Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 3 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (539. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.250
Cevap
150
Favori
537.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 537538539540541
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ghost.boy

dediğim gibi hattı volte destekleyen bi cihaza takıp hizmeti hat için aktif ettikten sonra cihazdan aktif etmelisiniz. en hızlı yolu hattı destekleyen cihaza taktıktan sonra m. hizmetlerini aramak.

Alıntıları Göster
    teşekkürler deneyeceğim
  • Arkadaşlar merhaba bende bu telden almayı düşünüyorum ithalat garantili 64gb .... Video çekerken optik sabit görünteleyici teknolojisi oldugundan dolayı titreşimsiz videolar için ve iyi bataryası oldugu için alacagım.. 1) 4g vodofone kullanıyorum 800(bant 20) olmamasından dolayı şebeke sıkıntıları okudum bu nekadar dogru?? 2) volte yi aktif edebiliyormuyuz birde??
  • murat_ozen0707 M kullanıcısına yanıt
    Gcam ile belki iyi olabilir ama normalde video çekimi çok kötü, bilginiz olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Denildiği gibi video/fotoğraf çekimi geceleri kötü. Ben pek anlamam ama gündüz çekimleri beni memnun ediyor. Vodafone kullanıcısıyım Volte ve vowifi kullanabiliyorum. Bunun için ufak bir iki ayar gerekiyor. Band 20 konusunda ise kırsal bir alanda değilsen sorun olmayacağını düşünüyorum. Ama bütçene göre başka telefon almanı öneririm. Çünkü temmuz ayından sonra telefona güncelleme gelmeyecek. Android 9 ve muhtemelen MIUI 11 ile kalacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_ozen0707

Arkadaşlar merhaba bende bu telden almayı düşünüyorum ithalat garantili 64gb .... Video çekerken optik sabit görünteleyici teknolojisi oldugundan dolayı titreşimsiz videolar için ve iyi bataryası oldugu için alacagım.. 1) 4g vodofone kullanıyorum 800(bant 20) olmamasından dolayı şebeke sıkıntıları okudum bu nekadar dogru?? 2) volte yi aktif edebiliyormuyuz birde??
    eğer 2. el bildiğin bir cihaz almayacaksan bende tavsiye etmem çünkü arkadaşların dediği gibi zamanı geçti. her şey zamanında güzel. ben pek şebeke sorunu yaşamadım şehir merkezindeyim. vovifi ve volte ayarları çok basit zaten. illa alacağım dersen 2. el 1000 liradan fazla verme. deji bataryada bataryası 90 lira. batarya değişimi yapıp sorunsuz kullanırsın. kamera ilk yazılımda harikaydı. güncellemelerle çöp oldu ama gcam kullanırsan harika sonuçlar alırsın. örnek fotoğraf ekliyorum.
    Xiaomi Mi Note 3 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

Ayni fiyata yakin daha guncel bir telefon almani tavsiye ediyorum. 3 yildir mi note 3 kullaniyorum gayette memnunum ama benim de gozum artik daha yeni telefonlara kaymaya basladi.

Telefonu 3 yil global rom ile kullandiktan sonra simdilerde miroom yukledim ve yeni acilan ozelliklerle kendimi avutuyorum. Bu telefonla 1 yil daha idare edip daha sonra degistirim sanirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost.boy

eğer 2. el bildiğin bir cihaz almayacaksan bende tavsiye etmem çünkü arkadaşların dediği gibi zamanı geçti. her şey zamanında güzel. ben pek şebeke sorunu yaşamadım şehir merkezindeyim. vovifi ve volte ayarları çok basit zaten. illa alacağım dersen 2. el 1000 liradan fazla verme. deji bataryada bataryası 90 lira. batarya değişimi yapıp sorunsuz kullanırsın. kamera ilk yazılımda harikaydı. güncellemelerle çöp oldu ama gcam kullanırsan harika sonuçlar alırsın. örnek fotoğraf ekliyorum.

Alıntıları Göster
    Kardesim Van'da evinde herkes mavi isik mi kullaniyor :)
    foto cok tuhafima gitti.

Miroom kurduktan sonra bende gcam yukledim. Gcam bariz daha iyi cekiyor ama benim takildigim konu telefondaki kamera ayni kamera ve telefonun kendi kamera programina neden bu sekilde kotu ceker oldu. Resmen adamlar kendi bacagina sıkıyor.

• peki hocam bilgileriniz icin cok sagolun ilcedeyim biraz vodofone sebeke sorunu yapapilir video cekimdede cok iyi olmadigini gordum paraya kiyip 3000 tl ustu bisey bakicam belkide☺

Bunlardan birini alabilirsin. Benim favorilerim suanda bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: girdap7

Kardesim Van'da evinde herkes mavi isik mi kullaniyor :)
    foto cok tuhafima gitti.

Miroom kurduktan sonra bende gcam yukledim. Gcam bariz daha iyi cekiyor ama benim takildigim konu telefondaki kamera ayni kamera ve telefonun kendi kamera programina neden bu sekilde kotu ceker oldu. Resmen adamlar kendi bacagina sıkıyor.

Alıntıları Göster
    Sende mi Van'dasın? :) Onlar aslında beyaz ışık ama astrophotography modu (yıldız çekimi, uzun pozlama) açık olduğu için mavi yapıyo. Cihazın kamerası çok güzel ama yazılımla mahvettiler. ilk aldığımız zamanlardaki portre ve renk kalitesini hatırlayın. hala öyle olsa şahsen ben gcam kullanmazdım. ama işte böyle yapmasalar bu cihazla yakın zamanda çıkan redmi note 5 redmi note 6 redmi s2 vb. 1200 1600 arası cihazları asla satamazdı çünkü hiçbiri note3 e yaklaşamaz. herkes 100 daha koyup note 3 alırdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: girdap7

Bunlardan birini alabilirsin. Benim favorilerim suanda bunlar.
    note8 prodan uzak durmanızı tavsiye ederim. çünkü işlemci sd değil ve özelleştirme kabul etmiyor. yani ilerde yavaşlar ve sıkılırsanız rom atayım lüksünüz yok. 2 yıl sonra piyasası tamamen bitebilir.

• girdap7 kullanıcısına yanıt
    Note 8 pro'nun kamerası gerçekten iyi. 11.11'de kardeşime 64'lük olanını 2000 TL.ye mal etmiştik. Ama biraz kalın ve ağır. Arkadaşımda mi 9t pro 128 GB var. Şırnak'ta görev yaparken 2000 TL.ye almıştı o da yani yaklaşık 7 ay önce felan. Bence garanti olayına takılmadan ona yönelmek daha iyi diye düşünüyorum. Şahsen bana mi note 3 şu an için çok çok yetiyor. Ancak değiştirirsem de garantisiz olarak mı 9t pro almayı düşünüyorum şansıma ne çıkarsa. Bu arada red mi serisi ve mi serisi arasında gerçekten kalite farkı var.

• Tam 2 sene oldu telefonu alalı, maşallahı var şarj konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

Tam 2 sene oldu telefonu alalı, maşallahı var şarj konusunda.

maşallah :) hangi romu kullanıyorsunuz? 6 haziranda benimde tam 2 sene olacak.

• Arkadaşlar mi a2 lite almayı düşünüyordum ama note 3 de gözüme güzel göründü. Memnun mu herkes? Benim aklımdaki soru işareti ise telefonun arkasında parmak izi kalıyor mu? Ben pek kılıfla kullanmayı sevmiyorum o nedenle parmak izi kalırsa canım sıkılır benim biraz takıntılıyım da :)
  • bende telefonu değişecektim ama miroom kurunca daha bi hoşuma gitti bi süre daha kullanıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: no-education

Arkadaşlar mi a2 lite almayı düşünüyordum ama note 3 de gözüme güzel göründü. Memnun mu herkes? Benim aklımdaki soru işareti ise telefonun arkasında parmak izi kalıyor mu? Ben pek kılıfla kullanmayı sevmiyorum o nedenle parmak izi kalırsa canım sıkılır benim biraz takıntılıyım da :)
    parlak bi arka planı olduğu için iz illa ki kalıyor. ama hangi telefonu alırsan al elin terler vs iz olacaktır. ama şöyle çözebilirsin. arka kapak için koruyucu ince filmler var. bende mat desenli olan var ve hiç bi sıkıntısı yok. eğer öyle bir şey yaptırırsan parmak izi sorunu olmaz. mi a2 lite ile kısaylanamayacak kadar iyi bence mi note 3. alacaksan da a2 lite biraz eski bi cihaz tavsiye etmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

bende telefonu değişecektim ama miroom kurunca daha bi hoşuma gitti bi süre daha kullanıcam
    miroomda geliştirici seçenekleri kısmında ekran köşelerini oval yapma var. daha şık oluyor bilginiz olsun. gcam yüklerseniz daha çok seversiniz. ve sık sık bağlantı değiştirmiyorsanız yani sürekli wifii ya da mobil veri kullanıyorsanız yine geliştirici seçenekleri kısmında akıllı ağ menüsü var. mesela wifiye bağlandığınızda otomatik şebekeyi 2g ye alıyo şarj için.

• ghost.boy G kullanıcısına yanıt
    EU Rom kullanıyorum. Pek bir zararını görmedim şimdiye kadar.
  • jahnny J kullanıcısına yanıt
    eu da güzeldir. zaten miroom eu tabanlı. şu telefonun kamerasını yazılımla berbat etmeseler daha çok kullanılır. güncel bi çok cihazdan artısı var eksisi yok.

• 
Sayfa: önceki 537538539540541
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.