana kullandığım sürümleri ve özelliklerini yazayım hangisini tercih edersen onu yüklersin. Bu arada aklında bulunsun gcam google fotoğraflar uygulaması ile daha sorunsuz çalışıyor.

1: v1.6 fu 24 6.21 bu sürümde gece çekimi astrophoto sorunsuz ve renkler oldukça güzel. Makro ve gece için daha çok tercih ediyorum. Ön kamera ayna özelliği olmadığı için kullanmıyorum.

2: joker 3 clone 6.21 bu apk bir çok xml dosyası ile geliyor ve bizim cihazda en sorunsuz çalışanı diyebilirim çünkü mi6 için yapıyor geliştiricisi. Ayna ön kamera yok vidyo çekiminde sıkıntı yok. Gece çekimi uzun pozlama renkleri biraz koyu ama çekimi kaliteli.

3: 7.0.009 bu sürümde 18 saniye kadar uzun pozlama yapabiliyorum vidyo hiç denemedim. Ön kamera sorunsuz. Gece çekimi biraz daha parlak ve sarı diyebilirim.

4: 7.3.18 bu sürümde 40 50 saniye kadar bile uzun pozlama yapılabiliyor. Ne gerek var diyebilirsin ama bu kadar uzun pozlama yapınca hata vermeyen tek uygulama. Ön kamera yine sorunsuz ancak tek eksi yani ön kamerada yüz rötuşu yok. Malum birde gcam hdr yapınca insan bi güzelleştirme arıyor

5: 7.3.20 bu en güncel sürüm ama ağır çekim hızlı çekim gibi vidyolarda hata veriyor. Ama en güzel yanlarından bir tanesi aux kamera yani arkadaki 2 kamera arasında geçiş yapılabilen tek apk. Zira ben bu cihazda başka aux çalıştırabilen apk görmedim. Bazı ayarlar yükledim o yüzden bazen geçiş yapmayabiliyor tamamen benim yüklediğim ayar kaynaklı.
    Ön kamera sorunsuz ayna ön kamera özelliği var ve yüz rötuşu kullanılabiliyor.

Ne gerek var bu kadar apkya ve ayara diyebilirsin ama bu akşam çektiğim bir fotoğrafı ekleyeyim. Malesef evimin manzarası güzel değil. Manzaranın güzel olduğu yerlerde neler çıkartılabilir siz hayal edin. Zaten gcamın espirisi bana göre gündüz çekimleri değil. Zira stock kamera gündüz çekimleri için nispeten yeterli ancak gece çekimi ve ön kamerada gcam gerçekten hayat kurtarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost.boy -- 8 Mayıs 2020; 1:12:45 >

İlginç... Aynı anda birden fazla apk'nın kullanılabildiğini bilmiyordum. İşten eve gelirken deneme-yanılma yoluyla apk indirdim. MGC_6.02.30_RN7_V1a_FINAL.apk sürümünü yükledim. Redmi Note 7 için bu apk. Daha kaliteli fotoğraflar çekiyor gibi geldi. Bu şekilde deneye deneye en iyi apk'yı bulacağız artık. Bu arada fotoğrafı çok beğendim. Son çıkan tepe model telefonların kalitesine yakın olmuş. Otomatik mod mu, manuel pozlama mı yoksa gece görüşü ile mi çekildi?
    Not: Eve gelince zifiri karanlıkta aynı yeri hem stok kamera hem de Gcam ile çektim. Arada bariz şekilde fark var.

Xiaomi Mi Note 3 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]N

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaskin77 -- 8 Mayıs 2020; 1:40:16 >

İlginç... Aynı anda birden fazla apk'nın kullanılabildiğini bilmiyordum. İşten eve gelirken deneme-yanılma yoluyla apk indirdim. MGC_6.02.30_RN7_V1a_FINAL.apk sürümünü yükledim. Redmi Note 7 için bu apk. Daha kaliteli fotoğraflar çekiyor gibi geldi. Bu şekilde deneye deneye en iyi apk'yı bulacağız artık. Bu arada fotoğrafı çok beğendim. Son çıkan tepe model telefonların kalitesine yakın olmuş. Otomatik mod mu, manuel pozlama mı yoksa gece görüşü ile mi çekildi?

Xiaomi Mi Note 3 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]N

Not: Eve gelince zifiri karanlıkta stok kamera ve Gcam ile aynı yeri çektim. Bariz fark var ikisi arasında.

• 
Sayfa: önceki 539540541542543
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.