Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 3 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (537. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.250
Cevap
150
Favori
537.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 535536537538539
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tarasbulba

Bölgeyi Hindistan yapınız. Ayarlar altında Kilit Ekranı sekmesinde bulabilirsiniz.
    Teşekkürler. Bu şekilde oluyor. Mi glance gibi bir şey çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Güvenlik uygulamasının ve tema uygulamasının tüm verilerini silip tekrar denedim yine aynı şey oluyor.

Bu arada şunu fark ettim. Parmak izi ile açınca eski haline geliyor. Direk açma tuşuna basıp şifreyi girip açınca klasik temaya geri dönmüyor. Çok garip bu ne gıcık bir sorundur ya.

Parmak izini kaldırıp tekrardan oluşturdum. Yine aynı oluyor düzelmedi gıcık sorun :(

Alıntıları Göster
    Sistem başlatıcısını sıfırladım. Şimdilik normal gibi klasik temaya geri dönmedi. Muhtemelen bu şekilde çözmüş olabilirim.

Sorun tamamen çözüldü. Şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 14 Mart 2020; 13:35:49 >

• açıkken şarj etmemeye başladı telefon,kapalıyken sorun yok var mı bu sorunu yaşayan ve çözen,netten baktım bir işe yaramadı.
  • eşimin mi note 3 telefonu güncelleme sonrası acılıstaki mi kısmında kalıyor telefon acılmıyor ne yapabilriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pannekamp

açıkken şarj etmemeye başladı telefon,kapalıyken sorun yok var mı bu sorunu yaşayan ve çözen,netten baktım bir işe yaramadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: therebel

eşimin mi note 3 telefonu güncelleme sonrası acılıstaki mi kısmında kalıyor telefon acılmıyor ne yapabilriz?
    Buraya bir göz gezdirin hocam
    https://xiaomitools.com/mi-flash-tool/
  • Varsayılan tarayıcıyı chrome olarak değiştiremiyorum bir reklama tıklarsam mi tarayıcı açılıyor. Çıkmak için iki üç defa geri basmak gerekiyo sinir bozucu chromu kapatmak faha kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanko78 -- 14 Mart 2020; 10:36:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama çekmecesinden ana ekrana simge aktardığımızda o simgeleri nasıl kaldırıyoruz?

Basılı tutunca sadece yukarıda kaldır kısmı çıkıyor ve o da uygulamayı tamamen kaldırıyor.

Tamamdır hallettim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 15 Mart 2020; 2:34:11 >
  • Telefonda twp ile temizleyin dedim yanlışlıkla işletim sistemi sildim. Fastboot ve recovery açılıyordu bi rom indirip twpden flashladım ve hiç açılmaz oldu.mi yazısı da gelmiyor.pc ye takıp miflash çalıştırdığımda com4 şeklinde cihazı görüyor fastboot room indirdim flash dediğimde hata veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: rush10

Telefonda twp ile temizleyin dedim yanlışlıkla işletim sistemi sildim. Fastboot ve recovery açılıyordu bi rom indirip twpden flashladım ve hiç açılmaz oldu.mi yazısı da gelmiyor.pc ye takıp miflash çalıştırdığımda com4 şeklinde cihazı görüyor fastboot room indirdim flash dediğimde hata veriyor
    PC'den telefona dosya aktarımı yapabiliyorsanız twrp'den yerel hafıza dahil her şeyi silin ve sonra ROM'u telefona atın ve kurulumu yapmaya başlayın.
    https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/

Eğer twrp açılmıyorsa aşağıdaki bağlantı ile fastbootta iken twrp'yi manuel olarak açıp yukardaki işlemi devam ettirebilirsiniz.
    https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-mi-note-3-twrp-3-3-1-0-tek-tus-yukleme-araci.53562/

• KRAK3NN kullanıcısına yanıt
    Cihaza fastboot rom atabildim. Tel hiç açılmıyor tepki vermiyordu çok uğraştım ama oldu sonunda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rush10 R kullanıcısına yanıt
    Nasıl yaptığınızı yazarsanız bu durum ile karşılaşacaklar için bir çözüm yolu olabilir hocam

• Telefonun hiçbir tuşu çalışmıyor mi yazısı dahil gelmiyordu. Ama pc ye bağlayınca bağlandı sesi geliyordu. Miflash indirdim mi flash telefonu görüyor ama indirdiğim fastboot rom yüklenmiyor hata veriyordu. Fastboot menü açılır diye arka kapağı söküp test point yapmak istedim ama kısa devre için anlatılan herşeyi uygulamama rağmen olmadı. Sonra miui 9 u indiririm biraz eski olan fastboot. Yine olmadı bir yerde denk geldim tel kapatma düğmesine 20 saniye basıp flashlayın demiş. Onu yapınca oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bölgeyi hindistan da yapsam yüz tanıma aktif olmuyo redmi 6 da oluyo note 3 te kaldırıldı mı yüz yanıma.

• Hangi Romları Kullanıyorsunuz acaba arkadaşlar şuan. Memnun musunuz?
  • Note 3 kullanan mı kaldı diyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: tanko78

Note 3 kullanan mı kaldı diyorsunuz
    Ben varım ama telefonu hiç resmi olarak bile güncellemiyorum hocam. Hem üşeniyorum ince detaylarla uğraşmaya hem de ihtiyacım yok şu an ekstra özelliklere. Yani kullanıyorum ama yaşadığınız sorun hakkında fikrim yok.
  • tanko78 kullanıcısına yanıt
    Kullanmaya devam ediyorum ve gayette yetiyor. Herhalde bi sıkıntı olmazsa 2 sene daha rahat götürür hocam. Sadece kamera noktasında yetersiz kalmaya başladı. Yoksa gayet sağlam bir cihaz

• repstar33 kullanıcısına yanıt
    1.5 aydır miroom 20.1.16 kullanıyorum. 21 aylık batarya ile ekran süresi 7 8 saat arası. yüz tanıma var adımsayar faal çalışıyor. Gcam da aktif. tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: repstar33

Hangi Romları Kullanıyorsunuz acaba arkadaşlar şuan. Memnun musunuz?
    2 seneyi geçti. Halen çok memnunum. Değiştirirsem Mi 9T almayı düşünüyorum. Annemin Samsung telefonunda çizikler oluştu. Mi Note 3'ü ona veririm :)
  • 
Sayfa: önceki 535536537538539
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.